Grahovca treba pozvati kao jednog od 23 igraca u reprezentaciju i kao neki potencijal za buducnost ako nastavi sa ovakvim partijama za svoj klub. Momak ni blizu nije potencijal za prvih 11 reprezentacije, trenutno. Ako Medunjanin ne bude igrao za svoj klub onda bi Vrancic trebao da se isproba u prvih 11. Trebao je vec puno ranije ali eto. Naravno pod uslovom da bude standardan ( bar 75% utakmica kao starter ) u Bundesligi.Fidelis je napisao/la:Ja ne vidim ni jedan kvalitet Grahovca koji je i blizu dovoljan sa bi isti dobio poziv u reprezentaciju,pa cak ni destruktivna igra jer je spor a i da nije dzaba ti trka ako ne znas a on definitivno ne zna.
Osim toga,odigrao tri cijele utakmice za jedan Rapid i daj ga odmah u reprezentaciju dok neki drugi momci igraju citave sezone pa nista,ne mozemo tako.Polako,mora se on jos puno dokazivati prije poziva,mozda se ja i ugrizem za jezik.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
grahovac na klupi veceras.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Tabakovic (Young Boys) odigrao drugo poluvrijeme protiv Lugana. YB porazeni rezultatom 0:1.
Zaboravili ste na Horica, standardno opet igra u Domzalama, koje su ponovo u vrhu
Limvo Likce
sigurno im se oporavio onaj igrac iz veznog reda sto je Grahovac uletio umjesto njega..STEVIE je napisao/la:grahovac na klupi veceras.
Sta je sa Hajradinovica u Gentu ?
jeste igrao je schwab i uz to dao gol.zgembo89 je napisao/la:sigurno im se oporavio onaj igrac iz veznog reda sto je Grahovac uletio umjesto njega..STEVIE je napisao/la:grahovac na klupi veceras.
- Goalgetter
- Kontakt:
Golcinu.STEVIE je napisao/la:jeste igrao je schwab i uz to dao gol.zgembo89 je napisao/la:sigurno im se oporavio onaj igrac iz veznog reda sto je Grahovac uletio umjesto njega..STEVIE je napisao/la:grahovac na klupi veceras.
nisam upratio njegov gol 
- Gabon
- Kontakt:
Kako ti znas da je Zlatan tad bio jos uvijek nevin ?Sabinho je napisao/la:Hoces rec' da ga je Zlaja naklepao sa 16 godina? Bojim se da je tad bio jos uvijek nevin...Gabon je napisao/la:Sin od Muslimovic ZlatanaSheyi je napisao/la:Neki Kenan Muslimović prešao u Novaru, Seria B, ima 18 godina i napadač je.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Aa kako ti znaš da nije ?Gabon je napisao/la:Kako ti znas da je Zlatan tad bio jos uvijek nevin ?Sabinho je napisao/la:Hoces rec' da ga je Zlaja naklepao sa 16 godina? Bojim se da je tad bio jos uvijek nevin...Gabon je napisao/la: Sin od Muslimovic Zlatana![]()
- Gabon
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
On kazebavarian_bk je napisao/la:Aa kako ti znaš da nije ?Gabon je napisao/la:Kako ti znas da je Zlatan tad bio jos uvijek nevin ?Sabinho je napisao/la: Hoces rec' da ga je Zlaja naklepao sa 16 godina? Bojim se da je tad bio jos uvijek nevin...![]()
![]()
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Počeli ste da zahavrljavate, kakvo citiranje 
Gabon, idi spavaj.
Gabon, idi spavaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zlatan ima samo curicu malu, da nije halidov cakijas ? haha
Zarathustra
Astana dobila kod Aktobea u gostima sa nulom, tamo igra Anicic stoper mlad, treba to zvati, oni ce sad u CL uci.
Mozda novi Spahic, sjetite se da je i Spaha na istoku poceo se afirmisat. Zovi Mesha dok ga nisu kroati pozvali.
Mozda novi Spahic, sjetite se da je i Spaha na istoku poceo se afirmisat. Zovi Mesha dok ga nisu kroati pozvali.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i ne bas tako mlad, za par dana puni 26.
Nista protiv njega licno naravno, i ja mislim da treba obratiti paznju na svakog igraca koji je standardan i koji pruza dobre partije, samo mislim da se ne trebas brinuti za Hrvate, sumnjam da ce zvati 26-godisnjeg stopera iz Kazahstana..
Nista protiv njega licno naravno, i ja mislim da treba obratiti paznju na svakog igraca koji je standardan i koji pruza dobre partije, samo mislim da se ne trebas brinuti za Hrvate, sumnjam da ce zvati 26-godisnjeg stopera iz Kazahstana..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja vam kazem, tamo je liga ekstra jaka, nista to slabije puno nije od Rusije, i u ekspanziji su i vrlo ambiciozni. Sad aBd kad udju u grupe CL ili Eurolige ako ispadnu od APOEL-a mada sumnjam, afirmisace se jos vise, a ovaj momak tamo igra standardno, po meni bolje rjesenje od npr. Sunjica koji igra u osrednjem ruskom klubu. Spaha kad ode ovaj ce dobro doci itekako, ali zato ga treba sad odmah zvati da se vidi na cemu smo.
Kod nas kad spomenes Kazahstan i Azerbejdzan ljudi se odmah smiju, ali cinjenica je da se mi jedino sami sebi mozemo smijat. Te zemlje leze na nafti i mineralima, i idu mic po mic i rade dok mi vamo lezimo.
Kod nas kad spomenes Kazahstan i Azerbejdzan ljudi se odmah smiju, ali cinjenica je da se mi jedino sami sebi mozemo smijat. Te zemlje leze na nafti i mineralima, i idu mic po mic i rade dok mi vamo lezimo.
Coronados de gloria vivamos,
Gabon je napisao/la:Sin od Muslimovic ZlatanaSheyi je napisao/la:Neki Kenan Muslimović prešao u Novaru, Seria B, ima 18 godina i napadač je.
taj kenan muslimovic je bratic od pjevaca HALIDA
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Gledam Vojvodinu, Ozegovic pravi igrac, 94 godiste vidim rodjen u Bosni. Nedavno je briljirao i u Evropi. Obratiti paznju na njega?
1946
Naravno ako postoji mogucnost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.