FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kod nas nema igrati za minimalac. Mi smo uredjen klub. Rok Elsner igrao za 5 milja jbt...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Planira se vec lokacija, necemo mi ko pitari otimat terene od tih malih klubova i onda to nazivat kampomManijakSaGrbavica je napisao/la:Ako se pitamo za kamp
Mislim da je najbolje mjesto na Ilidži
Ima od Igmana stadion , dobar,ima dva tri terena okolo
Ne treba se nista gradit
Ima i balon pored
Male tribine i ne treba ti nista vise
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A sto nasa zvanicna “suti” ako je Eric potpisao?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moram pitat ove strucnjake da mi odgovore? Ko to brani Senadu da bude u klubu trenutno? Da pomogne kako moze?
Vi bi da Senad opet dodje da glumi baju i trosi Zeljine pare? Nemere to, u privatnu firmu i deri..
Vi bi da Senad opet dodje da glumi baju i trosi Zeljine pare? Nemere to, u privatnu firmu i deri..
Pa mora li se iste sekunde objavit kad potpise? Bice zvanicno predstavljanje.LjoZee je napisao/la:A sto nasa zvanicna “suti” ako je Eric potpisao?
Nigdje na svijetu se ne objavljuje isti dan kad igrac potpise. To je samo kod nas obicaj.
Uostalom, nije jedini igrac koji je "zavrsen" samo sto za ostale ne znaju mediji jos uvijek
Ili dok neko ne objavi pa da mogu kopiratiirfo je napisao/la:Pa mora li se iste sekunde objavit kad potpise? Bice zvanicno predstavljanje.LjoZee je napisao/la:A sto nasa zvanicna “suti” ako je Eric potpisao?
Nigdje na svijetu se ne objavljuje isti dan kad igrac potpise. To je samo kod nas obicaj.
Uostalom, nije jedini igrac koji je "zavrsen" samo sto za ostale ne znaju mediji jos uvijek

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E čuj hajmo molbu i peticiju da se Miske vrati, ima naše povjerenje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ili se neko zajebava ili je bas propuh u glavi?!
Moze se to rijesit i anketom na forumu, ne treba peticijaRokoko87 je napisao/la:E čuj hajmo molbu i peticiju da se Miske vrati, ima naše povjerenje
Dajte ovdje neku anketu, da vidimo na cemu smo 
U biti mi nismo ni za sta, to jest ovi strucnjaci s foruma koji ne idu na utakmice. Nije nam valjao niko kad su bili tu. Ne valja Adzem, ne valja Mulalic, Odovic pojma nema nakon dva poraza, Zakarica treba otjerati, Lendric duva sisu, Mujagic cuga, Hajdarevic propo, Mismovic tito i spasioc, Amar nema pojma dosao da nas opljacka, Zujo lopov a ima uapjesniju firmu od Senadove 10 puta, Buki karinas, Dzelo levat, ma koga jos nismo ispljuvali, nastavi niz?

U biti mi nismo ni za sta, to jest ovi strucnjaci s foruma koji ne idu na utakmice. Nije nam valjao niko kad su bili tu. Ne valja Adzem, ne valja Mulalic, Odovic pojma nema nakon dva poraza, Zakarica treba otjerati, Lendric duva sisu, Mujagic cuga, Hajdarevic propo, Mismovic tito i spasioc, Amar nema pojma dosao da nas opljacka, Zujo lopov a ima uapjesniju firmu od Senadove 10 puta, Buki karinas, Dzelo levat, ma koga jos nismo ispljuvali, nastavi niz?
Koliko vidim na nekim njemačkim sajtovima Ćavar bi mogao dobiti nogu u Frankfurtu. Kako bi nam on valjao, ali previše maštam očigledno. 

Prvo Tomić, pa sad Ćavar, vi sve luđi i luđi iz dana u dan
Samo čekam u narednih par dana da neko napiše "mogao bi se Džeko vratiti"

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za Tomića se pisalo u neznanju dok nisam iskopao da je prošle godine produžio ugovor na dvije godine i da je greška na TM-u da mu sad ističe.Raonffa je napisao/la:Prvo Tomić, pa sad Ćavar, vi sve luđi i luđi iz dana u dan![]()

Ma Ćavar je nerealan, ali mašta nam svima najviše radi kad dođe period prelaznog roka.

