LOLTheChief je napisao/la: ↑21 jul 2021, 17:09Mladi reprezentativac BiH za pet miliona funti stiže u Tottenham?!
https://spor--tske.ba/mladi-reprezentat ... tottenham/
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Sosic postigao tri pogotka za Zrinjski u prijateljskoj utakmici.Za nadat se da ce dobijat idređenu minutazu i u prvenstvenim utakmicama
Danas odlican, svaki napad koji je zapoceo iso je do kraja, znaci nije samo razigro suigraca i stao nego je uvijek ulazio u 16 i nudio se iz drugog plana, bas je bio raspolozen i za 45 min zabio 3 gola, istina 2 iz greske golmana al je pokazo izuzetno zrele reakcije kod oba za svoje godine.
Juniori iduceg mjeseca igraju dvomec protiv Rumunije. Pa eto da ne bude da samo igraju protiv ekipa iz bivse drzave. Nadam se da ce pozivi dobiti poneki igraci i iz 2004 godista, najprije mislim na Kahvica i Derviskadica.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Trebaju oni prvo da počnu praviti razliku u svom uzrastu.
I jedan i drugi do sada ništa posebno u repci. Valjda su napredovali dok je bilo pauze.
I jedan i drugi do sada ništa posebno u repci. Valjda su napredovali dok je bilo pauze.

Kahvić je za reprezentaciju odigro dvije utakmice, postigo 2 gola i jednu asistenciju, ali eto nije ništa pokazo.
Derviškadić je odigro manje od 70 minuta u dvije tekme, ali eto ni on nije ništa pokazo po mišljenju stručnjaka @ASD.
Zato će nas dotični bombardovat i obavještavat o sjajnim igrama bhpl megatalentima, od kojih naravno nijedan neće ništa napravit.
Nego na sreću @ASD, vjerovatno nijedan od njih neće bit bh reprezentativac, gledaćemo "talente" iz korumpirane močvare, koja je za 20 godina proizvela jednog igrača da valja. Čestitamo vam na još jednoj pobjedi.
Jesi šta proburgijo za Derviškadića, ima li kakvih insajderskih sa sjevera?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sve je to tanko i nebitno. Neko je dobru poentu naveo, ovdje igrač sa 18-19 godina u kukuruz ligi ako nije među najboljim igračima PLBiH, da barem pravi razliku u svojoj ekipi.
Šta očekivati od omladinca koji sa recimo 20 godina ne pravi nikakvu razliku na terenu, ne čini tu ekipu boljom, da ga skineš iz prvih 11 to se ne bi ni osjetilo.
Šteta jer sam očekivao od Mašića i Salčina da budu taj kvalitet. Npr Čavar i Menalo su pravili razliku, a gdje su oni, to je bio i Mujakić, Todorović itd.
Ako ne odskačeš ko crna ovca, velike su šanse da nećeš daleko.
Šta očekivati od omladinca koji sa recimo 20 godina ne pravi nikakvu razliku na terenu, ne čini tu ekipu boljom, da ga skineš iz prvih 11 to se ne bi ni osjetilo.
Šteta jer sam očekivao od Mašića i Salčina da budu taj kvalitet. Npr Čavar i Menalo su pravili razliku, a gdje su oni, to je bio i Mujakić, Todorović itd.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Filgurda da pitaš koje pozicije igraju ilo koja im je preferirana noga. Vjerovatno ne bi znao jer ne gleda utakmice.
Ali eto zna ko bi trebao igrati, a ko ne.
Ja sam gledao oba ta meča i iskreno ništa nisam vidio od dotičnog.
Neki drugi igrači au recimo izdominirali te mečeve.
Međutim.
Međutim.
- ASD
- Kontakt:
To nije samo problwm kukuruz lige nego je to postalo tako u fudbalu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:50Sve je to tanko i nebitno. Neko je dobru poentu naveo, ovdje igrač sa 18-19 godina u kukuruz ligi ako nije među najboljim igračima PLBiH, da barem pravi razliku u svojoj ekipi.
Puno mladih igrača iskače i dobijaju šanse.
Nekad si kao prosječan igrač na terenu mogao napredovati. Više ne možeš. Moraš biti među najboljima.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Meni je Dervišagić živi užas bio u ove zadnje dvije utakmice, u onoj šansi protiv Tuzle da je neki kvalitet opucao bi je iz prve, ili ako već pravi dodir da napravi fintu i izbaci protivnika.ASD je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:42Filgurda da pitaš koje pozicije igraju ilo koja im je preferirana noga. Vjerovatno ne bi znao jer ne gleda utakmice.
Međutim.
Umjesto toga uzima ne 2 nego 3 dodira, dok ga odbrana nije poklopila i onako reda radi šuta u nebesa.
Recimo Nedim Hadžić bi u onoj situaciji barem okvir gola pogodio a najvjerovatnije bi ga i zabio.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Ne pričamo o njemu nego o Derviškadiću iz Sarpsborga.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:47Meni je Dervišagić živi užas bio u ove zadnje dvije utakmice, u onoj šansi protiv Tuzle da je neki kvalitet opucao bi je iz prve, ili ako već pravi dodir da napravi fintu i izbaci protivnika.ASD je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:42Filgurda da pitaš koje pozicije igraju ilo koja im je preferirana noga. Vjerovatno ne bi znao jer ne gleda utakmice.
Međutim.
Umjesto toga uzima ne 2 nego 3 dodira, dok ga odbrana nije poklopila i onako reda radi šuta u nebesa.
Za Dervišagića se slažem.
Nije pokazao zašto bi treba biti u 21 repci.
Ti si stručnjak, to potvrđuje veliki broj realizovanih bhpl talenata, kojima nas bombarduješ, koje pratiš, kojima znaš preferiranu nogu...
Potvrđuju i dijasporaši, koje redovno strovaljuješ i kritikuješ, a koji čine 90% reprezentacije.
Uglavnom, ako hoćemo napredak, treba radit sve suprotno od onoga što ti govoriš
Potvrđuju i dijasporaši, koje redovno strovaljuješ i kritikuješ, a koji čine 90% reprezentacije.
David Camber potpisao za Venezia FC

- ASD
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:52Ti si stručnjak, to potvrđuje veliki broj realizovanih bhpl talenata, kojima nas bombarduješ, koje pratiš, kojima znaš preferiranu nogu...
Kanuric debitovao za seniore Stokea, u prijateljskoj.
Jos jedan potencijalni birac utakmica, treba ga na vrijeme odstraniti iz reprezentativnih selekcija.
bravo!DrFilgud je napisao/la: ↑22 jul 2021, 16:52Ti si stručnjak, to potvrđuje veliki broj realizovanih bhpl talenata, kojima nas bombarduješ, koje pratiš, kojima znaš preferiranu nogu...
Ne znam jos nista. u Cometu samo bise da oba idu van BiH ali nisu jos stavili klubove.