FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- zlatan1982
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
a gdje je ovdje super kup i ona pobjeda od 3:2 na nou kampu i remi od 2:2 na SB??
Evo još skoro 4 sata do početka, a mene već počela hvatat nervoza 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Uglavnom, Barca MORA pobjediti. Prosipali su i šakom i kapom bodove gdje nisu smjeli (a gdje je Real uzimao lopatom) i sad su se doveli u situaciju imperativa pobjede. Sve ostalo, remi ili poraz, znaci opraštanje od odbrane titule.
Izgleda da ni veceras necemo gledati Piquea u prvih 11, momak se stvarno zayebavao sa karijerom ove sezone, a to kod Pep ne prolazi.
Izgleda da ni veceras necemo gledati Piquea u prvih 11, momak se stvarno zayebavao sa karijerom ove sezone, a to kod Pep ne prolazi.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nekako mi je Pique najbolje cuvao Ronalda. (ako izuzmem onda jednom Alvesa,ali ovaj put Alves je vjerovatno igrati ofanzivnije.)tech je napisao/la: Izgleda da ni veceras necemo gledati Piqea u prvih 11, momak se stvarno zayebavao sa karijerom ove sezone, a to kod Pep ne prolazi.
Mascherano je u strasnoj formi,ali ne znam moze li Ronalda zaustaviti...
Sarajlica, ne rise
Uh jedva čekam tekmu...nadam se da će biti dobra za gledanje, da se onako uživa u najvećem derbiju, a ne da gledam udaranje, valjanje po terenu, crvene, sudije itd itd...više udaraca (onako momačkih) vidim u el-clasicu nego u box mečevima Klička
Bit' će teško, iskreno...al' očekujem pobjedu Barce, naravno...

Uh jedva čekam tekmu...nadam se da će biti dobra za gledanje, da se onako uživa u najvećem derbiju, a ne da gledam udaranje, valjanje po terenu, crvene, sudije itd itd...više udaraca (onako momačkih) vidim u el-clasicu nego u box mečevima Klička

Bit' će teško, iskreno...al' očekujem pobjedu Barce, naravno...
Cuvao, sad ne može ni mnogo sporije cuvati.PatrickBateman je napisao/la:Nekako mi je Pique najbolje cuvao Ronalda. (ako izuzmem onda jednom Alvesa,ali ovaj put Alves je vjerovatno igrati ofanzivnije.)tech je napisao/la: Izgleda da ni veceras necemo gledati Piqea u prvih 11, momak se stvarno zayebavao sa karijerom ove sezone, a to kod Pep ne prolazi.
Mascherano je u strasnoj formi,ali ne znam moze li Ronalda zaustaviti...
Pique nije ozljeđen niti ima ikakve probleme niti ima probleme sa kartonima, a opet Pep za njega tvrdi :
"Tomorrow I'll decide if Gerard plays, sure he'll understand the decision. Gerard knows how I feel about him, how I respect him. We arrived here together three years ago."
Znaci ,nije u pravoj formi ili je nešto puklo na relaciji njih dvojice. Ima 24 godine, treba bi jesti zemlju i pucati od snage, a veceras ce 10 godina stariji Puyol igrati ispred njega.
Neka se malo Pique preispita.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pique jest krizirao veci dio sezone,ali posljednjih par gostovanja je izvukao Barcu mnogo puta.I nakon toga,nije igrao par utakmica.tech je napisao/la: Cuvao, sad ne može ni mnogo sporije cuvati.
Pique nije ozljeđen niti ima ikakve probleme niti ima probleme sa kartonima, a opet Pep za njega tvrdi :
"Tomorrow I'll decide if Gerard plays, sure he'll understand the decision. Gerard knows how I feel about him, how I respect him. We arrived here together three years ago."
Znaci ,nije u pravoj formi ili je nešto puklo na relaciji njih dvojice. Ima 24 godine, treba bi jesti zemlju i pucati od snage, a veceras ce 10 godina stariji Puyol igrati ispred njega.
Neka se malo Pique preispita.
Macherano je prespor za Ronalda,bojim se da ga kao Pato ne eliminise...
Slažem se sa svim napisanim, ali eto Pep je taj koji ce odluciti ko ce cuvati Ronalda.
Znamo da nije samo Ronaldo problem, vec i Di Maria, Benzema, Ozil. Odbrana ce morati biti maksimalno koncentrisana.
Znamo da nije samo Ronaldo problem, vec i Di Maria, Benzema, Ozil. Odbrana ce morati biti maksimalno koncentrisana.
Dobro, al' otkud vama taj info. da neće igrat večeras?
Kako sam procitao na netu, vec se zna sastav Barcelone
3-4-3
Puyol-Mascherano-Adriano
Alves-Xavi-Busquets-Thiago
Iniesta-Messi-Tello
Meni se licno ovo ne svidja previse, previse rizika za ovako bitnu utakmicu
3-4-3
Puyol-Mascherano-Adriano
Iniesta-Messi-Tello
MVP - Messi-Villa-Pedro
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ja sumnjam u ovaj sastav, Guardiola mozda nesto krije, neko iznenadjenje, NADAM SE.losmi je napisao/la:Kako sam procitao na netu, vec se zna sastav Barcelone
3-4-3
Puyol-Mascherano-Adriano
Iniesta-Messi-Tello
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Evo izvor, a nzn koji je njihov izvor 
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 76154.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 76154.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MVP - Messi-Villa-Pedro
sumnjam nesto u ovaj sastav..previse neozbiljan za ovako jako bitnu utakmicu 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
3 utakmice u 6 dana,ocekujem neke rotacije.
svjezina je kljucna u ovim mecevima.
svjezina je kljucna u ovim mecevima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nema šanse da ce Barca izaci sa onim sastavom
. Nigdje odbrane jbt
, a ne igraju protiv Hospitaleta vec protiv direktniog rivala za titulu. Utakmica sezone, a da se kockaju sa ovako cudnim sastavom. Nema ništa od toga.

- adriano_leite
- Kontakt:
Realnije mi je da ulete Pique, Keita i Thiago, umjesto Adriana, Cesca i Sancheza, ne znam zasto ali ocekujem to. Tesko Tello i Thiago samo da ulete u prvih 11.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Po meni veceras bi trebalo ovih 11 igraca da pocnu

Visca el Barça ! Mes que un club !
Mnogi Barçu veoma rano otpisuju, al' sam uvjeren u jedan kvalitetan meč.
Ovih dana se u medijima moglo pročitati kako će Barça startovati u ovaj meč sa par promjena u prvih XI, a kako sam pročitao danas očekuje se da od prve minute zaigraju Keita, Tello & Thiago. Iznenađenje nam sprema Pep, al' on zna šta je najbolje za Barçu. Visca el Barça y Visca Catalunya!
Ovih dana se u medijima moglo pročitati kako će Barça startovati u ovaj meč sa par promjena u prvih XI, a kako sam pročitao danas očekuje se da od prve minute zaigraju Keita, Tello & Thiago. Iznenađenje nam sprema Pep, al' on zna šta je najbolje za Barçu. Visca el Barça y Visca Catalunya!
Ese portugués, hijo puta és!
Postavio sam tacnu postavu ali ne i formaciju.Alves ce igrati na svojoj poziciji a ne u sredini 

MVP - Messi-Villa-Pedro
Barça: Valdes, Alves, Mascherano, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago, Iniesta, Messi i Tello.
Nikad se nebi nadao ovoj postavi.
Real: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Özil, Di Maria; Benzema.

Nikad se nebi nadao ovoj postavi.
Real: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Cristiano, Özil, Di Maria; Benzema.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.