Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Mislim da Miha nece skoro nista mijenjati u odnosu na mec sa Velsanima. Znaci:
.......................Brkic.......................
..Ivanovic...Bisevac....Nastasic....Kolarov...(Subotic/Nastasic)
.............Ignjovski......Matic.................(Mijailovic, Fejsa/Matic)
...........Tosic......Tadic....Markovic.........
.....................Djuricic.......................
Felaini nece igrati zbog povrede, sto je dobro za nas, jer je on odlican igrac i Belgijanci su sigurno bez njega znatno oslabljeni!
.......................Brkic.......................
..Ivanovic...Bisevac....Nastasic....Kolarov...(Subotic/Nastasic)
.............Ignjovski......Matic.................(Mijailovic, Fejsa/Matic)
...........Tosic......Tadic....Markovic.........
.....................Djuricic.......................
Felaini nece igrati zbog povrede, sto je dobro za nas, jer je on odlican igrac i Belgijanci su sigurno bez njega znatno oslabljeni!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa Fellaini je protiv nas ušao tek u drugom poluvremenu tako da ne mora značit da će biti strašno oslabljeni.Imaju oni na toj poziciji jako dobrih igrača.
Ne kazem ja da oni nemaju kvalitetnih igraca (naprotiv), ali im je svakako minus sto on nece biti u rosteru... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svako ko na utakmici reprezentacije zviždi golmanu svoje zemlje pati od kompleksa,svako ko podržava te primitivne oblike idiotzma je takođe kompleksaš. Mislio sam da smo apsolvirali to poglavlje naše nacionalne idiotarije.... Govorim uopšteno. Isto tako smatram da na temi reprezentacije pred jednu ovako važnu tekmu ne treba da se prepiremo o tome ko je i šta je ispravno. Jedno sasvim sigurno nije - PRIMITIVNO ZVIŽDANJE IGRAČIMA SVOJE ZEMLJE!
Dobro je to što Felainija neće biti. Opasan igrač,naročito u skoku,kod prekida...
Očekujem dobru igru,dobru atmosferu i pobedu i verovatno jasno stavljanje do znanja da ćemo sa komšijama odlučivati i za sve se pitati....
Dobro je to što Felainija neće biti. Opasan igrač,naročito u skoku,kod prekida...
Očekujem dobru igru,dobru atmosferu i pobedu i verovatno jasno stavljanje do znanja da ćemo sa komšijama odlučivati i za sve se pitati....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- alan_kardec
- Kontakt:
Fellaini je bar 30% belgijske repke, tako da je super vijest ako neće igrati. Samo se bojim da ta info nije patka slučajno.
Još ako ne bude Kompanyja, super.
EDIT: sad gledam na al jazeeri, za belgijance je navodno upitan i axel witsel.
Još ako ne bude Kompanyja, super.
EDIT: sad gledam na al jazeeri, za belgijance je navodno upitan i axel witsel.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
samoradnik
- Kontakt:
Srbi umjesto o Belgiji vi o ličnim prepirkama... 
Već je neko rekao da je dobro što neće igrat Maruan,ovo oko Witsela vjerovatno nije tačno,ukoliko bi bilo onda bi to bio dodatni minus za našeg rivala. Ubjeđen sam da možemo pobjedit Belgiju,ali isto tako pobjeda ne donosi baraž kao što već neki rekoše,tek je počelo...
Već je neko rekao da je dobro što neće igrat Maruan,ovo oko Witsela vjerovatno nije tačno,ukoliko bi bilo onda bi to bio dodatni minus za našeg rivala. Ubjeđen sam da možemo pobjedit Belgiju,ali isto tako pobjeda ne donosi baraž kao što već neki rekoše,tek je počelo...
Moje mišljenje je da bi Subotić trebao dobiti šansu umesto Biševca protiv Belgije,kao i da obavezno u vezi ojačamo taj centralni dio,jer evidentno protivnik je tu najjači,uopšte ne sumnjam u naša dva beka i možda i najbolja igrača i upravo tu bi se mogla ta prevaga odneti....
Što se tiče mladih, Englezi u problemima Natanijel Kijan i Henri Lensberi neće takođe moći igrati protiv Srbije u Noriču sutra....
Što se tiče mladih, Englezi u problemima Natanijel Kijan i Henri Lensberi neće takođe moći igrati protiv Srbije u Noriču sutra....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ako Vas zanima jucer je Kacar odigrao svoju prvu utakmicu za HSV nakon teske povrede protiv VfL93 u pobjedi od 6:0 (prijateljski susret). Igrao je u veznom redu zajedno sa takodjer ponovo oporavljenim Rinconom i bio asistent kod prvog gola, ali se vidjelo da ima jos ogromnih nedostataka kada je fizicika sprema u pitanju.
Ne znam kakav stav Mihajlovic ima po pitanju Kacara, ali ukoliko mu se ne desi jos jedna povreda mogao bi biti u sastavu za utakmice u Martu - naravno nakon sto odradi kompletne pripreme sa ekipom u Januaru.
Ja licno imam osjecaj da je njemu najpotrebniji dobar psiholog, jer vidi se da nikako nije psihicki stabilan. Jednostavno ima neku blokadu koja mu ne dozvoljava da pruza ono sto je pruzao u prvoj sezoni kada je nastupao za Herthu.
Ne znam kakav stav Mihajlovic ima po pitanju Kacara, ali ukoliko mu se ne desi jos jedna povreda mogao bi biti u sastavu za utakmice u Martu - naravno nakon sto odradi kompletne pripreme sa ekipom u Januaru.
