FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moja očekivanja su ispunjena tj.pobjeda bez primljenog gola idemo uzeti Goška i onda ako iz dva derbija izvučemo 4 boda smatraću polusezonu uspješnom. Nakon toga imamo dvije lakše utakmice kod kuće pa lagano na zimsku pauzu malo tim ojačati i riješiti se škarta.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala pdf obrazuje , covjek uci dok je ziv.Pantelija je napisao/la:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tyrion_LannisterSamozdravlje je napisao/la:Grijesis , bit ce aBd bordo dupla .Pantelija je napisao/la:Ma ahmetovic je u prvom pol trebao ovo zavrsiti a mogao je i u drugom, kao jos par eksyra prilika
Bice dupla al u kurcu, -5 poduvaj ga
Molim te pojasni miđeta(stamparska greska ili neki lokalni izraz s Kosevskog Brda).
Midget, kepec, patuljak
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vladan je najsigurniji kad izlazi. Imam osjećaj da se sve više boji kako se primiče gol liniji. Sve golove koje je primio, primio je iz peterca, većinom nije kriv al nekad baš smušeno reaguje.
Velkoski po meni igrač utakmice, i Crepulja odličan. Hebib izgubljen skroz. Samo me strah derbija u pm, kone su se podigle mentalno i baš imam feeling da ćemo fasovat još jedan derbi.
Horde
, parole i pirotehnika pokidali.
Velkoski po meni igrač utakmice, i Crepulja odličan. Hebib izgubljen skroz. Samo me strah derbija u pm, kone su se podigle mentalno i baš imam feeling da ćemo fasovat još jedan derbi.
Horde
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I koliko je na kraju ljudi bilo na Koševu? 4.000?
Btw: MORTEMA PODRZAVAM! NAJBOLJI BI MODERATOR BIO!!!!
Btw: MORTEMA PODRZAVAM! NAJBOLJI BI MODERATOR BIO!!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
scudetto89
- Kontakt:
Naravno Mortem odlican izbor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mortem je odličan izbor, aktivan je na temi i normalno se ponaša.admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
Usput, uvjeren sam da je derim trol tobe yarabi, nije ga niko poslao, vec lijeci dosadu a nasa greska je sto ga ranije nismo poslali na vjecna lovista.
admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
belosevic28
- Kontakt:
admin je napisao/la:Posto je ocito da Hilmo i Aco nisu u stanju sami odrzavati red na temi ja bih predlozio jos jednog moderatora. Moj prijedlog je Mortem, ako se on slaze i ako ste vi za, nije problem nikakav.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mortem nije moj moderator. Persona non grata u Brezi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mortem je pravi izbor, uz Hilmu. Slažem se.
Objaktivan, aktivan.
Objaktivan, aktivan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dosta sam kritikovao Crepulju, ali od one tekme protiv Krupe evidentno je da hvata korak za ekipom, napreduje i približava se takmičarskoj formi. Svaka čast!
Mortem je legitiman predstavnik forumskog puka! Podrška!
Mortem je legitiman predstavnik forumskog puka! Podrška!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Samo da ova pozicija ne podjeli Hilmu i Mortema nisu nam potrebna unutar stranacka prepucavanja
Hajde Morteme povedi nas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek oforme koaliciju.miky_hz je napisao/la:Samo da ova pozicija ne podjeli Hilmu i Mortema nisu nam potrebna unutar stranacka prepucavanja![]()
Mogu li ja biti srpski clan admina @joker90
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ahahahahahahahah! E ne mrziš ih duže od mene!!!Samozdravlje je napisao/la:Ma cemu nervoza prijatelju ,sto to dozvolis sebi. Spustas se na nivo primata , a to nisi . Mozda ih mrzis vise , ali ja ih mirzim duze.AlfredNobel je napisao/la:Gdje je ona pickica Aco? Koliko puta je trebao dati ban, a on zažmirio na sve to. Nosi ove krezube mentalne invalide s teme, ove isprdke u vidu derima i ovog drugog, ebo li im Osim pomrle.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Postao/la Samozdravlje » 20 okt 2018, 14:14
PS. KO PREGRADI ZAPAD,NIKAD MU HALALIT. NE MOZES OTICI NA JUGO/ZAPAD U 2.POLUVR.(U REDU DERBI I EVROPA , ALI OBICNE ...). POZ I SRETNO DANAS JOS 19 POBJEDA I VJECNA VATRA.

JOS 18(osamnaest) POBJEDA I VJECNA VATRA . Naravno ima jos i nekih olaksavajucih okolnosti,ali o tome dok se malo rascisti.
PS. KO PREGRADI ZAPAD,NIKAD MU HALALIT. NE MOZES OTICI NA JUGO/ZAPAD U 2.POLUVR.(U REDU DERBI I EVROPA , ALI OBICNE ...). POZ I SRETNO DANAS JOS 19 POBJEDA I VJECNA VATRA.
JOS 18(osamnaest) POBJEDA I VJECNA VATRA . Naravno ima jos i nekih olaksavajucih okolnosti,ali o tome dok se malo rascisti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ako znam nekad prenagliti, pretjerati, podcijeniti pojedine igrače, Mortem me nikad nije uvrijedio niti na nepristojan način spustio. Ne znam što davno nije postao moderator... 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.