FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
opet xavi i iniesta razdvojeni..to me jedino brine
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
^Čemu strah druže?
Istina, ima par promjena u sastavi, al' sam uvjeren da Pep nije pogriješio što je u prvih XI stavio Thiaga & Tella jer ovi momci su 100% željni dokazivanja i vjerujem kako će pružiti jedan dobar meč. Visca el Barça!
Zaboravljaš da je u prvih XI mali čarobnjak Leo.
Istina, ima par promjena u sastavi, al' sam uvjeren da Pep nije pogriješio što je u prvih XI stavio Thiaga & Tella jer ovi momci su 100% željni dokazivanja i vjerujem kako će pružiti jedan dobar meč. Visca el Barça!
Zaboravljaš da je u prvih XI mali čarobnjak Leo.

Ese portugués, hijo puta és!
Neka Tella zna Pep sta radi,nas najbrzi igrac ide na njihovog najsporijeg(u zadnjoj liniji) i sigurno ako bude prostora Tello ce dar mar napraviti...a za Thiaga neznam nemam neko misljenje i zadovoljan sam i nisam
bit ce ovdje golova i u jednoj i drugoj mrezi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zanimljiv sastav
sto se tice tella, meni je drago sto on igra, ako vec alexix nije spreman potpuno, i ako pedro nije u formi. mali tello ima onu drskost i malo sebicnosti koja nam je i potrebna u napadu, da je igrao protiv celzija vjerovatno bi on i dao barem jedan gol, ono sto su promasivali cesc i alexis. veceras bi mali tello mogao zablistati, jako je brz i ima dobar dribling, mogao bi izvozati coentrao-a a i arbelou ako bude isao na tu stranu, u svakom slucaju, ako se veceras pokaze onda definitivno mozemo racunati na njega i u buducnosti
ostatak tima je ok, tiago vec ima dosta iskustva i znanja za ovakvu utakmicu, neka i njega, treba nam te mladosti i svjezine, a dobra stvar je i sto cemo na klupi imati dobre igrace koje kasnije mogu uci i napraviti dobar posao
realov sastav je identican kao i protiv bayerna, moguce da ce platiti danak umoru nekom, dok kod nas eto ima dosta svjezine
messi bi trebao odigrati jos jednu briljantnu utakmicu, ostali da budu na nivou, i pobjeda ce doci, imat cemo posjed vjerovatno, bice i prilika, samo da ne bude promasaja, i nema tu neke brige, real nam je standardna lijeha i ponovit ce se to i vecaras
sto se tice tella, meni je drago sto on igra, ako vec alexix nije spreman potpuno, i ako pedro nije u formi. mali tello ima onu drskost i malo sebicnosti koja nam je i potrebna u napadu, da je igrao protiv celzija vjerovatno bi on i dao barem jedan gol, ono sto su promasivali cesc i alexis. veceras bi mali tello mogao zablistati, jako je brz i ima dobar dribling, mogao bi izvozati coentrao-a a i arbelou ako bude isao na tu stranu, u svakom slucaju, ako se veceras pokaze onda definitivno mozemo racunati na njega i u buducnosti
ostatak tima je ok, tiago vec ima dosta iskustva i znanja za ovakvu utakmicu, neka i njega, treba nam te mladosti i svjezine, a dobra stvar je i sto cemo na klupi imati dobre igrace koje kasnije mogu uci i napraviti dobar posao
realov sastav je identican kao i protiv bayerna, moguce da ce platiti danak umoru nekom, dok kod nas eto ima dosta svjezine
messi bi trebao odigrati jos jednu briljantnu utakmicu, ostali da budu na nivou, i pobjeda ce doci, imat cemo posjed vjerovatno, bice i prilika, samo da ne bude promasaja, i nema tu neke brige, real nam je standardna lijeha i ponovit ce se to i vecaras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
LiveStream HD Veetle
ArenaSport 3 HD
Domaci Komentator
http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Enjoy
ArenaSport 3 HD
Domaci Komentator
http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Enjoy
Bosna <3
Ima li ko ideju zasto mi je crno bijela slika na ovom linku ? -.-'
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Nema Alexisa i Fabregasa, tako da nemam kome zamjeriti i eventualni poraz. Ovim momcima hvala na svemu, toliko puta su nas obradovali da bi bilo bezobrazbno ocekivati jos nesto od njih.
Don't hate what you don't understand.
fuck you Guardiola.xaviesta je napisao/la:Nema Alexisa i Fabregasa, tako da nemamo kome zamjeriti i eventualni poraz. Ovim momcima hvala na svemu, toliko puta su nas obradovali da bi bilo bezobrazbno ocekivati jos nesto od njih.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
i kod mene je crno bijelo na ovom linku...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gola i sranja.. Puyol zasro
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav bolan Puyol, sta je radio Victor Valdes?moj uzor-S.G je napisao/la:Gola i sranja.. Puyol zasro
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
barca mora pod hitno kupiti sebi golmana jer valdes je kriminalan u zadnje vrijeme 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dajte ljudi neki sopcaslink il bilo kakav 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- adriano_leite
- Kontakt:
http://www.pirlotves.com/p/canal-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo meni je ovaj solidan.T-MAC je napisao/la:dajte ljudi neki sopcaslink il bilo kakav
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
http://www.realmadrid-balkan.com/live-match-center/" onclick="window.open(this.href);return false;T-MAC je napisao/la:dajte ljudi neki sopcaslink il bilo kakav
odličan

sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;T-MAC je napisao/la:dajte ljudi neki sopcaslink il bilo kakav
sopcast odlican

Don't hate what you don't understand.
tek sad sam vidio golll..
par ih konkuise za glupu reakciju
par ih konkuise za glupu reakciju
Mah, okrenuće ih Barca k'o i prošli put (imam takav osjećaj). U suprotnom, jasno je da se mogu pozdraviti s titulom i baciti karte na Ligu prvaka i Kup kralja. Što se tiče gola, dosta naivno primljen. Barca ne odgovara pravom mjerom na Realov presing, iako igraju solidnu, dosta atraktivno i riskantno. Biće vatre do kraja.
alves mora bolje koristit ovaj prostor koji mu ostavlja zutokljunac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.