FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 28 maj 2019, 16:43

LjoZee je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:
Plavi1987 je napisao/la:Gospodo iz Uprave, nadomjestite milion maraka i ODLAZITE
Prvo trazi od prosle uprave 5 miliona..
Prvo neka i jedni i drugi sad nadomjeste jer su debili klasicni. Od Misimovica do Selimovica. Je li bitno ko ce prvi kad su **** i jednu i drugi? Za Zelju nimalo dobri.
Al' prvo Miske pa onda Niho, mora se znati neki red :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 16:48

Nek zajedno odu pa nek Miske na jedan, a Niho na drugi salter uplati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 maj 2019, 16:48

Mig_Mig je napisao/la:Po kojem osnovu niste dobili licencu za evropu a jeste za PL?!
MA za Europi se ide po pravilniku UEFE gdje do 31.3. moras biti cist ko suza, dok za nasu ligu je taj pravilnik preradjen i dosta labaviji, pa nema krajnjeg roka uplata tj. do drugostepene moras biti cist
placeno pocetkom aprila petrovicu, probijen rok uefe, ali za ligu je ok

to i nasa glupa uprava ne konta, nego na pressu debeli glupan isto se ovo cudi, ali debeli glupan je u upravi u toj prici o licenci i ovo bi jos bolje trebao znati, trebao znati do detalja, ali jok boli njih kur.ac, napravise bruku nevjrovatno i bar milion km izbise, kao da je u pitanju petobanka yebote a ne milion
svaka vam cast, ovo moras biti bas hadalj da uspijes
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 16:50

Red je red. Kad je sporazumno raskidao ugovore za 15 dana do mjesec, nisu se trazile pare.

Jedino sto je Hervas nama platio to ne treba...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 16:52

Ali ja stvarno ne znam sto uporedjujete greske i sve ostalo. Svi mi znamo vise koliko je Misimovic kriv. Ovdje imamo novi problem, novi gubitak pojacanja, para, igraca, igre, Evrope itd itd. Nit je situacija bolja nit ce biti bolja ako ne dodju normlani, sposobni ljudi koji vole Zelju. Ovi kvazi sposobni, zaljubljenici u plavu boju jedno 400 km od Grbavice nek se maknu.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 16:54

Jedino ako si ti vidovit pa vidis da nece biti pojacanja.
Gledas u kasike ko hazira

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 16:57

Bezideja je napisao/la:Jedino ako si ti vidovit pa vidis da nece biti pojacanja.
To mi je hobi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 17:00

LjoZee je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Jedino ako si ti vidovit pa vidis da nece biti pojacanja.
To mi je hobi.

Vidim, inace mi ranije kad odemo u evropu to su bila pojacanja Elsner, Markovic, hervas, Toskas, Husic,Djermanovic,Kostic,Slavko krmak.

Ne znam sta cemo sad bas... Zeznuto...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 28 maj 2019, 17:03

LjoZee je napisao/la:Ali ja stvarno ne znam sto uporedjujete greske i sve ostalo. Svi mi znamo vise koliko je Misimovic kriv. Ovdje imamo novi problem, novi gubitak pojacanja, para, igraca, igre, Evrope itd itd. Nit je situacija bolja nit ce biti bolja ako ne dodju normlani, sposobni ljudi koji vole Zelju. Ovi kvazi sposobni, zaljubljenici u plavu boju jedno 400 km od Grbavice nek se maknu.
ma pogano pisanje botova, a znas sta su ovi prije uradili, ti prije su usrali 100 stvari i otisli su zato su bivsi, ovi su sad pripredili nevidjenu bruku i oni trebaju biti bivsi nema tu puno filozofije
glupa logika i pokusaj spinovanja na prosle, otjerane radi svojih gresaka, kao sto i ovima je vrijeme vec danas da se zovu bivsi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 17:15

Bezideja je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
To mi je hobi.

Vidim, inace mi ranije kad odemo u evropu to su bila pojacanja Elsner, Markovic, hervas, Toskas, Husic,Djermanovic,Kostic,Slavko krmak.

