FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Trenutno se radi na paket aranzmanu za odlazak u komsijski izrael...cijena bi trebala biti oko 1000KM, mozda cak i manje, sto je za par stotina manje ako bi se islo privatno...tacna cijena ce se znati do karaja sedmice...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama
nisu losi, trude se, al nam nisu ni do koljena
ultrashapoel.com
ultrashapoel.com
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug al kad njima bosanski murinjo postavi 4-2-3-1 ovi sa trbina se nece cutistrumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama
ultrashapoel.com
strumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama
ultrashapoel.com
Nažalost ne igraju navijači nego igrači. Sjećam se utakmice Izraelaca protiv Širokog, bilo je njih onda mesečini dosta u Širokom na Pecari.
tada su imali i onu bakljadu na pecari meni se cini. nisu losi oni inace kao grupa, komunjare a bili su i posjetili red army u mostaru kad su igrali protiv SB..Neutral je napisao/la:strumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama
ultrashapoel.com
Nažalost ne igraju navijači nego igrači. Sjećam se utakmice Izraelaca protiv Širokog, bilo je njih onda mesečini dosta u Širokom na Pecari.
j.... komunjare , samo hrabro ko su oni da ih se zeljo bojisteve-o je napisao/la:tada su imali i onu bakljadu na pecari meni se cini. nisu losi oni inace kao grupa, komunjare a bili su i posjetili red army u mostaru kad su igrali protiv SB..Neutral je napisao/la:strumf je napisao/la:evo jedan link ako niste vec pogledali cisto da vidite s kim cemo to mi vodit borbu na tribinama
ultrashapoel.com
Veoma pohvalno, samo da je meni nekako pare stvoritSeyo_TM je napisao/la:Trenutno se radi na paket aranzmanu za odlazak u komsijski izrael...cijena bi trebala biti oko 1000KM, mozda cak i manje, sto je za par stotina manje ako bi se islo privatno...tacna cijena ce se znati do karaja sedmice...
Inače, nije nemoguće ih pobijediti, ali valjda onda još jednu utakmicu odigrati. Nisu atraktivni, ali su nezgodni, ali sve se može, pogotovo ako bude još neki napadač došao. I da, sudije samo da nas ne zezaju, kao po običaju.

Uploaded with ImageShack.us
Svakodnevno pratim ovu temu ne komentarisuci. Pa evo moj skromni doprinos. Uzalud deset finala SP-a, za ove se utakmice zivi...
Osim - drugo ime za Želju !
Trebali bi igrati sa Sirijom, Egiptom, Jordanom i ostalim arapskim komšilukom sa kojima su ratovali tolike godine, pa da ih ovi pojedu žive...šta ce azijati u EvropiTeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Igra Zeljo, a ne izrael i palestina yebo vas oboje...
drop je napisao/la:Trebali bi igrati sa Sirijom, Egiptom, Jordanom i ostalim arapskim komšilukom sa kojima su ratovali tolike godine, pa da ih ovi pojedu žive...šta ce azijati u EvropiTeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ?
Azija, u redu Egipat je u Aziji
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
atomski mrav
- Kontakt:
hvala k da je nekom dodijaloSeyo_TM je napisao/la:Igra Zeljo, a ne izrael i palestina yebo vas oboje...
Pa komšiluk im je Egipat...pa nisu ratovali tek onako što nemaju pametnijeg posla.Frutek je napisao/la:drop je napisao/la:Trebali bi igrati sa Sirijom, Egiptom, Jordanom i ostalim arapskim komšilukom sa kojima su ratovali tolike godine, pa da ih ovi pojedu žive...šta ce azijati u EvropiTeroweNth je napisao/la:Odkad je Izrael u Europi , pa se takmici u Europskim takmicenjima ?
Azija, u redu Egipat je u Aziji
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zavrsilo im je prvenstvo otprilike kada i nasevjeran1987 je napisao/la:jel liga u toku u izraelu ili je pauza ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- alan ford 26
- Kontakt:
Ajte sad malo o politici, niste odavno. Ima li kakvih novih info o eventualnim pojacanjima, napadac pod hitno, i to jako dobar. Sta je sa onim Stevom Nikolicem?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Kako je moguce da nemamo nimalo srece, Borac drugoligasa dobije, a mi najgoreg moguceg protivnika. Imamo minimalne sanse. Onome Enyeami niko nece gola dat.
Valjda ce Bekric rec svojim Koreancima da ga slome na Svjetskom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
za sad je sigurno da su potpisali samoalan ford 26 je napisao/la:Ajte sad malo o politici, niste odavno. Ima li kakvih novih info o eventualnim pojacanjima, napadac pod hitno, i to jako dobar. Sta je sa onim Stevom Nikolicem?
Elvis Karic i Goran Gancev
Samo da kazem da ne skupljaju pare ovi sto su tek upisali srednju, jer mogu samo na rimski most otici sa sladoledom...
-
vjeran1987
- Kontakt:
taj golma ima sanse da ne nastupi protiv nas,zbog svjetskog prvenstva,kao i zbog mogucnosti odlaska u engleskuEdinTM87 je napisao/la:Kako je moguce da nemamo nimalo srece, Borac drugoligasa dobije, a mi najgoreg moguceg protivnika. Imamo minimalne sanse. Onome Enyeami niko nece gola dat.
Jel to Hamu zezas, e stvarnoSeyo_TM je napisao/la:Samo da kazem da ne skupljaju pare ovi sto su tek upisali srednju, jer mogu samo na rimski most otici sa sladoledom...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 31 gost.