FK Rudar Prijedor

plavobijeli
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la plavobijeli » 26 feb 2012, 15:03

Sad me nešto zanima,bil netko mogao napraviti ekipu od domaćih igrača i kako bi ona izgledala te ko bi bio šef struke i ko bi to sve osmisli-Još jedno pitanje,koliko stranaca odnosno igrača trenutno ima van Prijedora u ovoj ekipi koja se vraća kući sa priprema.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 26 feb 2012, 15:09

Još sam jedno razmišljanje zaboravio a to je ako stranaca ima sa trenerom 15-ak oni klub koštaju u prosjeku sa plaćama,ugovorima,stanom i hranom sigurnooko 60.000.km plus domaći pa puta 10 mjeseci to sve iziđe 800.000.km otprilike,svaka vam čast pa vi to sve izgurate.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 feb 2012, 21:31

Ma sve mi to znamo , samo sta mi tu mozemo.....rekao sam ja da ce to sve biti skupo ali ako bude bilo rezultata mozda se i isplati(samo mozda) Ja se nadam da ce biti nesto od ove ekipe , a i izbori su ubrzo pa bi mozda zbog boljih rezultata i bio veci budzet tima od strane grada(u slucaju da niko ne krade) i onda bi Prijedor imao jednu zaista kvalitetnu ekipu. Ja se samo NADAM :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 26 feb 2012, 22:27

Ma nema od ovog 'ljeba.

Treba dovesti dva crnca iz Kameruna dati im snitu eurokrema i da trce cijelu utakmicu sa bajonetima i bodu protivnika :lol: :lol: Bez uvrede kad kazem BAJONET, mislim na Boziji dar :lol: :lol: :lol: :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

binesr
Kontakt:

Post Postao/la binesr » 28 feb 2012, 12:47

Prijedor je napisao/la:Ma nema od ovog 'ljeba.

Treba dovesti dva crnca iz Kameruna dati im snitu eurokrema i da trce cijelu utakmicu sa bajonetima i bodu protivnika :lol: :lol: Bez uvrede kad kazem BAJONET, mislim na Boziji dar :lol: :lol: :lol: :lol:
ipak najbolji komentar....sto placati levate koji ne znaju nista....dva tri crnca nek zive sa kinezima..malo se poguraju i imaju udoban smjestaj u šupi....jos ima das snitu eurokrema i to svaki drugi dan...a a ko lose odigraju nema cijelu sedmicu jesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 28 feb 2012, 23:16

Ma kod nas ni camuge ne bi uspjele... :P

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 02 mar 2012, 15:04

Rudar Prijedor-Krajišnik 2-1 strijelci za naše Tosunović i Mikić 8-)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 mar 2012, 00:32

Damir Rovcanin novi igrac Rudara.....igrao je do polu sez za Velez i raskinuo ugovor i sad je kod nas. Takodje provjeren dobar igrac , napadac....sve u svemu odlican prelazni rok! :D

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 03 mar 2012, 15:09

Sad imamo solidnu ekipu, taman da izbjegnemo ispadanje pa i da naredne sezone gledamo Premijerku u gradu na Sani. 8-)

binesr
Kontakt:

Post Postao/la binesr » 04 mar 2012, 19:13

Sloboda Novi Grad(Bos.Novi) - Rudar Prijedor 1:1
Strijelci Mirko Tica(sloboda),Vedran Kantar(Rudar)
Katastrofalna igra Rudara na generalnoj probi.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 04 mar 2012, 22:00

binesr je napisao/la:Sloboda Novi Grad(Bos.Novi) - Rudar Prijedor 1:1
Strijelci Mirko Tica(sloboda),Vedran Kantar(Rudar)
Katastrofalna igra Rudara na generalnoj probi.

Biće bolje,biće bolje :D Mislim da nam je sad ekipa dosta jača nego jesenas,a i igrači su uigraniji vjerovatno...mislim da bi relano bilo da završimo od 8-10 mjesta.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 mar 2012, 22:17

Bio sam na utakmici, izgledalo je k'o da se igraci cuvaju. Imamo dobru ekipu. Vedo dade fin go. Bila je jedna odlicna akcija koja se nije realizovala nazalost. Bice nesto od nas :mrgreen:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 mar 2012, 10:42

$ $ " " / ". & је ' ' $ се ". ' " " " " " у & првенства.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 05 mar 2012, 10:59

K0MT je napisao/la:$ $ " " / ". & је ' ' $ се ". ' " " " " " у & првенства.

