Najveći problem je povreda Rabiota, Pulišić bi možda i izmislio neki go, ali bez Rabiota ovo je drugi tim. Nije Modrić tolika prevaga na terenu koliko je to bio Rabiot. To se iz utakmice u utakmicu pokazuje. Ricci nije taj materijal, kao da je reinkarnacija Montoliva ( nije to onaj Montolivo iz Fiorentine jedan najboljih veznjaka). Također ova ekipa nema golgetera koji će dati 15-20 golova po sezoni. Nakon Pipa jedino je Giroud bio takav igrač.
Leao zaglavio u nekom svom svijetu, do duše igra poziciju koja mu ne odgovara, ali se i ne trudi da išta pokaže. Ponekad bljesne i pokaže da je materijal za zlatnu loptu ali onda user.e sve što dobro uradi. Još jedan igrač koji neće svoj maksimum postići zbog qurtzobolje
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Igrali su u formaciji sa 6 ili 7 ofanzivnijih igrača i nisu mogli da naprave ni jednu šansu.
Hajd barem ce biti klupa malo sira kontra Rome
Nego povratkom Leao tacno se desilo ono cega sam se bojao, nema vise one igre koja nas je krasila dok njega nije bilo. I kad je izasao bolje smo djelovali drugo poluvrijeme.
Ako ce se furati ovaj sistem njega je najbolje prodati uzeti neke pare dok se jos moze i kupiti igrace koji na odgovaraju za nasu formaciju.
Ubi ovaj Pioli, vidi se da je stručnjak....
Zali godine koje je proveo kod nas i unazadio nas.
Da nije bilo Ibre, nebi smo mi jos vidjeli Scudetta. On je donio mentalnu promjenu na terenu a ne ovaj debilni ćelavac. Žali Bože koga mi dižemo u nebesa... e sad skontaj sta bi normalan trener sa onakvom ekipom uspio koju je Pioli imao 3 godine a sve sto je ostvario je Scudetto za koji ni on sam nije zaslužan.
Ajmo sad vas par: Pioli is on fire!!!
Da da, Pioli is fired ce biti vise
Zali godine koje je proveo kod nas i unazadio nas.
Da nije bilo Ibre, nebi smo mi jos vidjeli Scudetta. On je donio mentalnu promjenu na terenu a ne ovaj debilni ćelavac. Žali Bože koga mi dižemo u nebesa... e sad skontaj sta bi normalan trener sa onakvom ekipom uspio koju je Pioli imao 3 godine a sve sto je ostvario je Scudetto za koji ni on sam nije zaslužan.
Ajmo sad vas par: Pioli is on fire!!!
Da da, Pioli is fired ce biti vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.