AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Da se hoce makar Gimenez povrediti da nas pojaca....
Ovaj Bartesaghi je igrač za Lecce, Cremonese i taj nivo fudbala, i ovo je bilo vrlo velikodušno od mene. 
Jos jedna povreda, sad ni jednog napadaca nemamo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gimenez izgleda kao Džeko kad uđe u one svoje crne serije kad se po mjesec-dva ne može sastaviti s loptom s tim što je Džeko za njega doktor fudbala. El Bebote izgubljen u svemiru, prostoru i vremenu, veliko razočarenje.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 28 okt 2025, 22:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi svakako nemamo napadaca....
E moj Sale, sto ovako nisi dao protiv Pise?
Glup je dečko i kraj. Glup je on za ozbiljan fudbal. Kad treba sutat on šalje pasove, kad je ne moguce pogodit čovjek suta a neda pasove.
Ovdje se nadat neriješenom.
Glup je dečko i kraj. Glup je on za ozbiljan fudbal. Kad treba sutat on šalje pasove, kad je ne moguce pogodit čovjek suta a neda pasove.
Ovdje se nadat neriješenom.
Nažalost, to je osobina koja krasi veliki broj naših igrača, rekao bih prevelik broj za jednu ekipu. Kad treba da šutiraju, oni asistiraju, a kad treba dodati, oni šutiraju. Fudbalska inteligencija na ne baš visokom nivou.
Ima ko da doda misteru sode bikarbone...
Ljudi moji ja u životu nisam gledao utakmicu sa ovoliko grešaka u prijemu i dodavanju lopte. Znači osnove ove igre. Alegri se izgleda salio sa nama u oni par utakmica, sada se vratio na normalne postavke 
Il Club più titolato al mondo!
Ovdje je bod najvise sto se moglo. Ovaj RLC je opet pokazao najvise kako je usao. Poceli smo polako da smrdimo, valjda se ne ukiselimo 
Bod ko kuca, sramotan pristup. Izlapio pocetni entuzijazam sa misterom izgleda.
Bez Pulisica i Rabiota tesko ide. Spickase koliko para za igrace a nema ko da igra. Sve po bolnicama.....
Bez Pulisica i Rabiota tesko ide. Spickase koliko para za igrace a nema ko da igra. Sve po bolnicama.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Na kraju i bod dobar na ovakvom gostovanju, jednostavno su nas povrede i kratka klupa zaklali.
Izostanak nekih igrača baš pravi veliki pad kvaliteta na terenu i nemamo dostojnu zamjenu ni rješenje za taj problem.
Izostanak nekih igrača baš pravi veliki pad kvaliteta na terenu i nemamo dostojnu zamjenu ni rješenje za taj problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije mi jasan ni Max. Vadis Rafu na poluvremenu a znas da si naprijed osakacen i da nemas igraca kojeg ces posle ubaciti. Amaterski potez......
- Beduin
- Kontakt:
Kad struka procijeni da se treba rijesiti 3 napadaca i 2 krila (ne znam jesam li koga zaboravio), a dovesti samo 1 napadaca (Saleta ne brojim ovdje jer je doveden striktno kao krilo), onda dobijemo ovakvu situaciju da si prinudjen igrati jednu jedinu formaciju sa 2 napadaca, bez plana B sa krilima. A u nuzdi cak sa 1 napadacem i Rubenom kao AMF.
E zato imamo ovakvi klupu i situaciju gdje strepis od svake povrede i nema te nigdje.
A cim smo shvatili da trebamo napasti, odmah se protivnik povukao i pao u igri, a mi zamalo postigli 2. gol i samo nasim neznanjem to nismo uspjeli.
E zato imamo ovakvi klupu i situaciju gdje strepis od svake povrede i nema te nigdje.
A cim smo shvatili da trebamo napasti, odmah se protivnik povukao i pao u igri, a mi zamalo postigli 2. gol i samo nasim neznanjem to nismo uspjeli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Drugi meč uzastopno izgledamo užasno. Nije ni čudo s obzirom na povrede Pulišića i Rabiota koji su nam, uz Modrića, glavni igrači od početka sezone.
