FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Frutek
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Frutek » 21 jun 2010, 17:38

Bosnier je napisao/la:
TeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ? :?
Ni meni to nije jasno, mogli smo mi malo u Azijsku Ligu Prvaka aaa ?
Jak je Seoul, Kishawa, Tokio bolje u Okeaniju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 21 jun 2010, 17:38

TeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ? :?
pa kada su zaratili sa svim komsijama skim ce igrati :D a u evropi je od 1947. godine poslije rezolucije UN koju su zidovi prihvtili, a arapi odbacili tj. tako je nastala drzava, i imas onih ratova ali da ne idemo u historiju :D a i stanovnistvo izraela je iz EU vecim dijelom tj. Rusi, Ukrajinci,Poljaci (mali ostatak),Jugosloveni, nešto Italijana,Austrijanaca,Madjara i iz Afrike Tunižani i Alžirci
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 21 jun 2010, 18:03

Pih Svi smo kontali da će mo igrati u Evropi, kad ono odosmo u Aziju
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jun 2010, 18:05

rumbalija je napisao/la:Pih Svi smo kontali da će mo igrati u Evropi, kad ono odosmo u Aziju
Ma neki nece vidjeti ni evrope a mi cemo i AZIJU hahahah neka neka :D neka igraju, samo hrabro, srce na teren a onda ugostiti Celtic, Fenerbahce ili Ajax :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jun 2010, 18:07

rumbalija je napisao/la:Pih Svi smo kontali da će mo igrati u Evropi, kad ono odosmo u Aziju
Izjava mjeseca!Raja furaju Evropa, ovo, ono, a zapade ekipa iz Azije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2010, 18:08

Ma samo opušteno, stroga defanziva u prvoj utakmici, ako ga uvalimo dobro je. Koliko sam skontao doveli su Bojana Vrućinu iz Hrvatske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 jun 2010, 18:10

Jeb... se onaj koji pusti ove izrelce i kazahstance u evropu!
Nije to evrope vidilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nama put 3.500 kilometara,ima da pola budzeta za 2010 ode na putovanje u kazahstan. :mrgreen:
Sretno i vam i nama,trebat ce nam mnogo srece ako mislimo proci! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jun 2010, 18:11

mujoisuljo je napisao/la:
Izjava mjeseca!Raja furaju Evropa, ovo, ono, a zapade ekipa iz Azije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa i igraćete u Evropi kad bude revanš u Sarajevu. :D

Sa srećom!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 21 jun 2010, 18:14

jesu li naši otišli za Fojnicu i zna li neko spisakigrača?

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 18:17

ma lopta je okrugla i nikad se ne zna kada ce uletiti u mrezu i na kojoj strani ,zato se ne treba nikoga prije vremena prepasti treba sacekati prvu utakmicu pa da vidimo kako ce mo tamo proci a onda na kosevu sve je moguce pred punim stadionom

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 jun 2010, 18:24

Otkad je jevrejski lobi najjači na svijetu ;)

Prošlo je (relativno) dosta godina kako nismo igrali evropske utakmice.Eto, dočekali smo i to (naravno ne sa demirom i krunićem) zaslugom izuzetnog trenera i naravno igrača koji su se lavovski borili svaku utakmicu što je bilo fantazija prošlih godina.
Nevjerovatno je koliko sam poželio vidjeti ime FK ŽELJEZNIČAR da se dovodi u vezu sa evropskim utakmicama, međutim iskreno mi ne bi smjeli nešto posebno da zamjeramo niti Amaru i Upravi a ni igračima ukoliko ne naprave neki zapažen rezultat ove godine.Po meni je mnogo važnije da imamo jaku bazu(finansijsku, logistiku) za sljedeću takmičarsku sezonu , prvenstvo i Kup i da imamo dovoljan broj igrača da iznesu teret igranja na dva fronta.
Koliko god sam poželio evropske utakmice Želje toliko im uopšte neću ništa zamjeriti kako god se završi ovaj dvomeč sa Izraelcima.
U kukanju na forumu : Željo - Hapoel agg. 0:5 KAKVA KORIST OD TOGA ?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Željo - My first love!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 18:27

kosewsko hill je napisao/la:
To je, al opet nisu jedini, jer gdje su silni Azerbejdzani, Kazakhstani, Armenije, Turske, i sl. Nije ni to Europa da ga hebes. No, s obzirom da igraju... samo pravi trosak klubu, a neugodni, nezgodni, i to je to.
...Život za Široki...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 18:28

kosewsko hill je napisao/la:

