FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krste ce zavrsiti karijeru u nasem dresu. Naravno sa godinama intezitet i plata ce opadati. Neka ga, moze znanje i iskustvo prenijeti na mladje. Ne znam sto vazda moramo tjerati nekoga.
dok bivši trener Sarajeva Mehmed Janjoš (Nezavisna bosanskohercegovačka lista) ima 244 glasa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
287miky_hz je napisao/la:dok bivši trener Sarajeva Mehmed Janjoš (Nezavisna bosanskohercegovačka lista) ima 244 glasa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako imamo igraca (NISAM PROCITO NI CUO DA IMAMO) u akademi koji moze da igra pleya kao sto krsto moze da moze da igra krilo kao krsto da moze da igra kad zaskripi spica i da rjesava 25% utakmica u sezoni sam (Velez radnik sloboda) odma posle pauze krsta raskinut tog malog ubacit. POSTO NEMAMO TAKVIG IGRACA i posto takvog igraca (recimo nermina tamarinog) nema da je bez platan u pl onda drzat krstu.
Postujem svacije misljenje al ako se pogleda sve sto cini fudbal fudbalom i kapiten kapitenom mi nemamo niti mozemo nac igraca kosto je krsto trenutno.
Pogledajte arezinu covjek kockar pijanica zrinjskiga istjero nakon 2 sedmice zeljo nakon 2 treninga zajko zeba doso u zelju kad mu je unuce pocelo ici u skolu itd.
Krste je naj korisni igrac nije od stakla ko sofrenac tetovaza i takve slamke. Odigro naj vise utakmica i svaku utakmicu odigra dobro sta vi hocete leona BENKU IZ NAJBOLJIH DANA, moras dat 500 k km platu da bi to imo moj rodzo.
Samo treba reci da su dva poteza dovela da budemo tu gdje jesmo.
Prvi ubacaj akademaca i oni kad su povukli ove starohane je natjeralo da igraju jer bi pali kurcu zausi da djete sa 19 godina i prvim danom staza u seniorskom fudbalu da bude bolje od deda ahmetovica recimo.
Drugo kad je uprava rekla i igracima i navijacim ako treba da budemo 8 na kraju bicemo osmi al ce husref bit trener i ako kojem igracu ne odgovara nek kupi prnje i nek ide u picku materinu. Nebitno kako ce navijaci reagovat al mi stojimo 100% uz HUSREFA NO METTER WHAT
I MOZDA TRECE STO HDZ je vidio da gubi vlast pa sad su samo krali zasebe nije im vise bio potreban ni na hatru lazni madzari
Postujem svacije misljenje al ako se pogleda sve sto cini fudbal fudbalom i kapiten kapitenom mi nemamo niti mozemo nac igraca kosto je krsto trenutno.
Pogledajte arezinu covjek kockar pijanica zrinjskiga istjero nakon 2 sedmice zeljo nakon 2 treninga zajko zeba doso u zelju kad mu je unuce pocelo ici u skolu itd.
Krste je naj korisni igrac nije od stakla ko sofrenac tetovaza i takve slamke. Odigro naj vise utakmica i svaku utakmicu odigra dobro sta vi hocete leona BENKU IZ NAJBOLJIH DANA, moras dat 500 k km platu da bi to imo moj rodzo.
Prvi ubacaj akademaca i oni kad su povukli ove starohane je natjeralo da igraju jer bi pali kurcu zausi da djete sa 19 godina i prvim danom staza u seniorskom fudbalu da bude bolje od deda ahmetovica recimo.
Drugo kad je uprava rekla i igracima i navijacim ako treba da budemo 8 na kraju bicemo osmi al ce husref bit trener i ako kojem igracu ne odgovara nek kupi prnje i nek ide u picku materinu. Nebitno kako ce navijaci reagovat al mi stojimo 100% uz HUSREFA NO METTER WHAT
I MOZDA TRECE STO HDZ je vidio da gubi vlast pa sad su samo krali zasebe nije im vise bio potreban ni na hatru lazni madzari
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Je l' ti majke ti misliš da bi on i dalje bio trener da smo ispod 5-og mjesta?Pitar6785 je napisao/la:Ako imamo igraca (NISAM PROCITO NI CUO DA IMAMO) u akademi koji moze da igra pleya kao sto krsto moze da moze da igra krilo kao krsto da moze da igra kad zaskripi spica i da rjesava 25% utakmica u sezoni sam (Velez radnik sloboda) odma posle pauze krsta raskinut tog malog ubacit. POSTO NEMAMO TAKVIG IGRACA i posto takvog igraca (recimo nermina tamarinog) nema da je bez platan u pl onda drzat krstu.
Za ovo ostalo se ugl. slažem s tobom.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Neznam ja bil on bio trener da je ispod 5tog i dali su oni blefirali al to je potez koji je pokreno kola naprijed.