Kad se sjetim koliko se Kajkut prizivao početkom ove decenije i dođe nakon što nam ga 2 mjeseca prije toga šukne u Bijeljini i još nas podjebavo na fb zbog toga, kako je sudbina čudna nekad.

Ali najveći boom na ovom forumu je bio kad je Sulejman Smajić potpisao.
Znaš kako jedino Ćavar može doći? Da @Osim napiše da nema ništa od njegabraco je napisao/la:Za Tomića se pisalo u neznanju dok nisam iskopao da je prošle godine produžio ugovor na dvije godine i da je greška na TM-u da mu sad ističe.Raonffa je napisao/la:Prvo Tomić, pa sad Ćavar, vi sve luđi i luđi iz dana u dan![]()
Samo čekam u narednih par dana da neko napiše "mogao bi se Džeko vratiti"![]()
Ma Ćavar je nerealan, ali mašta nam svima najviše radi kad dođe period prelaznog roka.![]()
Kad se sjetim koliko se Kajkut prizivao početkom ove decenije i dođe nakon što nam ga 2 mjeseca prije toga šukne u Bijeljini i još nas podjebavo na fb zbog toga, kako je sudbina čudna nekad.
Ali najveći boom na ovom forumu je bio kad je Sulejman Smajić potpisao.

Brat je maler samo takav, gori je od Bahe

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Po meni najveci boom na forumu je bio Zahirovic..
Najavio ga sad najveci mrzitelj Amara, pile..
A Smajica cekali jos na aerodromu kad ce stici..
A dobro se sjecam najvece ovacije kad je dosao dobio Culum, prijateljska protiv Cibalije.. Bas neka lijepa vremena bila..

A dobro se sjecam najvece ovacije kad je dosao dobio Culum, prijateljska protiv Cibalije.. Bas neka lijepa vremena bila..
Onda zna šta mu je činit.Raonffa je napisao/la:
Znaš kako jedino Ćavar može doći? Da @Osim napiše da nema ništa od njega![]()
Brat je maler samo takav, gori je od Bahe, koga god je stavio na avatar, propao u je u Želji, neku noć napisa za Kolašinca kaže samo da se ne povrijedi, sutra tup Kolašinac propušta obje tekme zbog povrede

Najveće depresija na forumu što se tiče dolazaka je Krčmarević. Yebem ti kad sam pročitao da je on imenovan za trenera crno mi odmah pred očima bilo, kad nisam monitor šakom probio.Bezideja je napisao/la:Po meni najveci boom na forumu je bio Zahirovic..

Krcmarevic kad je dosao tu se znalo da ce ovi uskoro letiti.
Samo najjaca utakmica kad je Capljic dosao, igramo na Kosevu protiv Olimpica bez lijeve strane ne mozemo meda, zabije ga Kokot koliko se sjecam...
Samo najjaca utakmica kad je Capljic dosao, igramo na Kosevu protiv Olimpica bez lijeve strane ne mozemo meda, zabije ga Kokot koliko se sjecam...
Jeste ali ta utakmica mi je ostala u sjećanju po nezadovoljstvu navijača, bilo je nekih skandiranja za igrače. Čak se i Kokotu psovalo i zviždalo tu utakmicu iako je dao go. 3 kola poslije, Vlado za otkaz sazna iz medija. I Sablja i Oda su te sezone isto iz medija saznali za otkaz.Bezideja je napisao/la:Krcmarevic kad je dosao tu se znalo da ce ovi uskoro letiti.
Ali kad Dado Sadiković pogodi prečku protiv Standarda, alasalamet
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne znam da li ste zainteresovani da napisete po dva najdraza igraca na svim pozicijama. Meni:
Golmani: Baotic, Antolovic
Stopera: tj stoperski par Kosoric - Bogdanovic
Desni bek: Buki i Stanic u formi, kad je trebao u repku
Lijevi bek: Kvesic i Kajtaz (nikad bolji da je igrao)
Vezni red: Dzelo, Huljev, Zeba, Stilic, Kamber, ne moze dvojica da ga je.bes..
Napad: Guvo, Mesanovic Alen
Golmani: Baotic, Antolovic
Stopera: tj stoperski par Kosoric - Bogdanovic
Desni bek: Buki i Stanic u formi, kad je trebao u repku
Lijevi bek: Kvesic i Kajtaz (nikad bolji da je igrao)
Vezni red: Dzelo, Huljev, Zeba, Stilic, Kamber, ne moze dvojica da ga je.bes..

Napad: Guvo, Mesanovic Alen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.