ako ja izmisljam onda to izmisljaju neki od nasih reprezentativaca..da ne ljuljamo repku jos vise..bolje jePrincipatus je napisao/la:Ne izmisljaj.kuk je napisao/la:cak moze biti i istine da nije htjeo namjerno da igra zbog svadje sa Cirom glumio povredu itd.
Cuj moze biti. Mogla bi i baba biti dedo, moglo bi biti da ja pisem iz JAR-a, a ne Njemacke, ko onaj smuseni.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nema udarca bez starca.Vazda bilo i bit ce.
Moj ti @carina.
Da je po takvim rezonima,ljudi bi gurali mlade repke na svjetska prvenstva.
Majkici i takvi jos kukuruznog brasna nisu ni samljeli a kamoli pure probali.
Mani mi se ''bajramski,bozicnih i ostalih turnira.
Moj ti @carina.
Da je po takvim rezonima,ljudi bi gurali mlade repke na svjetska prvenstva.
Majkici i takvi jos kukuruznog brasna nisu ni samljeli a kamoli pure probali.
Mani mi se ''bajramski,bozicnih i ostalih turnira.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eno Italija veoma iskusna razvalise ih Slovaci ,Danska je bila puna iskustva pa je razvalise Japanci kao beba zvecku ...a ne znamo nijedno ime osim naravno Honda

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
BosnianHero
- Kontakt:
zanima me jeli ikad iko dosad i pokusao da izlobira malo pa da seji umanje tu kaznu.....desavalo se cini mi se u povijesti da se neke kazne malo ublaze.......
- Principatus
- Kontakt:
Aaah polako.carina je napisao/la:Heh, konacno neko da opali po mojoj meti No1, Rahimicu![]()
Nista ja ne opaljivam po Rahimicu, taj covjek je bio mnogo puta dobar filter pred nasom odbranom, a i kad neigra uvjek iskusan, zna perfekt praviti takticke faule, direkt oteti loptu, za igracom potrcati pa mu je oduzeti itd. Samo se brinem da ce se to neigranje kad tad preslikati i na njegovu igru u reprezentaciji. Dakle vidim tu Jahica i Salihovica, Jahic koji je vise defenzivniji, a Salihovic koji se ponekad dublje ukljuci u napad pa i opali iz drugog reda.
Pape je najavio da ce ga pozvati i da ocekiva, da se on odazove. Dakle tu nije problem.A Papac nije problem Principatus...Ako ga Pape zovne i igrat ce...To ti je sto posto info...
100% info? Jel to neki insider-ski info iz Hercegovine?
Dobro vidjecemo, jer sa njim bi se sve poklopilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja mislim da na poziciji def.veznog imamo igrace iz 21.st. kao sto su mali Ljevakovic i Coric s tim da i Salihovic nije los na toj poziciji sta vise po meni odlican...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Pa ne znas ti mozda,ima nas koji sigurno znamo.Ni honda sam ne bih nista mogao da Tulio i ekipa nisu skakali ko nadrogirani u odbrani...kimbo je napisao/la:Eno Italija veoma iskusna razvalise ih Slovaci ,Danska je bila puna iskustva pa je razvalise Japanci kao beba zvecku ...a ne znamo nijedno ime osim naravno Honda![]()
Ma Misimovica treba na klupu,sta ce nam igrac koji ima 22 asistencije u jednoj sezoni,i to da je makar neka liga,vec Njemacka Bundesliga...Uhhhh,jesul ono oni imali finalistu lige prvaka
Ma kakvi finalisti,dajte Majkica,ipak je on zaglavio u Rusiji,hladan ko spricer,takav nam treba,jos zna i potrcat,uffff,svjetska klasa...
Rotor Volgograd...
Izvinjavam se se ako sam vas podcjenio, vi ste izgleda neki veliki poznavalac Japanskog fudbala.demir44 je napisao/la:Pa ne znas ti mozda,ima nas koji sigurno znamo.Ni honda sam ne bih nista mogao da Tulio i ekipa nisu skakali ko nadrogirani u odbrani...kimbo je napisao/la:Eno Italija veoma iskusna razvalise ih Slovaci ,Danska je bila puna iskustva pa je razvalise Japanci kao beba zvecku ...a ne znamo nijedno ime osim naravno Honda![]()
Ma Misimovica treba na klupu,sta ce nam igrac koji ima 22 asistencije u jednoj sezoni,i to da je makar neka liga,vec Njemacka Bundesliga...Uhhhh,jesul ono oni imali finalistu lige prvaka![]()
![]()
![]()
Ma kakvi finalisti,dajte Majkica,ipak je on zaglavio u Rusiji,hladan ko spricer,takav nam treba,jos zna i potrcat,uffff,svjetska klasa...
Imao je i Majkic 20-ak asistencija u Velezu ove sezone al to ima veze sa proslim kvalifikacijama i nasom repkom isto koliko i Misimoviceve asistencije za Wolsfburg. Kako je dobar bio ekipa mu zavrsi 20 bodova iza tog finaliste lige prvaka. Po broju primljenih golova dijele mislim 5 mjesto a uz to imaju jednog od boljih golmana u ligi.