Hit ljeta 2012 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 mar 2012, 12:40

Protiv Olimpica igrate u Čitluku. Vjerovatno zbog snijega. Čelnici kluba prijavili stadion Bare u Čitluku protiv Vas.
P.S. Kako je Dragan Radović? Školski mi je drug bio 12 godina? Dragan je dobar čovjek, a ni trener nije loš.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2012, 14:17

RUDAR PRIJEDOR

* DOŠLI: Borislav Mikić (Borac, Banjaluka), Damir Tosunović (Čelik, Zenica), Adis Stambolija (Karlovac), Emilko Janković (Karlovac), Luka Kujundžija (Cibalija, Vinkovci), Marinko Rastoka (Mladost, Lučani), Goran Mirović (OFK Mladenovac), Aleksandar Babić (Brdo, Hambarina), Aleksandar Nikolić (Iskra, Danilovgrad), Damir Rovčanin (Velež, Mostar).

* OTIŠLI: Zlatko Đorić (Radnik, Bijeljina), Dalibor Dragić (Malezija), Neđo Šuka (Sutjeska, Foča), Smail Šadić (Švedska), Dalibor Krezović (Mladost, Velika Obarska), Ognjen Dašić (Sloboda, Novi Grad), Zoran Lukač (Sloboda, Novi Grad), Aleksandar Pantić (?), Slobodan Maksimović (?), Miodrag Bursać (?).

AJ RUDAR! :mrgreen: 8-)
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2012, 17:41

Uprava FK „Rudar Prijedor“ je tokom nekoliko posljednjih mjeseci napravila dosta stvari koje bi trebalo pozitivno da djeluju na unapređenju kvaliteta i rada u klubu. Poseban iskorak napravljen je u segmentu omladinskog pogona, gdje je izvršen izbor i podmlađivanje trenerskog kadra, ali i nekoliko drugih aktivnosti koje se odvijaju uporedo. Jedna od njih je i dogovorena saradnja sa klubovima u inostranstvu, jer je želja uprave Prijedorčana da mladi igrači i treneri steknu i ovakvu vrstu iskustva i da se razvijaju i na ovom polju. Zahvaljujući fudbalskom menadžeru Željku Dekiću iz Pule, koji je porijeklom sa ovih prostora, uspostavljen je kontakt sa klubovima iz Italije, tako da će već narednih dana dio podmlatka Rudar Prijedora na put u Trst. Na poziv klubova „Udineze“ i „Triestina“, selekcije kadeta i juniora (U-16 i U-18), koji se takmiče u Omladinskoj Premijer ligi, boraviće u Trstu 7. i 8. marta, gdje će odigrati prijateljske susrete sa ekipama ova dva kluba. Članovi rukovodstva prijedorskog Premijerligaša koji takođe putuju u Italiju razgovaraće sa predstavnicima ovih klubova o proširenju sportske saradnje i uzvratnom gostovanju mladih italijanskih fudbalera u gradu na Sani.

Polako pocinjemo da licimo na nesto :!: :!: :!:
? &

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 06 mar 2012, 17:55

nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjaka :roll:
Bosna <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2012, 20:18

pluton je napisao/la:nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjaka :roll:
Stvarno neverovatno,da ima jos uvek neko ko broji krvna zrnca. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 06 mar 2012, 20:20

Devil je napisao/la:
pluton je napisao/la:nevjerovatno da ste doveli nekoliko Bosnjaka :roll:
Stvarno neverovatno,da ima jos uvek neko ko broji krvna zrnca. :roll:

Itekako broje drugar. Evo Olimpic i Rudar ne mogu igrati nigdje nego tamo gdje su Bošnjaci. A bila je ideja koliko znam da se igra možda i u Foči. Šta bi se tek tada desilo, bio bi Olimpic Dodikov ili šta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, Giuseppe1, mamonelafo, rishovski i 50 gostiju.