Ne znam sta cemo sad bas... Zeznuto...
Dzaba me tako “provociras”, nisam ti ja Misketov fan pa da se koljem sa tobom sad prosla vs sadasnja vremena.
Meni je sve jasno kad neko nema hrabrosti da se pojavi na Skupstini i kad nema hrabrosti 24 sata napisati saopstenje. Kukavice zbog kojih se vi koljete, a oni zavaljuju Zelju. Sve dok jedni brane slijepo jedne, drugi druge pravdajuci i da nas ugase nema nama pomoci. Ovih neutralnih je najmanje, nazalost.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 28 maj 2019, 17:29

Pojacanja su bili i igraci kao sto su Zakaric, M. Stevanovic, Lendric, Zahirovic, Graovac, Jahic. Imali smo mi najbolju ekipu u ligi po imenima posljednje dvije sezone. Stalna mijenjanja trenera je bio nas najveci problem. Adzem je morao ostati jos jednu sezonu, ali navijaci su trazili njegov odlazak. Prosla uprava je kriva sto je bukvalno ostvarivala sve zelje navijacima, i onda su ih ti isti navijaci odveli u propast. Kad se sjetim onih novcanica sa igracima, nakon njihovog bojkota zbog smanjenja plata. Poslije toga je sve krenulo naopako, te onaj niz od 5 poraza uz sudijsku podrsku.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 maj 2019, 17:35

Imao si pojacanja al to nije od para od evrope. Na tu ekipu su skrsili milione Amira, Bajica, Sehica, rate Dzeke koliko me sjecanje sluzi.
Pola igraca je otisli za dzaba ili za kikiriki. Tad nisu osvojili titulu, a pare nisu nadomjestili.
Od tad sve ide niz brdo, i od tad se pocinje zaduzivati po bankama. To je ta strasno dobra uprava.
Mene ova uprava ne zanima, al ne mogu kriviti nesto sto se ne moze kriviti.
Rekao sam vec ranije, treba da odgovora koje krivac za ovu situaciju.

I mi smo postali mahalski klub,nama niko ne valja. Odovicu jebu sve, dovedes Krmeta ne valja ni on, dovedes lopova iz slovenije ne valja ni on. Sve se radilo kako mahala hoce i par ljudi. Sad ne valja Amar.

Jedino ko valja Senad, presmijesni ste djecice mala.Samo tako nece moci..

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 28 maj 2019, 18:08

Raonffa je napisao/la:
master44 je napisao/la:Kakve se samo gluposti i nebuloze pisu, ali ne cudi me s obzirom na godine i obrazovanje onih koji pisu. Pravnik sam i imao sam informaciju odmah poslije prvostepene da od toga nema nista. Pravila su jasna i nisu ispostovana. Ocigledno ne znate ni sta je uprava ni za sta je zaduzena. Zamislite jednu ogromnu firmu od 1000 zaposlenih pa nece generalni direktor/vlasnik provjeravati svaku fakturu i nadzirati je. Imaju ljudi koji su zaduzeni za to, u ovom slucaju Mirsad Siljak i odgovornost je licno njegova za sta ce snositi posljedice. Naravno ne u mjeri kojoj bi trebao a nama pare niko ne nadoknadi. Vidjecemo kako i sta dalje, dosta planova propada zbog nedostatka sredstava ali to je sad zadatak uprave da ih namakne.
Pa prije 20 dana su stali uz Šiljka i govorili kako je sve uredu samo nas savez hebe, kao anagažovat će oni najjače pravnike :lol: Angažovat ćeš qrac moj, ako si kriv, kriv si, ne može te oprati hiljadu pravnika ako si zasrao, a zasrao si.

Sad, 20 dana nakon svega toga, oni hoće da suspenduju Šiljka koji eto odgovaran za ovo sranje, a paralelno sa tim nešto se bodu sa savezom, sami sebi kontradiktorni, mene to nervira najviše.

