skoroalen je napisao/la:Ako nismo na tribine slali Duljevića i Sarića, ne trebamo ni njih dvojicu. Nek nam donesu trofeje i nek idu onda, neću im ni A reći. Rahmanović možda i potpiše, al Adukor vala i nije za ove lige. Zalut'o je ovdje realno, lik je prekucava, sa svojom fizikom i tehnikom može glat u drugu francusku ligu, il neku od prvih slabijih liga, tipa Belgija, Poljska itd. Njega ništa ne veže za Sarajevo i Bosnu, nit zna jezik nit ima prijatelja iz svoje države, njemu pola riječi ne mogu reći ako ode.
Ako ih Uprava uspije produziti (bar jednog),onda im ja nemam zamjerke za ovu polusezonu i cestitat cu im.
Slazem se i sa onim NIKO NIJE VECI OD KLUBA (za mene navijaci 90% kluba),ali treba shvatiti realnost BiH.Ovako ja razmisljam, o raznim varijantama:
1. Produze VRH , Amin.
2. Potrebna nam je titula , ko suhoj zemlji kisa .Pustiti ih da igraju,ali pred narednu sezonu ostajemo bez uigranog veznog reda i onda smo u buli i pred kvale LP(ako Bog da).
3. Spremiti ih na Zapad(malo i grijeh,ipak su dali FKS puno vise od Dulje i Sarica,nekako ne idu u istu recenicu).Imamo Crepulju(ja ga zvah Krepulja,halali majstore) koji moze zamjeniti jednog.Tad bi u sljedecu sezonu i Evropu usli uigraniji.
4.Prodati ih u decembru , uzeti koji "dinar" i uloziti u pojacanja koja bi mogli uigrati kroz polusezonu .
Stvarno teska odluka , po meni ovako bi poredao varijante:
1111(najbolje) , 22 , 4 i na kraju 3.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.