postenovidovitadjemila je napisao/la:Sta je Sibicar sta je bilo.Javljaju se gmazovi koji dolaze iz jedine PRESTONICE na svjetu koji nemaju stadion na kojem reprezentacija iste moze igrati.Jeste li posijali na onim Grbavicama i Kosevima na kojim se brazde traktortske vide i ravnate ih grabljama i gumenim cizmama.Koja ste vi CIVILIZACIJA kad imate u gradu DRZAVNU televiziju koja najvise prenos moze odraditi sa Koseva i Grbavice zato sto svi iz kuca produzne od par metara razvucete da moze stici do Nedjarica.Imate dugova ni sami ne znate koliko.Prvo platite sta ste duzni klosari jedni pa onda nekom drzite lekcije.Napravite stadion kako treba da imate pa pametujte.A ne da se svi smiju kada vide Grbavicu u prvim kolima prvenstva.Duzni ste milone a ovamo se nesto qurcite ko bajagi.Onda nastelite tamo da vam dugove ko bajagi razvuku na rate da odete u Evropu ,pa vas tamo docekaju Izraelci i sl ,i svi mi moramo okretati glave od televizora jer pored vaseg imena stoji da ste iz BIH .Toliko nas bude sramota sto nas predstavljate da su svi vec odavno u Bosni izgubili zbog vasih Evropskih nastupa svaku volju za nogometom.Sada pisite koliko hocete i sta hocete i budali je jasno ko ste vi i sta ste.Pa na ovome forumu mozete ostati i samo vi jer vama drugi i ne trebaju.Sa svojim moderatorima vidite da ste otjerali navijace svih klubova.Sirokog,Zrinjkog ,Borca itd.Vidili ljudi s kim imaju posla i u pravu su sto posto.Ko god kaze sta protiv vas odmah banovanje,jer zaboga kontra misljenje vasem se ovdje ne moze iznjeti.Vi kada vrijedjate onda je to u redu.a kada vama neko nesto kaze zna se.Ma vidi se to iz aviona.I ovo ce vjerovatno biti obrisano ,ali boli me radite sta hocete i tako ste ovu temu o BH nogometu unistili pa ostanite vi sarajlijice da se na njoj nafuravate.DO SLJEDECIH IZRAELACA...
I DA IGRAJTE LIGU KANTONA SARAJEVO jer kako ste krenuli nista vam drugo nece ni preostati...
I sada pisite sta hocete ne interesujete nikoga vise i niko ni nece da se yajebava s vama niste vrjedni toga ...pozdrav....
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
druga ligavidovitadjemila je napisao/la:Sta je Sibicar sta je bilo.Javljaju se gmazovi koji dolaze iz jedine PRESTONICE na svjetu koji nemaju stadion na kojem reprezentacija iste moze igrati.Jeste li posijali na onim Grbavicama i Kosevima na kojim se brazde traktortske vide i ravnate ih grabljama i gumenim cizmama.Koja ste vi CIVILIZACIJA kad imate u gradu DRZAVNU televiziju koja najvise prenos moze odraditi sa Koseva i Grbavice zato sto svi iz kuca produzne od par metara razvucete da moze stici do Nedjarica.Imate dugova ni sami ne znate koliko.Prvo platite sta ste duzni klosari jedni pa onda nekom drzite lekcije.Napravite stadion kako treba da imate pa pametujte.A ne da se svi smiju kada vide Grbavicu u prvim kolima prvenstva.Duzni ste milone a ovamo se nesto qurcite ko bajagi.Onda nastelite tamo da vam dugove ko bajagi razvuku na rate da odete u Evropu ,pa vas tamo docekaju Izraelci i sl ,i svi mi moramo okretati glave od televizora jer pored vaseg imena stoji da ste iz BIH .Toliko nas bude sramota sto nas predstavljate da su svi vec odavno u Bosni izgubili zbog vasih Evropskih nastupa svaku volju za nogometom.Sada pisite koliko hocete i sta hocete i budali je jasno ko ste vi i sta ste.Pa na ovome forumu mozete ostati i samo vi jer vama drugi i ne trebaju.Sa svojim moderatorima vidite da ste otjerali navijace svih klubova.Sirokog,Zrinjkog ,Borca itd.Vidili ljudi s kim imaju posla i u pravu su sto posto.Ko god kaze sta protiv vas odmah banovanje,jer zaboga kontra misljenje vasem se ovdje ne moze iznjeti.Vi kada vrijedjate onda je to u redu.a kada vama neko nesto kaze zna se.Ma vidi se to iz aviona.I ovo ce vjerovatno biti obrisano ,ali boli me radite sta hocete i tako ste ovu temu o BH nogometu unistili pa ostanite vi sarajlijice da se na njoj nafuravate.DO SLJEDECIH IZRAELACA...