Isti simptomi repke i Wolsburga odbrana nema dovoljnu podrsku sredine terena
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Neznam samo kako su onda prosle sezone osvojili titulu,sa gotovo istom ekipom,ako ne i slabijomkimbo je napisao/la:
Imao je i Majkic 20-ak asistencija u Velezu ove sezone al to ima veze sa proslim kvalifikacijama i nasom repkom isto koliko i Misimoviceve asistencije za Wolsfburg. Kako je dobar bio ekipa mu zavrsi 20 bodova iza tog finaliste lige prvaka. Po broju primljenih golova dijele mislim 5 mjesto a uz to imaju jednog od boljih golmana u ligi.
Isti simptomi repke i Wolsburga odbrana nema dovoljnu podrsku sredine terena![]()
A sta mislis,da to nije slucajno dp trenera,da se nisu zasitili,poletili visoko nakon osvajanja titule...Ovo nisam ja izmislio,to su svi mediji trubili za Wolfsburg ove sezone,NEMA MAGATHA I NJEGOVOG BRDA MUKE NEMA NI REZULTATA,logicno...
Ja samo neznam otkad ti pratis reprezentaciju pa da tako pricas o Misimovicu kad je covjek u zadnje vrijeme jednostavno najbolji(ne govorim ovdje o Portugalu i prijateljskim utakmicama jer se svi slazemo da to nije bilo na razini)a svi znamo da reprezentacija bez njega nije ona ista,jer se oko njeg sve okrece.Eh jedino ako ce Pape slijediti Mourinha pa parkirati autobus u 16-erac,onda i ja mislim da Misimovic ne treba,al sa takvom igrom,ja prvi ne bih pogledao nijednu utakmicu reprezentacije...
Rotor Volgograd...
Nisam znao da Mourinho parkira autobuse u 16-erac.demir44 je napisao/la:Eh jedino ako ce Pape slijediti Mourinha pa parkirati autobus u 16-erac,onda i ja mislim da Misimovic ne treba,al sa takvom igrom,ja prvi ne bih pogledao nijednu utakmicu reprezentacije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Susic je najslabija karika naseg nacionalnog tima!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Nije!!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tako se inache kaze kad neko igra veoma,veoma defanzivno,odnosno kad su mu svi igraci u 16-ercu...Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da Mourinho parkira autobuse u 16-erac.demir44 je napisao/la:Eh jedino ako ce Pape slijediti Mourinha pa parkirati autobus u 16-erac,onda i ja mislim da Misimovic ne treba,al sa takvom igrom,ja prvi ne bih pogledao nijednu utakmicu reprezentacije...
Rotor Volgograd...
Malo čudno za trenera čija je ekipa zabila 15. golova u LP prošle sezone, a ne znam treba li napominjati da je ta ista ekipa zabila najviše golova u prvenstvu Italije, 75 golova u 38 utakmica. Sasvim druga stvar je to što se u pojedinim utakmicama (kao protiv Barcelone) postavlja defanzivna taktika, jer se protiv Barcelone ne može drugačije igrati.demir44 je napisao/la:Tako se inache kaze kad neko igra veoma,veoma defanzivno,odnosno kad su mu svi igraci u 16-ercu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To sam i htjeo reci,protiv Barcelone je tako izgledalo,do mene je,nisam dobro obrazlozio...Virtu4l je napisao/la:Malo čudno za trenera čija je ekipa zabila 15. golova u LP prošle sezone, a ne znam treba li napominjati da je ta ista ekipa zabila najviše golova u prvenstvu Italije, 75 golova u 38 utakmica. Sasvim druga stvar je to što se u pojedinim utakmicama (kao protiv Barcelone) postavlja defanzivna taktika, jer se protiv Barcelone ne može drugačije igrati.demir44 je napisao/la:Tako se inache kaze kad neko igra veoma,veoma defanzivno,odnosno kad su mu svi igraci u 16-ercu...
Rotor Volgograd...
velez_mostar je napisao/la:Susic je najslabija karika naseg nacionalnog tima!!!!
Najslabija karika si ti i takvi slicni tebi !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eh svaka ti dala BIHfan. Veoma lijepo recenoBIHfan je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Susic je najslabija karika naseg nacionalnog tima!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stembilj iliti pecat,potpis.BIHfan je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Susic je najslabija karika naseg nacionalnog tima!!!!
Kome nije jasno, nek se obrati portiru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BIHfan je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Susic je najslabija karika naseg nacionalnog tima!!!!
pa mostarac nema smisla. pozivas administratora da reaguje, a malom prvo kazes da je glupson. A kad ti odgovorisa punim pravom, ti mu pocnes mater spominjat. ako treba na nesto reagovati onda je to tvoje ponasanje ovdjevelez_mostar je napisao/la:Pravo puno novih clanova ovdje ,balavaca nepismenih ,nadam se da ce admin ovo upratiti.
Kelneru ,vjerovatno imas nekih 14 godina ,a mama ti je bosanska kuma pa se udala sa 16 sto znaci da je moje godiste ,taman da se kvalitetno druzimo.
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.