RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

bezze
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:24

Titova-Juga je napisao/la:Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Bolje malo odlepršaj sa naše teme dok još imam strpljenja da ti uopće išta repliciram na nešto što zaslužuje u najmanju ruku upozorenje pred ban.
Ja sam rekao kako je bilo , kako je sad i kakvo ce bit.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 22:24

Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvorili ste se u ratu, uzeli tuđi stadion i još se s time ponosite i podjebavate...
I kako te ne smori više upadat na našu temu i srat non stop ? Čuj Velež će se ugasit, pa niste ga uspjeli NIKAD ugasit, ni u ratu ni poslije rata, pa i kad je Velež ispao svi su se digli, RA po 3.000 išlo na gostovanja a ti o tome možeš samo da sanjaš.. I kako onda misliš da ga sad ugasite, kad Velež nikad u zadnjih 20 godina stabilniji nije bio ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:28

bezze je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Bolje malo odlepršaj sa naše teme dok još imam strpljenja da ti uopće išta repliciram na nešto što zaslužuje u najmanju ruku upozorenje pred ban.
Vidovite Džemile zarađuju lovu za taj posao, a'e voz... I kao što rekoh, kad-tad će doći vrijeme poštenja, ničija nije do zore, a onda će te opet biti donji.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 17 apr 2014, 22:29

svi ti koji sad seru po veležu su nekad navijali za njega (ili njihovi stari) a uz to su uspjeli razoriti grad i pretvoriti ga u selendru

za zrinjski navijaju nacionalisti,izdajice ili seljaci koji veze sa mostarom nemaju

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:30

vm22 je napisao/la:Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvorili ste se u ratu, uzeli tuđi stadion i još se s time ponosite i podjebavate...
I kako te ne smori više upadat na našu temu i srat non stop ? Čuj Velež će se ugasit, pa niste ga uspjeli NIKAD ugasit, ni u ratu ni poslije rata, pa i kad je Velež ispao svi su se digli, RA po 3.000 išlo na gostovanja a ti o tome možeš samo da sanjaš.. I kako onda misliš da ga sad ugasite, kad Velež nikad u zadnjih 20 godina stabilniji nije bio ?
Stvoreni smo 1905, zbog znas vec cijeg rezima nismo smjeli postojat, postojao je velez i uredu, imao je svoje legende koje zaboli neka stvar sad za taj klub,velez nikad stabilniji kazes.Uredu postujem na petom ste mjestu prvi put.U kakvom je stanju onda ta cetvorka koju sam nabrojao vec ako je velez stabilan.Pricate o proslosti ljudi moji sta je bilo prije 20 i vise godina, ko se toga jos sjeca, sjecate se i nek se sjecate dok ste zivi navijate za velez i uredu, ali noviji momci nove generacije sto dolaze nece pitat za velez i sta je kako i kada bilo nego ce se znat za jednog prvog mostarskog sampiona a to je klub kojeg vi mrzite vise nego sto volite velez.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:32

Ti si bola definicija ironije...
Mi mrzimo više Zrinjski nego što volimo Velež, a čovjek ponjeo deku, jorgan i 2 jastuka na ovom pdf-u. :clap:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 apr 2014, 22:34

Nisi ti bezze,ne šlepaj se...ti si bRezveze.Ti nećeš dozivjeti smrt Veleza,prije ćeš ti odapeti jamaĆno.Nemoj se ljutiti,ali zešći si putko.Baš ono brezveze,ni za glavu ni za rep.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 22:38

bezze je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvoreni smo 1905, zbog znas vec cijeg rezima nismo smjeli postojat, postojao je velez i uredu, imao je svoje legende koje zaboli neka stvar sad za taj klub,velez nikad stabilniji kazes.Uredu postujem na petom ste mjestu prvi put.U kakvom je stanju onda ta cetvorka koju sam nabrojao vec ako je velez stabilan.Pricate o proslosti ljudi moji sta je bilo prije 20 i vise godina, ko se toga jos sjeca, sjecate se i nek se sjecate dok ste zivi navijate za velez i uredu, ali noviji momci nove generacije sto dolaze nece pitat za velez i sta je kako i kada bilo nego ce se znat za jednog prvog mostarskog sampiona a to je klub kojeg vi mrzite vise nego sto volite velez.
Velež je igrao na tom stadionu preko 20 godina i onda se stvori neki novi klub i izbaci Velež s tog stadiona na kojem je toliko vremena igrao i na koji su dolazile velike evropske ekipe... I onda iskreno reci je li to normalno ??? I glupko mislio sam na finansijsku stabilnost :facepalm: , Velež je među 3 kluba koji imaju najmanji dug u državi, plate redovne, bivšim igračima i trenerima isplaćeni dugovi... Dok je god prave mostarske raje Velež će imati navijača, upamti to. Toliko ste puta pokušali ugasiti ovaj klub, nije vam uspjelo, sad hoćete opet, e pa neće moći :nene: :shhh:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2014, 22:39

bezze je napisao/la:
Evo da ti kažem kako je bilo,kako je sada i kako će biti:Moj otac je navijao za Velež, i ja navijam i moj brat,kada sam dobio dijete Velež je dobio još jednog navijača,kada dobijem unuka opet Velež dobija navijača to ti je tako.Nemoj se nadati da ćemo nestati,to je jedan prirodni tok i ti izgleda to ne možeš shvatiti.Dok je svijeta i vijeka biti će i Veleža, i njegovih navijača samo što ti to ne možeš da shvatiš to je tvoj problem.Sad odpepaj dvokorakom i ne smetaj nam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 23:01

