FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Frutek
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Frutek » 21 jun 2010, 18:38

samir_tm87 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Kad bi bog dao da ih dignemo,onda bi uzeli njihov koeficijent i bili nosioci u trecem i cetvrtom kolu.
Samo da izvucemo povoljan rezultat dole,a ovde juris pa sta bog da.
Optimista sam iz razloga sto na klupi sjedi brko koji iskace iz svih trenerskih kalupa.
nadam se da ce nas podcijeniti,imati los dan,sudija navlaci na nasu stranu i puno srece.

aj u trecem al kako u cetvrtom kad dolaze ekipe poput arsenala il ko vec cc
Ako ispadenete u četvrtom pretkolu idete u grupe Europa Lige

Sretno u Izraelu kako NZL može protiv Italije 1:1 možete i vi protiv Hapoela il ono bijaše Maccabija :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 21 jun 2010, 18:39

kosewsko hill je napisao/la:
vjeruj mi drug da tamo necemo primiti vise od dva gola a sta ce mo dati to je do nas[/quote]

Ma to je skroz teško prognozirati a i nezahvalno jer smo i mi tek počeli pripreme i još nije zaokružena lista pojačanja... Ja bih volio da kažem 0:2 za nas ili bilo koji drugi pozitivan rezultat, to je želja svakog od nas i imamo pravo na nju uglavnom :)[/quote]

kad Novi Zeland moze uzeti bod Italiji moze i zeljo izbaciti ove skutore

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 18:46

Frutek je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Kad bi bog dao da ih dignemo,onda bi uzeli njihov koeficijent i bili nosioci u trecem i cetvrtom kolu.
Samo da izvucemo povoljan rezultat dole,a ovde juris pa sta bog da.
Optimista sam iz razloga sto na klupi sjedi brko koji iskace iz svih trenerskih kalupa.
nadam se da ce nas podcijeniti,imati los dan,sudija navlaci na nasu stranu i puno srece.

Sretno u Izraelu kako NZL može protiv Italije 1:1 možete i vi protiv Hapoela il ono bijaše Maccabija :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
drug koliko se ja razumijem u ovo takmicenje ako prodjemo ove i ispadnemo u iducem krugu mi idemo u euro ligu

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 jun 2010, 18:49

ZELJO MOJA je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

drug koliko se ja razumijem u ovo takmicenje ako prodjemo ove i ispadnemo u iducem krugu mi idemo u euro ligu
Ako prođete Hapoel u drugom krugu i dođete u treći krug i tamo ispadnete idete u play-off za grupnu fazu Europa Lige

Ukoliko prođete drugo pretkolo, a zatim i treće a ispadnete u četvrtom idete DIREKTNO U GRUPE Europa Lige
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 jun 2010, 18:54

jel liga u toku u izraelu ili je pauza ??

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 18:55

Trenutno se radi na paket aranzmanu za odlazak u komsijski izrael...cijena bi trebala biti oko 1000KM, mozda cak i manje, sto je za par stotina manje ako bi se islo privatno...tacna cijena ce se znati do karaja sedmice...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 21 jun 2010, 18:58

evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama

nisu losi, trude se, al nam nisu ni do koljena ;)

ultrashapoel.com

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jun 2010, 19:01

strumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama

ultrashapoel.com
drug al kad njima bosanski murinjo postavi 4-2-3-1 ovi sa trbina se nece cuti

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 19:04

strumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama

ultrashapoel.com

Nažalost ne igraju navijači nego igrači. Sjećam se utakmice Izraelaca protiv Širokog, bilo je njih onda mesečini dosta u Širokom na Pecari.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 jun 2010, 19:11

Neutral je napisao/la:

ultrashapoel.com

Nažalost ne igraju navijači nego igrači. Sjećam se utakmice Izraelaca protiv Širokog, bilo je njih onda mesečini dosta u Širokom na Pecari.
tada su imali i onu bakljadu na pecari meni se cini. nisu losi oni inace kao grupa, komunjare a bili su i posjetili red army u mostaru kad su igrali protiv SB..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 jun 2010, 19:18

steve-o je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

ultrashapoel.com

tada su imali i onu bakljadu na pecari meni se cini. nisu losi oni inace kao grupa, komunjare a bili su i posjetili red army u mostaru kad su igrali protiv SB..
j.... komunjare , samo hrabro ko su oni da ih se zeljo boji

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2010, 19:19

Seyo_TM je napisao/la:Trenutno se radi na paket aranzmanu za odlazak u komsijski izrael...cijena bi trebala biti oko 1000KM, mozda cak i manje, sto je za par stotina manje ako bi se islo privatno...tacna cijena ce se znati do karaja sedmice...
Veoma pohvalno, samo da je meni nekako pare stvorit :? . Jedino da prodam komp, mob i da dodam još malo love :)
Inače, nije nemoguće ih pobijediti, ali valjda onda još jednu utakmicu odigrati. Nisu atraktivni, ali su nezgodni, ali sve se može, pogotovo ako bude još neki napadač došao. I da, sudije samo da nas ne zezaju, kao po običaju.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 jun 2010, 19:26

slika

Uploaded with ImageShack.us

Svakodnevno pratim ovu temu ne komentarisuci. Pa evo moj skromni doprinos. Uzalud deset finala SP-a, za ove se utakmice zivi...
Osim - drugo ime za Želju !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jun 2010, 19:27

TeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ? :?
Trebali bi igrati sa Sirijom, Egiptom, Jordanom i ostalim arapskim komšilukom sa kojima su ratovali tolike godine, pa da ih ovi pojedu žive...šta ce azijati u Evropi :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jun 2010, 19:29

Igra Zeljo, a ne izrael i palestina yebo vas oboje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 jun 2010, 19:30

drop je napisao/la:
TeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ? :?
Trebali bi igrati sa Sirijom, Egiptom, Jordanom i ostalim arapskim komšilukom sa kojima su ratovali tolike godine, pa da ih ovi pojedu žive...šta ce azijati u Evropi :mrgreen:

Azija, u redu Egipat je u Aziji

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 21 jun 2010, 19:30

Seyo_TM je napisao/la:Igra Zeljo, a ne izrael i palestina yebo vas oboje...
hvala k da je nekom dodijalo :)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 jun 2010, 19:31

Frutek je napisao/la:
drop je napisao/la:

Azija, u redu Egipat je u Aziji
Pa komšiluk im je Egipat...pa nisu ratovali tek onako što nemaju pametnijeg posla.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jun 2010, 19:34

vjeran1987 je napisao/la:jel liga u toku u izraelu ili je pauza ??
Zavrsilo im je prvenstvo otprilike kada i nase
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 jun 2010, 19:36

Ajte sad malo o politici, niste odavno. Ima li kakvih novih info o eventualnim pojacanjima, napadac pod hitno, i to jako dobar. Sta je sa onim Stevom Nikolicem?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.