Sportski komentatori

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 feb 2012, 11:45

Daj nek neko stavi na YouTube "goo ooo" :mrgreen: Al "vršak napada" je meni ubjedljivo najjači bio sinoć :lol:
Čelik Zenica 1945

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 feb 2012, 21:02

"Boateng veliki je dribler" :lol:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 15 feb 2012, 21:08

Joj ja se biliću na fejsu nagovorio pravo,kad jutros dolazi poruka "Hvala." :lol: :lol:
YNWA!

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 15 feb 2012, 21:23

karameldar je napisao/la:Joj ja se biliću na fejsu nagovorio pravo,kad jutros dolazi poruka "Hvala." :lol: :lol:
Daj copy, da vidimo kako si mu to davao podrsku :lol:
FC Manchester United

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 15 feb 2012, 21:26

haris334 je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Joj ja se biliću na fejsu nagovorio pravo,kad jutros dolazi poruka "Hvala." :lol: :lol:
Nije za javnost. :mrgreen:
YNWA!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 feb 2012, 21:28

karameldar je napisao/la:
haris334 je napisao/la:
Nije za javnost. :mrgreen:

de objavi da se smijemo :D :lol:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 15 feb 2012, 21:36

Ma dobili ste glavni dio,moj dio je nebitan. ;)
YNWA!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 feb 2012, 21:40

Ma bitan je haha,daj da se smijemo.. :D

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 feb 2012, 21:44

Koji je ovaj Suko moron,ajd sto me Arsenalov vrtic nervira,nego i on mora :evil:

Arteta i RvP stoje pored lopte.RvP izvodi slobodnjak,i Koscielny skace i sutira pored gola.Suko u tom trenutku vidja Artetu,koji jednom godisnje ode u 16-erac i koji pored svega stoji kod RvP-a pri izvodjenju prekida.Zatim usporeni snimak i onda uvecan Koscielny,opet nisu dovoljni da ovaj debil shvati,da to nije Ramsey,za kojeg je utvrdio da je udario loptu nakon svih uglova kamere koji su prikazani...

Koscielny oko 39.min pocinje da hramlje,a kamerman jedno 3-4x ga uveceva i prati njegove bolne gestikulacije.Nakon sto nije mogao izdrzat',javlja se i trazi izmjenu.U 44.min.govori kako se Djourou sprema da udje i ajd sto kaze da on moze unaprijedit igru( :lol: 9 ),nego i govori da je Koscielny toliko naljutio Wengera,zbog losih intervencija,da ga je morao sto prije izvesti,ne cekajuci poluvrijeme... :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 15 feb 2012, 22:08

Zoran Šuko: "Vrlo fino Nocerino", nakon par sekundi:"ovo se čak i rimuje". :lol: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 feb 2012, 22:11

Oxygen je napisao/la:Zoran Šuko: "Vrlo fino Nocerino", nakon par sekundi:"ovo se čak i rimuje". :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 feb 2012, 22:20

Oxygen je napisao/la:Zoran Šuko: "Vrlo fino Nocerino", nakon par sekundi:"ovo se čak i rimuje". :lol: :lol:
aj kume umro sam od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 feb 2012, 23:11

Pa ja ne mogu da vjerujem, Arsenal pred golom, prillika samo takva on prica nesta niđe veze sve u 16
Jbt, onaj Marjan je podosadan, Baho lupa gluposti ali vidi se da vole svoj pos'o. Suko Bilic & co. komentarisu preko *urca, sve to treba u rudnik natjerat' :D
Don't hate what you don't understand.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2012, 23:14

Ja sam malo gledao na HRT2 i slušao Ćosića koji se pogubio. Kao da su ga postavili 3 minute prije početka meča, majke mi. Sreća pa mi zatamniše HRT. :mrgreen: Prvi put mi je čak i Šuko bio bolji od Drage Ćosića. To dovoljno govori kako je ovaj potonji bio "u meču". :mrgreen:
Boateng zabija golčinu, a frajer govori o Barbari Berlusconi i nekom sastanku i onda samo pogleda i reče "a ovo je go". :lol: A daaaaaaj. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 feb 2012, 23:17