Da su prije 20 dana na onoj konferenciji rekli kako je Šiljak kriv, da će odgovarati za to i da ćemo probati na drugostepenoj dobiti licencu, ja im "a" ne bih rekao.
Slazem se i ja, ne znam sto su opleli po savezu samo su kontra efekat jos stvorili. Uglavnom, tako je kako je. Zbiti redove, njihovo je sad da nadoknade pare i dovedu pojacanja. Amarovo da slozi tim i da krenemo u sezonu bez repova ispocetka pa ce se onda moci suditi o njima.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 maj 2019, 18:20

Saopštenje FK Željezničar povodom Odluke Drugostepene komisije NS/FS BiH

U Plavom salonu Stadiona Grbavica održana je vanredna sjednica Upravnog odbora na kojoj su prisustvovali članovi Upravnog odbora, predsjednik i potpredsjednik Skupštine te članovi Nadzornog odbora.

Naime, u toku današnjeg dana Fudbalski klub Željezničar dobio je putem e-maila Odluku Drugostepene komisije za licenciranje klubova o odbijanju žalbe na prethodnu Odluku, te da nam neće biti izdata licenca za nastup u evropskim takmičenjima za sezonu 2019/2020. Upravni odbor donio je dva zaključka:

FK Željezničar će nastaviti pravnu borbu i uputiti žalbu prema Izvršnom odboru NS/FS BiH, potom ukoliko bude bilo potrebe i prema UEFA-i, a sve u cilju zaštite interesa Kluba, ovo ujedno ne isključuje lokalno tužbe prema odgovornim licima u NS/FS BiH u dosadašnjem procesu;
Na narednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, koja će biti održana 15. juna, Upravni odbor prezentovat će članovima Skupštine izvještaj o radu za period od 1. januara 2019. godine, od kada je obezbjeđen neometan rad i funkcionisanje Kluba, te finansijsku stabilnost i ostvaren sportski rezultat. S druge strane i pored očiglednih opstrukcija i mešetarenja na koje očigledno nismo mogli uticati, UO će ponuditi mandate na raspolaganje.
Fudbalski klub Željezničar posebno izražava zabrinutost u postupanju Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine koji je bez zvanične obavijesti Drugostepene komisije u procesu licenciranja već dan ranije obavijestio buduće potencijalne klubove o njihovom nastupu što stavlja dodatnu mrlju na Odluku i način kako se postupalo.

Na kraju, postoje identični slučajevi gdje je UEFA donosila odluke u korist klubova poput Željezničara čak i ako se desilo kašnjenje od nekoliko dana, ukoliko bi se i tako gledalo, jer se gledalo postupanje u dobroj namjeri i pomenuto dugovanje je u potpunosti izmireno.

Ne bismo željeli prejudicirati kakva će biti odluka NS/FS BiH ili posebno UEFA na kraju procesa, ali ćemo svakako tražiti da se poveća regularnost takmičenja i utvrde odgovornosti.
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... bih/37324/

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 28 maj 2019, 18:21

Ljudi priznali da su zakasnili a pojedini nas ovdje ubjedjivali da je sve uredu :lol: ublehe ste i vi i oni.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 28 maj 2019, 18:30

Postavlja se pitanje ko će nadoknaditi ova sredstva
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 28 maj 2019, 18:32

Selimovicu keru raspali mars iz Zelje sve vam **** nesposobno koje su ovo ublehe da das nekom djetetu od 10 godina na vrijeme bi uplatilo banci mars svi do jednog sjeme vam se zatrlo
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 maj 2019, 18:33

Žalosno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 maj 2019, 18:34

Ako Skupstina ne prihvati ostavke gori su debili od ovih u Upravi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 maj 2019, 18:42

Ovo je cirkus.
Selimović mora odstupiti ili iz svog džepa namiriti dug zbog neigranja Evrope. A to jedno pola miliona ;) pa nek prodaje bubrege, kuce, auta, vikendice.
Koga boli q što možda nije direktni krivac , kriv je što je kao predsjednik dozvolio ove bruke i finansijske gubitke, što je predsjednik majmunima koji ne znaju popuniti uplatnicu.
Ako ce se samo na Šiljka svaliti sva gov.na ovaj klub nikad nece izaci na zelenu granu. Mora se izrezati mnogo više bekana kurbana kao žrtve, ne samo Šiljak.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 maj 2019, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], mamonelafo, Proximic, Rule_hz i 60 gostiju.