Ja licno imam osjecaj da je njemu najpotrebniji dobar psiholog, jer vidi se da nikako nije psihicki stabilan. Jednostavno ima neku blokadu koja mu ne dozvoljava da pruza ono sto je pruzao u prvoj sezoni kada je nastupao za Herthu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amerosm
Kacar u formi u kakvoj je bio u proteklom periodu nam nije potreban, jer imamo dosta igraca na toj poziciji. Mihajlovic sad recimo nije zvao ni Kuzmanovica...
Kacar je svakako dobar igrac i bio bi koristan reprezentaciji, ali samo u onoj formi u kakvoj je bio prve dvije sezone u Bundesligi...
Kacar u formi u kakvoj je bio u proteklom periodu nam nije potreban, jer imamo dosta igraca na toj poziciji. Mihajlovic sad recimo nije zvao ni Kuzmanovica...
Kacar je svakako dobar igrac i bio bi koristan reprezentaciji, ali samo u onoj formi u kakvoj je bio prve dvije sezone u Bundesligi...
sasagmp je napisao/la:Covece pa ti briljiras!!!Demagogija ala Generalstab
Pratis nas,a?
Takodje @ Dantes careDANTES je napisao/la: @tribaliana jer čovjek voli dobru knjigu
Naravno da nas zanima,bar mene, samo ja znam koliko bih voleo da taj covek bude na onom nivou na kom je bio pre nekoliko sezona.Pricaju ljudi svasta,ali nama Kacar uvek treba u selekciji i nadam se da ce biti tu za martovski ciklus.amerosm je napisao/la:Ako Vas zanima jucer je Kacar odigrao svoju prvu utakmicu za HSV nakon teske povrede protiv VfL93 u pobjedi od 6:0 (prijateljski susret).
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zar ja ne rekoh dosta !!! Sutra utakmica,veoma vazna utakmica a vi i dalje o licnim kompleksima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
"? у " ? на " - " - у &, " ? $.
– У ' & важе строга ? ?. " су у " $ носе &, % " &. ? & " ? $ строго " ? – " на " " ФСС за " " – ?."
E hvala im sto mi javise na vreme .
– У ' & важе строга ? ?. " су у " $ носе &, % " &. ? & " ? $ строго " ? – " на " " ФСС за " " – ?."
E hvala im sto mi javise na vreme .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
samoradnik
- Kontakt:
Dobijamo Belgiju... 
Necemo dobiti.
Nadam se da gresim ali nista me ne navodi na to da mozemo do pobede.
p.s. Ni Fejsa ne igra sutra.
Nadam se da gresim ali nista me ne navodi na to da mozemo do pobede.
p.s. Ni Fejsa ne igra sutra.
-
samoradnik
- Kontakt:
Dobijamo sutra,vala i red je,sjećam se one utakmice ispravi me ako nisam u pravu kad je bilo 0:0 kad je bila euforija,sad iste nema,pa se nadam da će nas Orlovi obradovati.... Neću pričat uopšte o tome koliko bi jedna ovakva pobjeda donijela u nastavku i naročito u martu....
Ne secam se da smo igrali sa njima 0:0.Dobili smo ih pre skoro tacno 6 godina na Marakani 1:0.Isto u oktobru igrano,Zigic ga dao rutinski.Tamo ispusili 3:2,oba Kuzmanovic.samoradnik je napisao/la:Dobijamo sutra,vala i red je,sjećam se one utakmice ispravi me ako nisam u pravu kad je bilo 0:0 kad je bila euforija,sad iste nema,pa se nadam da će nas Orlovi obradovati.... Neću pričat uopšte o tome koliko bi jedna ovakva pobjeda donijela u nastavku i naročito u martu....
-
samoradnik
- Kontakt:
O bože šta je meni,ja sam ubjeđen da smo s njima igrali 0:0 na Marakani?! Onda sam pogriješio... Sjećam se i te kad je Kuzman dao oba,onaj Dembele ludi nas je razbio,očajno smo odigrali. Da se ne ponavljam,ja sam optimista,doduše svjestan da ništa neće biti osigurano i ako se pobjedi,al će biti lakše.... Nema se keša jbg za put u Bg.... bar ću puterm RTS moć gledat....
- alan_kardec
- Kontakt:
@samoradnik je pravu. u kvalama za sp 2006. kad smo se prošetali kroz grupu, igrali smo sa belgijom na marakani 0:0. u briselu je SCG dobila 2:0 (vukić i kežman).
jel se varam, ili su na b92 najavili da prenose mlade eng-srb?
edit: evo nađoh, ima prenos sutra na b92 od 18:55
jel se varam, ili su na b92 najavili da prenose mlade eng-srb?
edit: evo nađoh, ima prenos sutra na b92 od 18:55
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Imam dobar osjećaj večeras..Mislim da izgubiti nećemo,a moglo bi se dobiti,ali više faktora će uticati na to..Prije svega najvažnije je dati bezrezervnu podršku ovom mladom timu sa tribina Marakane,bez zvižduka i sranja,da se atmosfera naelektriše pa da se belgijanci us.eru kad izađu na travnjak,bar prvih 10 minuta da ne znaju gdje su i šta rade
Realno ,Belgija jeste kvaluitetnija od nas,ali nešto me nisu impresionirali protiv Hrvata...nisu kompletni,a vjerujem da i oni uvdje priželjkuju bod,koliko god se k.určili u medijama da idu na pobjedu u beogradu.Treba igrati pametno i iskoristiti svoje šanse....Što se mene tiče ja bih bio zadovoljan sa 4 boda iz ovog dvomeča.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.