Samozdravlje je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:StariGrad071 je napisao/la:Zasto vama smeta Krste? Vrhunski igrac.
Ne bori se, treba da pogine za sveti dres, a ne da hoda 95% vremena na terenu.

Bilo bi lijepo ako mozemo bez vrijedjanja i psovki razmjeniti misljenje.Znam da imate neke emocije prema Velkoskom i to treba postovati,ali ja bih o argumentima ,evo sta ide u prilog Velkoskom:
> Kapiten vodece ekipe i to kluba koji desetljecima nije bolje izgledao(lider,Akademija)
> Vrhunski prosoglodisnji ucinak
> Gotivi ga Husref , a rezultati su tu
> Gotivi ga dosta navijaca
> Moze odluciti vazne utakmice
Ono sto mu ne ide u prilog(moje misljenje):
> Stranac (po meni treba da uvijek odskace u odnosu na domace igrace)
> Vjerovatno ima odlicna primanja(za te pare treba naci boljeg)
> Ucinak (br. golova i asis. po minutama provedenim na terenu)
> Star (godine mu ne idu u prilog,neperspektivan,a klub je ispred svih igraca)
> Kad je na poz. lijevog krila trpe Pidro i Mujakic , desnom beku i Dupovcu je lakse ,jer Tatar vise pomaze,
> Moze odluciti vazne utakmice,ali na malim se titula osvaja(trebao je vise protiv Goska,Celika,i prvu Radnika)
To je moje misljenje,ne kazem da je los igrac.Mislim da nije argument kako Krste proslavlja tudji gol,nije ljubomoran.Po mom sudu za dobru atmosveru su zasluzni Ahmetovic,Dupi.,Handze pa i Krste.
kvalitetom više nije za prvih 11, sigurno nije za kapitena, nema brzine,trka, malo tehnike ima u nogama ali isto tako ne pokazuje iskustvo sa svojih 30 nego često je nevidljiv u jačim tekmama, nemam ništa protiv ako dobije naše papire da ostane ali sa klupe da ulazi...što je već rečeno stranac treba dobro bolji biti i nositi igru kako to Adukor demonstrira, s obzirom da ispunjava poziciju krila i playa, možemo dovesti mlađeg i agresivnijeg igrača na obje te pozicije...na krilu radije vidim Tatara i Šišića jer su opasniji igrači i tjeraju protivničke odbrane na greške...kao playa više bih volio pravog playa...trenutno je u formi i radi i na defanzivi i stalo mu je , to se isto mora reći...međutim radije bih kvalitetnijeg igrača kojem su to prirodne pozicije...
Za Hebiba i Halila imam slično mišljenje u godinama već a nema te neke sigurnosti nisu prevaga nego suprotno čak, često slaba karika u ekipi...Halil još ima nekih prednosti, šut, dobar po plastici, dok za Hebiba sa 28 god. ja nemam objašnjenje nikakvo...
Šofranac me razočarao iskreno a Dupovac je trenutno jedini povratnik koji je bolji od prethodnog mandata, zavisno kako odigra na proljeće i Hare to može postati....Bekića i Hodžića ne želim ni vidjeti ni čuti više ikad, kao ni Pavlovića...
dakle u Januaru beka,playa pod obavezno, ako izleti krilo,stoper
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače