FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Savez danas posalje postom odluku a istovremeno mailom obavjesti Radnik da ce igrati Evropu , pa sta prije stigne

Zakasnio Siljak, ybgOsim13 je napisao/la:IDE SAD BAJRAMSKI TURNIR VALJDA SU IZGANJALI LICENCU KOD BRACE
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja sve mislio da je zato sto nismo na vrijeme uplatili debelomREGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Cuva Bog Zelju svog!
I sta kaze cijenjena Uprava? Je li im skocio pritisak ili ipak u opustenoj atmosferi caskaju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
Jbg kad slabo pamtišOsim13 je napisao/la:Slabo pamtim veći šamar, eto.

Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.
Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.
Sve ce se rjesit preko foruma samo opletite.Halo mi igramo prijateljske za uigravanje sa Sutjeskom iz Foce.Svaka cast Sutjesci ali ako cemo se protiv njih uigravat za dalje kuku nama.Najgora 2 igraca u istoriji kluba su igrala ove sezone.Nije vise bitno kako igras fodbal nego kolko mozes popusit sisa,ko ima vise raje na instagramu.Nemamo mi nista fudbalsko u sebi vise.Najobicniji sminkeraj.Licenca koji ce nam **** da nas neko razvali.Dzeko ce se prodat i eto tih para sto bi dobili od evrope.Ovo su talovi savez,tribina klub.
Pa **** mater toj prosloj upravi i **** cemo dok smo zivi i sve to jer su idioti. Dosla je nova uprava da nam bude valjda, a ne da zaborave uplatiti pare
Cuva Bog Zelju svog!
Pa mi ako ćemo se finansirati čitav život od Džekinih transfera onda nas pusti niz vodu.
I pusti Alpa tu priču "razbili bi nas", nek nas filuju po 15:0 al za nas je svaka marka ZLATNA u ovom momentu upravo zbog tog krša koji se nakupio u funkciji uloge "fudbalera".
I pusti Alpa tu priču "razbili bi nas", nek nas filuju po 15:0 al za nas je svaka marka ZLATNA u ovom momentu upravo zbog tog krša koji se nakupio u funkciji uloge "fudbalera".
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa prethodnu upravu su i otjerali jer nije radila kako treba, došli su novi da nam svima bude bolje, e svaka im čast šta uradiše, ovo će ostati upisano u historiju Želje kao najgori potez neke uprave u ovih stotinu godina koliko klub postoji, nemam riječi za ovaj amaterizam.let3 je napisao/la:A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.![]()
Šta je radila prethodna uprava godinu i pol dana po pitanju dugova prema Petroviću ? koja ga je i dovela i nogirala.
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od A do Ž i bivšoj i sadašnjoj upravi...Po meni su i jedni i drugi krivi.
Nažalost ovo je izmaklo kontroli i u klubu postoje dvije struje koje gledaju svoj interes, a zbog toga Željo ispašta...
Ja kao jedino riješenje vidim da uprava podnese ostavku i da dođu novi ljudi, ukoliko uspiju članove skupštine uvjeriti u svoj plan i program.
PS: Ti novi ljudi tj. ta nova uprava isključuje povratak Žuje, Misimovića i kompanije...
Nažalost ovo je izmaklo kontroli i u klubu postoje dvije struje koje gledaju svoj interes, a zbog toga Željo ispašta...
Ja kao jedino riješenje vidim da uprava podnese ostavku i da dođu novi ljudi, ukoliko uspiju članove skupštine uvjeriti u svoj plan i program.
PS: Ti novi ljudi tj. ta nova uprava isključuje povratak Žuje, Misimovića i kompanije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma nemoj mi reciRaonffa je napisao/la:
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?
Ne jaro, marke nisu ulatili Petroviću, a dugove prema njemu ostavili iza sebe
I sad se sve gov.na svaljuju na ove nove debile.
Nisu ga debili isplatili, ali to ne opravdava ove, tu si 4 mjeseca na skupštini se Odma znalo za taj dug i daj nemoj nemoj toliko nesposobni da nisu platili a daj pa veci debila nije bilo halo ba za bar milion nas zayebali bar milion radi debila, cuj ne dobijes licencu ma ja ne znam ne znam stvarnolet3 je napisao/la:A što pišeš o ta 4 mjesecaRaonffa je napisao/la:Kakve veze imaju Borac i Čelik i sve to sa par debila koji nisu u stanju za četiri mjeseca uplatiti neke pare, nego zakasne par dana.REGISTROVANI je napisao/la:Prošle godine su izbacili Borac a ostavili Čelik u ligi , sada šalju Rdanik u Evropu i to je 1:1, dobar razlog da ne bude trzavica unutar saveza
Pa da mi imamo neke velike dugove kao Borac onomad pa hajde eto i razumio bih, al' ispušiš Europu jer si par dana zakasnio sa uplatom od 20 hiljada maraka, to je za zabrane ulaska na stadion onome ko je krivac, a neko iz ove garniture uprave sigurno jeste, nije Misimović koliko god mu svi yebali mater.![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa presudu dobio znaci crkali debili nadali se da dobit sudski spor, kreteni, ali nemob me zajebavat cuj zaboravili uplatit, zaboravi li ti uplatit racun neki? Fax?let3 je napisao/la:Ma nemoj mi reciRaonffa je napisao/la:
Uostalom, kladim se da bi ovo prethodna uprava završila najnormalnije na kraju, al' ne zato jer su oni nekakva strašna uprava nego nisu u mozak retardirani k'o ovi što su sada odgovorni za ovu sramotu. Da si dao djetetu od deset godinu ovu obavezu, izvršio bi je na vrijeme, o čemu pričamo jbt?pa što nije završila onda
godinu i pol dana su bili u klubu nakon što su nogirali Slavku. Godinu i pol ! malo li je kume.
Ne jaro, marke nisu ulatili Petroviću, a dugove prema njemu ostavili iza sebeko biva, neka se sa njima yebe neko drugi.
I sad se sve gov.na svaljuju na ove nove debile.
Ovo je nezapamcebo, bukvalno dijete od 10 godina vi uplatilo pare do roka da mu kazes do kada ima fore, ne mogu da vjerujem ovo je nevjerovatno
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 21 gost.