Ma ja nešto na taj fazon davno sam to čitao, uglavnom smiješno.zizu1991 je napisao/la:Ma ne kao da će otjerati Mancinija, nego u tom smislu da šeik voli više Džeku od Balotellija i Mancinija zajedno, o tome je riječ bilaZekoo je napisao/la:Ma oni su imali nekog lika bosanca (što je blizak sa šeicima) kao izvor, koji im je rekao da će Mancinija otjerat na kraju sezone bez obzira na sve, kako oni kao nešto više vole Džeku od Mancinija ....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Da, da, kao u smislu, imaju čovjeka bliskog šeiku, koji ne želi da mu identitet bude otkriven, može biti svašta, ko zna 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prijavio sam se na forum samo zbog ovoga.voltron30 je napisao/la:Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Centre forward
- Kontakt:
A ja sam se zbog istog mislio odjavitAzRimiRzA je napisao/la:Prijavio sam se na forum samo zbog ovoga.voltron30 je napisao/la:Oklen si ti bekrijo?BH430 je napisao/la:boli me racku skijem je dzeko u vezi, ako hoce nek ozeni babu od 70 godina to je njegova svar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Cincinnatus
- Kontakt:
link?Marsal je napisao/la:Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120705016" onclick="window.open(this.href);return false;Cincinnatus je napisao/la:link?Marsal je napisao/la:Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Daj Boze. U Arsenalu bi igrao svaku utakmicu.Edvin_Mg je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120705016" onclick="window.open(this.href);return false;Cincinnatus je napisao/la:link?Marsal je napisao/la:Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
klixEdvin_Mg je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120705016" onclick="window.open(this.href);return false;Cincinnatus je napisao/la:link?Marsal je napisao/la:Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
FORZA NAPOLI
Kako mi je glupo kad stave "Prema tvrdnjama otočkih novinara" a onda nedaju ti pravi izvor.Edvin_Mg je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120705016" onclick="window.open(this.href);return false;Cincinnatus je napisao/la:link?Marsal je napisao/la:Arsenal navodno traži Dzeku i de Joinga za van Persieja.
nisam navijac Arsenala, ali ovo bi bilo fenomenalno profitiro bi i Dzeko a ni nasa repka!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Glupost, plus Wenger je doveo onog francuza iz Monpeljera, i nije ga doveo da sjedi naklupi sigurno...
- inacefindecko
- Kontakt:
nek ide u piičku maternu. tu mu je najslađe. smoriše više sa ovim transferima. moglo bi se komotno i za njega napravit ko i za hazarda-dres u kojem će igrat, i stavit 15 grbova na njega!
arsenal bi bio super. al tamo ne bi zaradjivo ni blizu ko u city-ju. tako da ne vjerujem.
naravno da novinaru moraju nesto pisat i nagadjat. jer vijesti o dijamantu se najvise citaju i izazivaju najvecu paznju, kao npr. komentare ovdje na forumu..
malo me kopka, zasto se nije pojavio na jucerasnjoj prozivci???
naravno da novinaru moraju nesto pisat i nagadjat. jer vijesti o dijamantu se najvise citaju i izazivaju najvecu paznju, kao npr. komentare ovdje na forumu..
malo me kopka, zasto se nije pojavio na jucerasnjoj prozivci???
Zamislite sada euforiju kada Džeko bude izlazio na ispite na forumu će biti svašta. Ako padne na ispitu psovat će se profesorima itd. 
Džeko misli na budućnost. Igrat će do polovine tridesetih, a šta onda? Hoće tražit' od oca petaka da može na pivu?
A sad ozbiljno, svaka čast za potez, daje dobar primjer. 
Jarane on je zaradio para od kada je u City-u da ni njegovo unuce to nemoze potrosit,da ne pricamo za prije.Edol je napisao/la:Džeko misli na budućnost. Igrat će do polovine tridesetih, a šta onda? Hoće tražit' od oca petaka da može na pivu?
A sad ozbiljno, svaka čast za potez, daje dobar primjer.
Pa je l' ni smajli, plus ova sljedeća rečenica nisu dovoljni za zaključak da se zajebavam, pobogu... 
Razmislja za buducnost, novcano je osiguran a sa ovim faxom ce samo napredovati. Mozda nekada u budcnosti bude sportski savjetnik ili cak trener, uglanom dobor ce mu biti. Polako ali sigurno ce napredovati kao sportki radnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Edol je napisao/la:Pa je l' ni smajli, plus ova sljedeća rečenica nisu dovoljni za zaključak da se zajebavam, pobogu...
Sad se fol zajebavas
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.