I DA IGRAJTE LIGU KANTONA SARAJEVO jer kako ste krenuli nista vam drugo nece ni preostati...
I sada pisite sta hocete ne interesujete nikoga vise i niko ni nece da se yajebava s vama niste vrjedni toga ...pozdrav....
pozdrav
a koliko istine ima u ovome?

uh oštar ti ovaj komentar ali ima dosta istine....vidovitadjemila je napisao/la:Sta je Sibicar sta je bilo.Javljaju se gmazovi koji dolaze iz jedine PRESTONICE na svjetu koji nemaju stadion na kojem reprezentacija iste moze igrati.Jeste li posijali na onim Grbavicama i Kosevima na kojim se brazde traktortske vide i ravnate ih grabljama i gumenim cizmama.Koja ste vi CIVILIZACIJA kad imate u gradu DRZAVNU televiziju koja najvise prenos moze odraditi sa Koseva i Grbavice zato sto svi iz kuca produzne od par metara razvucete da moze stici do Nedjarica.Imate dugova ni sami ne znate koliko.Prvo platite sta ste duzni klosari jedni pa onda nekom drzite lekcije.Napravite stadion kako treba da imate pa pametujte.A ne da se svi smiju kada vide Grbavicu u prvim kolima prvenstva.Duzni ste milone a ovamo se nesto qurcite ko bajagi.Onda nastelite tamo da vam dugove ko bajagi razvuku na rate da odete u Evropu ,pa vas tamo docekaju Izraelci i sl ,i svi mi moramo okretati glave od televizora jer pored vaseg imena stoji da ste iz BIH .Toliko nas bude sramota sto nas predstavljate da su svi vec odavno u Bosni izgubili zbog vasih Evropskih nastupa svaku volju za nogometom.Sada pisite koliko hocete i sta hocete i budali je jasno ko ste vi i sta ste.Pa na ovome forumu mozete ostati i samo vi jer vama drugi i ne trebaju.Sa svojim moderatorima vidite da ste otjerali navijace svih klubova.Sirokog,Zrinjkog ,Borca itd.Vidili ljudi s kim imaju posla i u pravu su sto posto.Ko god kaze sta protiv vas odmah banovanje,jer zaboga kontra misljenje vasem se ovdje ne moze iznjeti.Vi kada vrijedjate onda je to u redu.a kada vama neko nesto kaze zna se.Ma vidi se to iz aviona.I ovo ce vjerovatno biti obrisano ,ali boli me radite sta hocete i tako ste ovu temu o BH nogometu unistili pa ostanite vi sarajlijice da se na njoj nafuravate.DO SLJEDECIH IZRAELACA...
jel to nije bilo prenosa da se travniku moze otet
@vidovitadjemila, ima istine u ovom drugom postu
@vidovitadjemila, ima istine u ovom drugom postu
Jest mi godra sto nije bio prenos samo zbog vidoviteDz hehe, ta ce travnik u plBiH mesari . Dzemila muzi krave i prodaji sir .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ljudi su bili dole sa reportažnim kolima, i snimali utakmicu, međutimAnelZ je napisao/la:a koliko istine ima u ovome?
zbog vremenskih uslova nisu mogli uspostaviti link...
Što je sasvim logično jer je 90% "stadiona" u ovoj ligi ustvari modificirana livada
pa kad malo kiše krene sve se raspadne
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- legenda reala
- Kontakt:
Na Radiu Federacije kad se javljao onaj komentator, rekao je da je iskočilo nešta na nekom brdu gdje predajnik, i da ne može nešto signal da ide, zbog nevremena i kako je šteta što ne možemo gledati
Itd.
Itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
evo ima snimak pa vidovitadjemila moze vidjeti kako je njegov Travnik uslijed fantasticne partije ipak na kraju porazen nakon reakcije Ivice Osima koji je ovim potezom skinuo Zelji sa ledja glavnog konkurenta, poletnu ekipu Travnika
da sam imao tvoj broj telefona poslao bi ti sinoc poruku oko 8 sati da se vratis kuci, ostavis raju, curu i provod..i da gledas snimak ove super dramaticne utakmice i prije svega vrlo vrlo kvalitetne po super terenu kakav se samo u hercegovini moze vidjeti. A tek sto si propustio da vidis majstorije brazilaca u dresu travnika i goska, a cak gosk ima i korejanca, mislim da imaju kvalitet za širi spisak za SP 2014Devil je napisao/la:Evo neka serija pocinje.![]()
Steta taman sam hteo gledati utakmicu,sad moram na Engleze okrenuti.
nema potpisa
Nisi mi trebao slati poruku.Admir_Sa je napisao/la:da sam imao tvoj broj telefona poslao bi ti sinoc poruku oko 8 sati da se vratis kuci, ostavis raju, curu i provod..i da gledas snimak ove super dramaticne utakmice i prije svega vrlo vrlo kvalitetne po super terenu kakav se samo u hercegovini moze vidjeti. A tek sto si propustio da vidis majstorije brazilaca u dresu travnika i goska, a cak gosk ima i korejanca, mislim da imaju kvalitet za širi spisak za SP 2014Devil je napisao/la:Evo neka serija pocinje.![]()
Steta taman sam hteo gledati utakmicu,sad moram na Engleze okrenuti.
Bio sam ovde na forumu i video da je momak ostavio da na telekstu stoji da pocinje u 20:00 snimak,tako da sam gledao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koja je iduca poslije iduceg kola bi trebali prenosit Velez - Zrinjski ..

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
a nakon toga ide Olimpic - Velež.......ANTIFA ! je napisao/la:Koja je iduca poslije iduceg kola bi trebali prenosit Velez - Zrinjski ..![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
23. kolo: Željezničar-Borac
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
23. kolo: Leotar-Kozara
24. kolo: Velež-Zrinjski
25. kolo: Olimpic-Velež
26. kolo: Sarajevo-Zrinjski
26. kolo: GOŠK-Zvijezda
27. kolo: Borac-GOŠK
28. kolo: Sarajevo-Željezničar
29. kolo: Olimpic-Leotar
29. kolo: Zrinjski-Široki Brijeg
30. kolo: Široki Brijeg-Olimpic
30. kolo: Slavija-Sloboda
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Leotar-Željezničar bit će u prijenosu u zadnjem kolu ako se ne dogodi čudo pa Željo prokocka prednost
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da, naravno, tako je receno. Mozda bude i utakmica Slavija-Sloboda uz utakmicu ekipe koja ce biti novi prvak.Grdan je napisao/la:Leotar-Željezničar bit će u prijenosu u zadnjem kolu ako se ne dogodi čudo pa Željo prokocka prednost.
AMAR OSIM
-
prevarasajuga
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; ZELJO JE SAMPION TO MORATE DA SVATITE
Sarajevo-Borac u zdanjem kolu, odlucuje se za Evropu 
Oko za oko, zub za zub!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma u pravu je stole,prenose se iste utakmice kao jesenas,a to sto igraju sarajevo-borac nema nikakve veze...
uostalom,nece to ni odlucivati ni o cemu,obe ekipe su 90% vec sad u evropi,a tada ce vec par kola prije toga to biti poznato...
uostalom,nece to ni odlucivati ni o cemu,obe ekipe su 90% vec sad u evropi,a tada ce vec par kola prije toga to biti poznato...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: fks74, LondonBlues, VivaLaLiberta i 17 gostiju.