Ja nisam mogao gledati na HRT2, stalno meša igrače, priča neke debilne priče, gluposti neke... Odmah sam okrenuo na SAT1, onaj komentator tamo prejak! Realan čovek. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 feb 2012, 23:18

Naduvat se dobro i pustiti utakmicu na FTV-u ,neprocjenjivo ! :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 feb 2012, 00:58

Ja ne znam šta vi očekujete od komentatora. Večeras je Šuko korektno obavio svoj dio posla. Ne može komentator da izmisli toplu vodu tj. da dođe do nekih podataka koje mi ne znamo.Realno većina nas provesde 2-3 sata na netu što je sasvim dovoljno da znamo većinu pojedinosti o klubovima u Lp. Isto tako u utorak Bilić se trudio ali trema je učinila svoje.I kod njegaje vidan napredak u odnosu na prošlu godinu kada je City prenosio. Sutra se pripremite za jednog jedinog Sašu Vugdalića jer sam siguran da je smislio neke "finese" preko zime.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 16 feb 2012, 13:03

Semper je napisao/la:se pripremite za jednog jedinog Sašu Vugdalića jer sam siguran da je smislio neke "finese" preko zime.
eh ovo, OVO! :mrgreen: ja jedva čekam noć da gledam utakmice, doza od 3 sata smijeha je zagarantovana!
"dobro veče poštovani gledatelji a Boga mi i gledateljice" "kolega Hadžić" itd...itd... Dvije superjake utakmice, dva Manchestera a još oni prenose! Ma ovo večeras je za njih šlag, vrh! Uhhh...vjerujem da će super jaki tandem biti na nivou! :lol: :D

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 16 feb 2012, 13:56

Alucard je napisao/la:
Semper je napisao/la:se pripremite za jednog jedinog Sašu Vugdalića jer sam siguran da je smislio neke "finese" preko zime.
eh ovo, OVO! :mrgreen: ja jedva čekam noć da gledam utakmice, doza od 3 sata smijeha je zagarantovana!
"dobro veče poštovani gledatelji a Boga mi i gledateljice" "kolega Hadžić" itd...itd... Dvije superjake utakmice, dva Manchestera a još oni prenose! Ma ovo večeras je za njih šlag, vrh! Uhhh...vjerujem da će super jaki tandem biti na nivou! :lol: :D
bice jaci kad budu prenosili revanse i to iz manchestera mada city igra u srijedu u 18.00 a united u cetvrtak u 21.00
P.S. trebali bi postaviti i temu o gramatickim greskama i pisanju na teletextu na bht1 i ftv, evo dobar primjer na bht1 str 208 , na tabeli pise koln, a na rezultatima cologne, ili prosle sedmice engleska liga npr. na tabeli pise newcastle a na rezultatima njukasl, norvic, kvins park rendzers, itd.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 feb 2012, 14:05

mmmirza je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
bice jaci kad budu prenosili revanse i to iz manchestera mada city igra u srijedu u 18.00 a united u cetvrtak u 21.00
P.S. trebali bi postaviti i temu o gramatickim greskama i pisanju na teletextu na bht1 i ftv, evo dobar primjer na bht1 str 208 , na tabeli pise koln, a na rezultatima cologne, ili prosle sedmice engleska liga npr. na tabeli pise newcastle a na rezultatima njukasl, norvic, kvins park rendzers, itd.
To za njih nije greska jer zele da se odvoje i budu drugaciji pa koriste Adelungovo pravilo: Piši kao što govoriš, a čitaj kako je napisano odnosno pravilo koje je Vuk Karadzic uveo u srpski jezik :) .
FK Željezničar
Chelsea FC

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.