AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Btw ja sam ubijeđen da je bio faul nad Gabiom kod njihovog drugog gola. Al generalno očajna utakmica cijelog tima.
Il Club più titolato al mondo!
Ne možeš razmišljati o scudettu ako gubiš bodove na San Siru od Pise i Cremonesea. Prokletstvo utakmica protiv manjih ekipa se nastavlja.
Gastriticar u elementu. Po ko zna koji put pokazuje da je picq od trenera. Jedna frljoka spasila bod 
Ovaj antifudbal je muka za gledati.
Yebo mu pas mater ko ga dovede i da moram gledati one zgaravica grimase.
Ovaj antifudbal je muka za gledati.
Yebo mu pas mater ko ga dovede i da moram gledati one zgaravica grimase.
Kakvo prokletstvo drug , klasicno neznanje trenera.
Da smo ih ubili i imali prilike pa da nije htjela u gol pa da to kazes. Ovo ozbiljan trener zavrsi u prvom poluvremenu.
Ricci užasan i neupotrebljiv, frajer nije napravio ništa otkako je došao. Fofana spor, iritantan, negledljiv. Gimenez nevidljiv, što bi Italijani rekli - inesistente. Athekame, De Winter i Barthesaghi nisu nivo za veliki klub kao što je Milan. Leao nonšalantan, pola utakmice provede trčkarajući po terenu i gubeći lopte, ali onda zabije golčinu i popravi dojam, i tako u skoro svakoj utakmici. Pulišić je motor i pokretačka snaga ove ekipe i bez njega sve ovo izgleda duplo sporije, jalovo i bezidejno.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 24 okt 2025, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Slažem se. Povedeš rano i umjesto da završiš priču do poluvremena, kreće čuveno alegrijevsko čuvanje rezultata, a ni igrači nisu bili nešto pretjerano zainteresovani da ih napadnu i dokrajče. Umjesto da imamo +6, sad nam slijedi niz teških utakmica i sami smo sebi zakomplikovali situaciju.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 25 okt 2025, 06:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sad se vidi koliko smo sa Rabiotom pogodili sto smo ga doveli, on je uz Luku motor na sredini plus Pulisic.
Uzas, pokvarise mi vikend , a da nije ni krenuo jos.
Uzas, pokvarise mi vikend , a da nije ni krenuo jos.
Nekad smo dobijali ove slabije ali gubili od vecih pa nije godilo. Sad dobijamo jace a gubimo bodove od slabiji pa opet ne godi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Složio bih se za Riccia. Iako su ovu tekmu svi bili loši, valjda čovjek očekuje od ovih koji nisu u prvih 11 da nešto pokažu,a Ricci u ove 2 tekme nije ništa pokazao.
Il Club più titolato al mondo!
Ma Ricci nije igrač od kojeg možeš očekivati da napravi prevagu na terenu. Večeras je najviše pretrčao i u suštini mi se sviđa što uvijek nalazi jednostavna i sigurna rješenja iako mu to zamjeraju što igra previše na siguricu, ali to je jednostavno on. I to čak ne vidim ni kao neku negativnu odliku, uvijek bih ga izabrao prije npr Fofane koji često pravi nepromišljene greške i pogrešne pasove.
Ali da je downgrade u odnosu na Rabiota, jest, iako baš nisu sličan tip igrača pa je teško praviti usporedbe, ali učinak u ekipi je nemjerljiv.
Ali da je downgrade u odnosu na Rabiota, jest, iako baš nisu sličan tip igrača pa je teško praviti usporedbe, ali učinak u ekipi je nemjerljiv.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
I meni pokvarise vikend. Mrzim ovaj termin petkom.
I ove povrede nek idu dovraga vise, to odmah na svom pozicijama moras izgubiti najbolje i ode balans.
I ove povrede nek idu dovraga vise, to odmah na svom pozicijama moras izgubiti najbolje i ode balans.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Umjesto da sam jutros kafu pio sa uzitkom i cekao danasnje rezultate jos sam pod utiskom da smo na San Siru od 6 mogucih bodova protiv Cremonesa i Pise uzeli samo 1 bod, uzas, teski uzas.
Sad moraju dobiti u bergamu da ovo kompenziraju nema druge.
Sad moraju dobiti u bergamu da ovo kompenziraju nema druge.
Jel mi moze neko objasnit sta je Sale sinoć htio u 96'???
Desno mu stoje dvojica slobodni igraca a on skoro u padu hice sam da zabije. Zašto???
Nije on jedini krivac, ali MRZIIIIIIM egoizam i sebičnost. Pulisic bi ono dao desno, ali mali balavac željan slave hoće sve sam. Kod Capella je taj jutros vec bio na treningu i cijelu sedmicu trenirat i dvije tekme ogledati sa klupe. Da se naučiš da je ovo igra od 11 igraca a ne ja i samo ja.
Šteta za propuštenim bodovima, bit će grčevita borba za top 4. O Scudetto i ne razmišljam. Ko sto rekoste: nemamo mi klupu za Scudetto a i nije nam cilj ove sezone
Desno mu stoje dvojica slobodni igraca a on skoro u padu hice sam da zabije. Zašto???
Nije on jedini krivac, ali MRZIIIIIIM egoizam i sebičnost. Pulisic bi ono dao desno, ali mali balavac željan slave hoće sve sam. Kod Capella je taj jutros vec bio na treningu i cijelu sedmicu trenirat i dvije tekme ogledati sa klupe. Da se naučiš da je ovo igra od 11 igraca a ne ja i samo ja.
Šteta za propuštenim bodovima, bit će grčevita borba za top 4. O Scudetto i ne razmišljam. Ko sto rekoste: nemamo mi klupu za Scudetto a i nije nam cilj ove sezone
Mene interesuje otkud nama ovolike povrede? Do cega li je pa pola tima nije fit? 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.