Sa Allegrijem na klupi i ovako osakaćenim ofanzivnim dijelom ekipe (koji je skroman čak i kada su svi zdravi, jer bukvalno imamo jednog napadača) ništa mi ovo nije neočekivano. X u Bergamu je okej, ali problem su Cremonese i Pisa na San Siru.
Nakon Napolija i Juventusa sam mislio da sa ovim rosterom možemo izgurati borbu za Scudetto, ali je sada evidentno da smo previše limitirani i da nam je rotacija ogroman problem bez obzira što ne igramo Evropu. Da još igramo evropska takmičenja, Bog zna na šta bi nam rezultatski ličila sezona. Sad za sad to još uvijek djeluje pristojno, da ne kažem dobro.
Sa Allegrijem na klupi i ovako osakaćenim ofanzivnim dijelom ekipe (koji je skroman čak i kada su svi zdravi, jer bukvalno imamo jednog napadača) ništa mi ovo nije neočekivano. X u Bergamu je okej, ali problem su Cremonese i Pisa na San Siru.
Nakon Napolija i Juventusa sam mislio da sa ovim rosterom možemo izgurati borbu za Scudetto, ali je sada evidentno da smo previše limitirani i da nam je rotacija ogroman problem bez obzira što ne igramo Evropu. Da još igramo evropska takmičenja, Bog zna na šta bi nam rezultatski ličila sezona. Sad za sad to još uvijek djeluje pristojno, da ne kažem dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez Pulišića i Rabiota ovo ne liči ni na šta. Modrić i Ricci ne mogu da igraju zajedno, previše su, kako bih rekao, slični, još kad tome dodamo i bezidejnog Fofanu, dobijemo ovaj nekreativni negledljivi bućkuriš. Salemaekers se vratio u svoj "trkaća kokoš" modus i veliki je potrošač lopti. Gimenez se nažalost pokazao kao flop, a Leao standardno njegovo - red trčkaranja, red khurcobolje i poneki bljesak genijalnosti. Pod hitno nam treba povratak Pulišića, Rabiota pa čak i Estupinana jer ovaj Bartesaghi je realno zalutao u ovaj klub. Allegri se brzo vratio svom "allegrizmu" i čuvanju 1:0, iako je svjestan da nemamo odbranu za to. Sve u svemu, top 4 je realan domet i cilj u ovom prvenstvu, ali nažalost ništa više od toga.
Kako je mogo, dobar je i bod.
Nkunku je vele prevara za 40 milki. Taj dečko nema pojma o fudbalu. Žali Bože bačeni para.
El Bebote je isto na nekim tabletama, nigdje veze.
Rafa nece da se trudi i to je to. Izvadio ga radi toga, kasnije se ispostavilo da nije trebao, jer ova prevara je uzas.
Sale nažalost smotan a ima talenta
Bertesaghi me pravo oduševljava. Dobar je na lijevom beku. Samo mu daj povjerenja. Bolji je od onog Pervisa.
Fali Rabiot i Pulisic.
Napokon shvatamo da se borimo za 4to mjesto. Scudetto i viceprvak je nesto nadrealno za ovaj klub. Kako smo mi pobijedili Napoli ja jos nisam shvatio
Slijedi Roma
Nkunku je vele prevara za 40 milki. Taj dečko nema pojma o fudbalu. Žali Bože bačeni para.
El Bebote je isto na nekim tabletama, nigdje veze.
Rafa nece da se trudi i to je to. Izvadio ga radi toga, kasnije se ispostavilo da nije trebao, jer ova prevara je uzas.
Sale nažalost smotan a ima talenta
Bertesaghi me pravo oduševljava. Dobar je na lijevom beku. Samo mu daj povjerenja. Bolji je od onog Pervisa.
Fali Rabiot i Pulisic.
