Gori su mi recimo Kaka i Robinho. I ovo je generalno problem Kake koji je imao u Realu, jedna dobra i onda uslijedi par losih utakmica. Ono sto je sigurno, mi se na njega ne mozemo osloniti.
i je*o ga Muntari i majka.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
stani drug, evo zabismofrancobaresi je napisao/la:Postoje 3 jednostavna riješenja za ovu situaciju, odnosno prestanak brukanja.
1- Ugasiti klub u potpunosti.
2-Smrt Galliania i Berlusconija, jer drugačije neće otići iz kluba. Odnosno neće doći neko ko ima makar malo pameti i neko ko nije senilan k'o ova dva matora jarca.
3- Ulaganje od 100 do 150 miliona €, tj. dovođenje makar 5-6 vrhunskih igrača.
Na ovu temu više ni slovo neću napisati, dok ne bude ulaganja u skladu sa imenom i renomeom ovog kluba.Ustvari, pitanje je koliko je još od toga ostalo u ovom klub.
Prijatno i doviđenja, nemojte šta zamjeriti.
Dobio je i Balo karton nakon gola i nece igrati sljedecu.rope11 je napisao/la:Nije on vec ovaj sto je rukom igrao.
Sto nisi igrao na kladionici ako si znao...soxx je napisao/la:Znao sam znao sam!![]()
Svaka cast
za razliku od one tekme sa Udinezeom, ovdje smo barem trčali, ganjali i na kraju zasluženo pobijediliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii_forzamilan_ je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.