Dobar posao u ItalijiSiamoNoi je napisao/la:Uvijek simpatični Bavarci i hrabri Grci našamarali Romu i Juventus.Još večeras Napoli
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ide bez ispaljenog metka.SiamoNoi je napisao/la:Nismo ni sumnjali da je protiv Intera najviše dosuđeno.
Uvijek simpatični Bavarci i hrabri Grci našamarali Romu i Juventus.Još večeras Napoli
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sta ako talijanski klubovi osvoje LE, da li to znaci da treceplasirani nece u LS?
ili recimo da juventus/roma osvoje, da li bi se otvorilo novo mjesto u LS ili LE?
cisto da znam, nije nemoguce da fiorentina i juventus doguraju do kraja, a mozda cak i roma, nista tu jos nije sigurno u njihovoj grupi...
ili recimo da juventus/roma osvoje, da li bi se otvorilo novo mjesto u LS ili LE?
cisto da znam, nije nemoguce da fiorentina i juventus doguraju do kraja, a mozda cak i roma, nista tu jos nije sigurno u njihovoj grupi...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta je ovo novi termin subotom od 15:00 Empoli-Cagliari ?
Izgleda.I zbog toga sam 5 minuta zakasnio složit postavu na fantasyu.
joj Zemanove mašinerije, kad ide, onda ide 
- korisnikforuma
- Kontakt:
Stigne to Empoli još preokrenit 
Parma 
- IlCapitano
- Kontakt:
S pola metra.
Inače, ako Roma uzme ovaj meč koji je klasična partija na nulu, ima velike šanse za titulu jer su već par mečeva uzeli na mišiće i tako se osvajaju trofeji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Jao što ih Gabbiadini gađa ovim centaršutevima i niko ne zna zabiti. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- bianconeros
- Kontakt:
Dobar ovaj Okaka.... Jak ko zemlja a i brz je... NEsto za Marottu da to bolje upozna 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Dok je ovakvih igracina kao Gervinho tesko cemo do titule.Sta sve lik moze fuliti.Pogba je napisao/la:![]()
S pola metra.
Inače, ako Roma uzme ovaj meč koji je klasična partija na nulu, ima velike šanse za titulu jer su već par mečeva uzeli na mišiće i tako se osvajaju trofeji.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Mene Roma podsjeća na Juventus od prošle sezone, ne igraju oni više na ljepotu nego na rezultat primjeti je to ove sezone (što je bilo i za očekivati), i večeras je malo falilo da dobiju da je Gervinho zabio, iako su mogli i izgubiti da je Okaka Čuka (ja mislio frajer ima 30+ sjećam ga se još sa pesa 2006
) zabio.
Nije problem u Gervinhu,svi koji smo ga pratili jos dok je igro u Arsenalu znamo da on nije igrac koji ce zabit 20+ golova u sezoni,njemu treba partner u napadu tipa Higuaina,Dzeke ili nekog slicnog kojeg ce on svojim fantasticnim prodorima hranit,nemozes ocekivat od igraca koji istrci kontru od nekih 50-60 metara da loptu rutinski pospremi u mrezuManuel je napisao/la:Dok je ovakvih igracina kao Gervinho tesko cemo do titule.Sta sve lik moze fuliti.Pogba je napisao/la:![]()
S pola metra.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- IlCapitano
- Kontakt:
rom poštedio rome, ko će koga, ako neće svoj svoga 
Di Natale 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.