Zašto se raspravljate s tim likom uopšte ? Ne mogu da vjerujem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2014, 23:10

Zizu 1991 nešto kontam,ovih par dobrih vijesti iz kluba a pastrmke nema da nije uhvatio zlatnu ribicu pa bira grupu u ligi prvaka iduće sezone :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 23:18

@emil02in, može bit'. :lol:
Čudno bez njega, materem'. :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 17 apr 2014, 23:22

aleksandar_veliki je napisao/la:MVB smiri hormone, tekst koji si napisao nece niko citati. Ovaj put sam izbrisano, naredni letis, pa napravi sebi forum i pisi koliko ti volja...
Ili sam ja glup ili sam neznalica ili sam zalutao ovdje,samo mi nikako nije jasno a volio bi da mi tacno kazes zbog koje rijeci brises moj post,a u isto vrijeme kako neko moze proci a da mene naziva debilom,debilizmom i glupanom.posto nisam odavde nego nekih130 km juznije a mozda i ne govorrimo istom jezikom molio bih da mi ovo gore pojasnis.ovdje ima neko vrijeme primjecujem puno gore szvari da se pustaju normalno te stvari udaraju po mom klubu p te ne boli toliko nazalost izgleda ako neko dirne klub iz gl. grada e to ne moze.Ja odo popit Pan osvjezit dan a ti momcino udari Ban. :wave: :puke:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 23:22

Bezze idji na Gorance ori njivu pajdo! Koji idiota mamma mia!!! :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 apr 2014, 23:46

svakakvih idiota se oglasava na ovoj temi :kafa: :roll: .

Veleza ce biti dok bude i mostarske raje,ali i hercegovacke i diljem svijeta,znaci zauvijek ;) .Ignorisite ove idiote :tralala: sto ulijecu sa prvokacijama,jedno su zelje a drugo je stvarnost.

Sutra, ja zadovoljan i sa 0:1 djavlu malo :thumbup: :tokralju:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 apr 2014, 01:28

Aleksandar Veliki,

Izvini ali nisi u toku i grijesis da ova diskusija o FKS nema veze o Velezu. Ima veze i tice se odnosa FKSa s Velezom. Naime, FKS vec neko vrijeme pokusava da pridobije igraca Veleza sebi dok raja na ovoj temi to dozivljava kao novi samar Velezu.

Tokom prethodnih 5 godina FKS i Zeljo su uzimali igrace Velezu time sto su ih vrbovali mjesecima i nagovarali da ne produzuju ugovore s Velezom da bi im onda unistavali karijere sjedajuci ih na klupu, cineci stetu i Velezu a i naivnoj Velezovoj djeci koja je nasjedala na te fore Sarajevskih lopova, jedan od kojih je i Abdullah Ibrakovic, dobro poznat raji iz Mostara jos od vremena kad je "vodio" Velez. (A vecina raje mu ovdje ne bi ni cuku dali da vodi).

Znaci, tema jeste o Velezu i tice se i FKS i Veleza. Tako da mozda trebas banirati pojedine provokatore iz Sarajeva na ovoj temi ali nije u redu da govoris Velezovim navijacima na Velezovoj temi da ne diskutuju o odnosima Veleza i FKS.

Tema je RSD Velez Mostar i valjda je ova diskusija dio te teme.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 18 apr 2014, 01:36

Vratite nam Pastrmku, Elvisa i Bruce Lee-a, evo vam silikoni, svinjski i cia!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2014, 04:49

Da se malo prisjetimo...

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

duh
Kontakt:

Post Postao/la duh » 18 apr 2014, 09:40

ALEKSANDAR VELIKI

Sta bola vise . Eto baniraj sviju ko god nesto posteno kaze , a pustas ove sugavce da kenjaju na nasoj temi . Ja redeovno citam nasu temu al samo nasu i sta ti ili tiga vi pustate ovdje ovo je sramota . Haj svakako ste svi protiv VELEZA al dzaba vam mozete pocrkati jer U MOSTRU SA VELEZOM SE RADZA ZIVI I UMIRE ,al sta ja ovo pricam vama ko vi nesto znate sta je PONOS , PRKOS A NEDAO DRAGI BOG LJUBAV PREMA NEKOME IL NECEMU.
A ti bezzeze haj sine obuci gumenjake i razguli na njivu il u krmetnjak odakle si i dosao. Idi lijeci svoje frustracije negdje drugo vidis da kompjuter nije za tebe moze ti tastatura ruku uhvatiti mrmote .( e sad otidzi i potrazi sta znaci mrmot ) I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU . FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :damn:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 apr 2014, 13:09

SRETNO DANAS ROĐENI MOJI!!!!!
ONDA SLIJEDI ŽELJO KOJEG TREBAMO MLATNUTI,PA RADNIK I TO DOBIT I ONDA SUSJEDI KOJE TREBA UBIT I DOBIT NEK SE ZNA KO JE GLAVNI U MOSTARU......... :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.