Napokon shvatamo da se borimo za 4to mjesto. Scudetto i viceprvak je nesto nadrealno za ovaj klub. Kako smo mi pobijedili Napoli ja jos nisam shvatio
Slijedi Roma
-
celikmilan
- Kontakt:
Prva riječ KATASTROFA. Druga riječ SRAMOTA. A mogu komotno i zamijeniti mjesta.
Vodiš loptu, vodiš, vodiš i onda iz nekog razloga odlučiš da je ne vodiš a nećeš nikome da dodaš i to često radiš. Ili dodaješ loptu suigraču koji niti gleda prema tebi niti pomisli da bi mu ovaj mogao dodati niti ti pada na pamet napraviš dva koraka naprijed da bi došao do loptu koju protivnik jednostavno uzima i kreće u kontru. I to se konstantno dešava. Ili još gore nekako dođeš do lopte u zadnjoj trećini terena protivnika i umjesto da napraviš šansu a imaš prostora za to ti vraćaš loptu na svoju polovicu. A o tome da ne znaš dodati loptu od A do B ne mogu ni pričati.
Vodiš loptu, vodiš, vodiš i onda iz nekog razloga odlučiš da je ne vodiš a nećeš nikome da dodaš i to često radiš. Ili dodaješ loptu suigraču koji niti gleda prema tebi niti pomisli da bi mu ovaj mogao dodati niti ti pada na pamet napraviš dva koraka naprijed da bi došao do loptu koju protivnik jednostavno uzima i kreće u kontru. I to se konstantno dešava. Ili još gore nekako dođeš do lopte u zadnjoj trećini terena protivnika i umjesto da napraviš šansu a imaš prostora za to ti vraćaš loptu na svoju polovicu. A o tome da ne znaš dodati loptu od A do B ne mogu ni pričati.
Nebi se složio za Bertesaghija. Dobar je dečko na onoj strani. Pa nema kartona a cijelo vrijeme posla sa De Katelaarom.
Pervis bi sastavio penal veceras.
Zasto se nije gledao dzon nad Fofanom i ono rušenje u napadu? Za Napoli, Juve, Merda, se uvijek gleda bil im se moglo pomoc. Zato mi je drago da PSV nabije Napoli, da Bog da izgubili sve tekme u Europi i fino svi poispadali do zime. Da malo sudijska mafija Italije shvati sta čine sve ove godine kad guraju dotične klubove
Pervis bi sastavio penal veceras.
Zasto se nije gledao dzon nad Fofanom i ono rušenje u napadu? Za Napoli, Juve, Merda, se uvijek gleda bil im se moglo pomoc. Zato mi je drago da PSV nabije Napoli, da Bog da izgubili sve tekme u Europi i fino svi poispadali do zime. Da malo sudijska mafija Italije shvati sta čine sve ove godine kad guraju dotične klubove
Taj stav uprave da se maksimalno skrati klupa jer ne igramo Evropu nas puno toga može koštati. Skudeta sigurno, a vrlo lako možda i top 4 (nadam se da neće).
Nije ovo čak ni brojčano puno povreda, pa nama u suštini tri prvotimca fale (ako ćemo Estupinana brojati u bitne igrače) i već pucamo po šavovima jer imamo valjda tri upotrebljiva igrača na klupi. Pa šta bi tek yebote bilo da nam otpadne još igrača?
Ne bih rekao da je ekipa u krizi ili da su početni rezultati bili zavaravajući, jednostavno se desio splet nesretnih okolnosti.
Nije ovo čak ni brojčano puno povreda, pa nama u suštini tri prvotimca fale (ako ćemo Estupinana brojati u bitne igrače) i već pucamo po šavovima jer imamo valjda tri upotrebljiva igrača na klupi. Pa šta bi tek yebote bilo da nam otpadne još igrača?
Ne bih rekao da je ekipa u krizi ili da su početni rezultati bili zavaravajući, jednostavno se desio splet nesretnih okolnosti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.