Mozda ima malo i ulogu u tome i ona sramotns 8 mica
Mozda ima malo i ulogu u tome i ona sramotns 8 mica
- Orangina85
- Kontakt:
Ma totalno neskolovan igrac, vecinu vremena je pogubljen i ne zna gdje treba stajati i sta treba raditi bez lopte. Jedina prednost mu je brzina i to je sve. Mislim da nije za Sarajevaskoroalen je napisao/la:Šišić je neinteligentno krilo, nažalost. Podsjeća me na Lennona, Wright-Philipsa i ostala 'glupa' engleska krila. Osim brzine nema ništa drugo, i ono u Krupi je na sreću ušlo. Nadam se da će se popravit al realno slabo je pokazao.
samo da ti, prije nego sto me opet posalju u banovice, javim da je 5 porodica dobilo po 200km..BosnianKingdom je napisao/la:
Hoces li uplatiti
sretno nam u nastavku
Sad je Šišić na redu za hrakotinu.
Momak odigrao extra do povrede....
Dobar je Šišić, idealan u ovoj rotaciji igraca. Hajde tako ste ga pljuvali kad je tek dosao pa ste stali.
Zivo me intetesuje who is next
Ahmetovic mozda...
Momak odigrao extra do povrede....
Dobar je Šišić, idealan u ovoj rotaciji igraca. Hajde tako ste ga pljuvali kad je tek dosao pa ste stali.
Zivo me intetesuje who is next
Ahmetovic mozda...
Stvarno slabo koji igrač ima da ga niste pominjali u negativnom kontekstu. Razumijem kad gubimo i kad smo loši,tad smo svi ljuti i ne valja nam niko.
Ja gledam utakmice Sarajeva redovno već nekih 22-23 godine i ne sjećam se da je neka ekipa bila ovako kompaktna jedino možda ekipa iz jesenjeg dijela sezone 2006/07 Mačkić,Trivunović,Muharemović,Turković,Obuća itd...
Mi moramo stati svi iza ove ekipe,povećati broj gledalaca(pogotovo na domaćim utakmicama)ovo je nevjerovatan spoj mladosti i iskustva i stvarno smo na dobrom putu da osvojimo titulu a ako Bog da i duplu krunu.
Vamos Sarajevo!
Ja gledam utakmice Sarajeva redovno već nekih 22-23 godine i ne sjećam se da je neka ekipa bila ovako kompaktna jedino možda ekipa iz jesenjeg dijela sezone 2006/07 Mačkić,Trivunović,Muharemović,Turković,Obuća itd...
Mi moramo stati svi iza ove ekipe,povećati broj gledalaca(pogotovo na domaćim utakmicama)ovo je nevjerovatan spoj mladosti i iskustva i stvarno smo na dobrom putu da osvojimo titulu a ako Bog da i duplu krunu.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
Neka, neka, treba kritikovat
Svoj vi poso 
- robertkosar
- Kontakt:
Vozdra bordo bolesnici
Jelo vama vako dosadno kao meni 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sto se Sisica tice, nije los igrac. Menije bolji cak od habiba na krilu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od Hebiba sam i ja bolji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
bihuzur je napisao/la:bio je dobar prosle godine i raduje se kad postignemo gol. mislim da je ovo sasvim dovoljno da bude dozivotni kapiten.

ne znaju svi sarkazam jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Imas li ti kakvih dokaza za te uplate?bihuzur je napisao/la:samo da ti, prije nego sto me opet posalju u banovice, javim da je 5 porodica dobilo po 200km..BosnianKingdom je napisao/la:
Hoces li uplatiti
sretno nam u nastavku
Sabrine mi moje!
nema sve u jednom ali mali Đani Salčin će biti top playmaker, rano mu je još treba malo i ojačat fizički, puca sve prekide i daje fenomenalne lopte i zabije počesto...Pitar6785 je napisao/la:Ako imamo igraca (NISAM PROCITO NI CUO DA IMAMO) u akademi koji moze da igra pleya kao sto krsto moze da moze da igra krilo kao krsto da moze da igra kad zaskripi spica i da rjesava 25% utakmica u sezoni sam (Velez radnik sloboda) odma posle pauze krsta raskinut tog malog ubacit. POSTO NEMAMO TAKVIG IGRACA i posto takvog igraca (recimo nermina tamarinog) nema da je bez platan u pl onda drzat krstu.
drugo Šišić je bolje krilo od Hebiba daleko jer je prebrz i neugodan za protivnika i za fackin Atalantu a ne ove hadalje od bekova po našoj močvari...radi tačno ono što treba krilo da radi prođe protivnika, centrira, pravi prilike, iznuđuje prekide, asistira, zabije....i ono glavno ne igra beka pa tako i ne kvari ofsajd zamke niti poklanja protivniku 10 šansi po tekmi....
ja bi sjeo s Veležom i dogovorio kakvu razmjenu za Hebiba, onaj Brandao je interesantan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hocu li se to morati pravdati forumasima kao sto sam morao vlastima?BosnianKingdom je napisao/la:Imas li ti kakvih dokaza za te uplate?bihuzur je napisao/la:samo da ti, prije nego sto me opet posalju u banovice, javim da je 5 porodica dobilo po 200km..BosnianKingdom je napisao/la:
Hoces li uplatiti
sretno nam u nastavku
Evo Kek dao otkaz u Rijeci....da otjeramo Husrefa i dovedemo njega??? 
da imamo trenera kao kek, sad bi imali 10 bodova vise od svinjskogado-hz je napisao/la:Evo Kek dao otkaz u Rijeci....da otjeramo Husrefa i dovedemo njega???