Prošlo je (relativno) dosta godina kako nismo igrali evropske utakmice.Eto, dočekali smo i to (naravno ne sa demirom i krunićem) zaslugom izuzetnog trenera i naravno igrača koji su se lavovski borili svaku utakmicu što je bilo fantazija prošlih godina.
Nevjerovatno je koliko sam poželio vidjeti ime FK ŽELJEZNIČAR da se dovodi u vezu sa evropskim utakmicama, međutim iskreno mi ne bi smjeli nešto posebno da zamjeramo niti Amaru i Upravi a ni igračima ukoliko ne naprave neki zapažen rezultat ove godine.Po meni je mnogo važnije da imamo jaku bazu(finansijsku, logistiku) za sljedeću takmičarsku sezonu , prvenstvo i Kup i da imamo dovoljan broj igrača da iznesu teret igranja na dva fronta.
Koliko god sam poželio evropske utakmice Želje toliko im uopšte neću ništa zamjeriti kako god se završi ovaj dvomeč sa Izraelcima.
U kukanju na forumu : Željo - Hapoel agg. 0:5 KAKVA KORIST OD

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
vjeruj mi drug da tamo necemo primiti vise od dva gola a sta ce mo dati to je do nas

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 18:29

ja mislim a imamo neku tradiciju kad igramo prvu u gostima,uvijek su nam peh bile utakmice kad igramo prve kuci,nadam se nekako potajno da mozemo napraviti nesto,ali ruku na srce trebaju nam bar 2 napadaca da su dobra,kao i pojacati malo odbranu i vezni red,nadam se da ce to sve biti OK aBd to prve utakmice

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jun 2010, 18:29

Joj mi ko phicke **** njih nije Real.Nemamo sta izgubit idemo igrati i nadam se prolazu.
AMAR OSIM!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 21 jun 2010, 18:31

Kad bi bog dao da ih dignemo,onda bi uzeli njihov koeficijent i bili nosioci u trecem i cetvrtom kolu.
Samo da izvucemo povoljan rezultat dole,a ovde juris pa sta bog da.
Optimista sam iz razloga sto na klupi sjedi brko koji iskace iz svih trenerskih kalupa.
nadam se da ce nas podcijeniti,imati los dan,sudija navlaci na nasu stranu i puno srece.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 jun 2010, 18:33

ibrakadabra je napisao/la:Kad bi bog dao da ih dignemo,onda bi uzeli njihov koeficijent i bili nosioci u trecem i cetvrtom kolu.
Optimista sam iz razloga sto na klupi sjedi brko koji iskace iz svih trenerskih kalupa.
nadam se da ce nas podcijeniti,imati los dan,sudija navlaci na nasu stranu i puno srece.

aj u trecem al kako u cetvrtom kad dolaze ekipe poput arsenala il ko vec cc

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 jun 2010, 18:35

[/quote]vjeruj mi drug da tamo necemo primiti vise od dva gola a sta ce mo dati to je do nas[/quote]

Ma to je skroz teško prognozirati a i nezahvalno jer smo i mi tek počeli pripreme i još nije zaokružena lista pojačanja... Ja bih volio da kažem 0:2 za nas ili bilo koji drugi pozitivan rezultat, to je želja svakog od nas i imamo pravo na nju uglavnom :)
Željo - My first love!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 21 jun 2010, 18:36

samir_tm87 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Kad bi bog dao da ih dignemo,onda bi uzeli njihov koeficijent i bili nosioci u trecem i cetvrtom kolu.

aj u trecem al kako u cetvrtom kad dolaze ekipe poput arsenala il ko vec cc
u trecem bi dobili puno slabijeg protivnika nego u drugom,a u cetvrtom partizan,dinamo.rosenburg i sl.(ako isti prodju)

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 21 jun 2010, 18:38

Treba proći ove pa onda razmišljati kako dalje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.