BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BH tenis
Od sutra pocinje RG. Pocinje zdrijebom kvalifikacija. U kojima imamo 3 predstavnika, 2 u muskoj i 1 u zenskoj. U muskom dijelu imamo Mirzu Basica (ATP, 229) i Aldina Setkica (ATP, 228). A dok u zenskom Mervanu- Jugic Salkic (WTA- 198). Sta ce nasa trojka moci na RG uradit? Uveliko ce da zavisi od zdrijeba. Nadamo se da ce dobit' nesto lakse protivnike i da, napokon, imamo nekog u singlu u glavnom turniru.
Ovo je Mirzi i Aldinu drugi GS u karijeri. Prvi im je bio AO ove godine, gdje nisu imali zapazen rezultat, ispali su odmah na startu kvalifikacija to jest u 1. kolu. Nadamo se da ce ovaj GS donjeti mnogo veceg uspjeha obojici. U kakvoj su formi ne znamo.. Zadnji turnir im je bio u Ostravi. Mirza je na tom turniru ispao u 1. kolu od Hajeka (ATP-98) a Aldin u 2. od istog igraca, Hajeka.
Tagodjer, i Mervana nije igrala dugo vremena. Vidjet cem u kakvoj su formi nasi igraci
Kvalifikacije pocinju u utorak. O rasporedu i satnici cemo sutra saznati nakon zdrijeba.
Ovo je Mirzi i Aldinu drugi GS u karijeri. Prvi im je bio AO ove godine, gdje nisu imali zapazen rezultat, ispali su odmah na startu kvalifikacija to jest u 1. kolu. Nadamo se da ce ovaj GS donjeti mnogo veceg uspjeha obojici. U kakvoj su formi ne znamo.. Zadnji turnir im je bio u Ostravi. Mirza je na tom turniru ispao u 1. kolu od Hajeka (ATP-98) a Aldin u 2. od istog igraca, Hajeka.
Tagodjer, i Mervana nije igrala dugo vremena. Vidjet cem u kakvoj su formi nasi igraci
Kvalifikacije pocinju u utorak. O rasporedu i satnici cemo sutra saznati nakon zdrijeba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Rang lista nasih:
228 Setkic, Aldin (BIH) 201 -8 33
229 Basic, Mirza (BIH) 199 4 22
281 Dzumhur, Damir (BIH) 161 -4 25
479 Brkic, Tomislav (BIH) 69 -8 19
859 Gorcic, Ismar (BIH) 14 -20 12
1,134 Raspudic, Franjo (BIH) 6 -8 9
Napredak Mirze za 4 pozicije i sada je tik uz Setkica. Damir je pao za 4 pozicije iz razloga sto mu bodovi jos nisu uracunati, vec ce biti iduci ponedeljak. Setkic pao za 8 mjesta.
228 Setkic, Aldin (BIH) 201 -8 33
229 Basic, Mirza (BIH) 199 4 22
281 Dzumhur, Damir (BIH) 161 -4 25
479 Brkic, Tomislav (BIH) 69 -8 19
859 Gorcic, Ismar (BIH) 14 -20 12
1,134 Raspudic, Franjo (BIH) 6 -8 9
Napredak Mirze za 4 pozicije i sada je tik uz Setkica. Damir je pao za 4 pozicije iz razloga sto mu bodovi jos nisu uracunati, vec ce biti iduci ponedeljak. Setkic pao za 8 mjesta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
kako je samo Damir pao ovu godinu...nadam se da ce se malo trgnuti i da ce napraviti neki pomak do kraja godine, a tako je bio blizi ulaska u top 200
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prije nekih 2-3 mjeseca je igrao turnir za TOP 200,bio 1. nosioc i isp'o u cetvrfinalu. A da je pobjerdio, odnosno osvojio turnir usao bi u TOP 200. A sad se bori da ostane u TOP 300.ronaldo99 je napisao/la:kako je samo Damir pao ovu godinu...nadam se da ce se malo trgnuti i da ce napraviti neki pomak do kraja godine, a tako je bio blizi ulaska u top 200
Damir poslje Wimbledona brani 29 bodova do kraja godine. Nadamo se da ce uspjeti uci u TOP 200.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve je ptianje pristupa i ozbiljnosti. On vec godinu dana nije odigrao mec kako treba. Psihicki je vrlo slab, samopouzdanja nema.Unofficialpage je napisao/la:Prije nekih 2-3 mjeseca je igrao turnir za TOP 200,bio 1. nosioc i isp'o u cetvrfinalu. A da je pobjerdio, odnosno osvojio turnir usao bi u TOP 200. A sad se bori da ostane u TOP 300.ronaldo99 je napisao/la:kako je samo Damir pao ovu godinu...nadam se da ce se malo trgnuti i da ce napraviti neki pomak do kraja godine, a tako je bio blizi ulaska u top 200
Damir poslje Wimbledona brani 29 bodova do kraja godine. Nadamo se da ce uspjeti uci u TOP 200.
On moze u TOP 200 bez problema samo da se sredi u glavi.
mislim da je veceras u pola 8.Viper je napisao/la:Kad je zdrijeb za kvaleTrebao bi bidi danas.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovako pise na jednoj stranici:NG1 je napisao/la:mislim da je veceras u pola 8.Viper je napisao/la:Kad je zdrijeb za kvaleTrebao bi bidi danas.
Mislim da ce uskoro biti objavljenQualifying draw: Monday, May 20, 6:00 p.m.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
basic vs jaziri
setkic vs julian reister
setkic vs julian reister
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tezak zdrijeb. Jaziri zna dobro odigrat, a ovaj Reisters je prije nki mjesec dana osvjio ch. Kako god puno srece nasim igracima.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pretezak zdrijeb. Nazalost, nisam optimista ni sekunde... 
Mirza mozda prodje, jer je Jaziri indijanac koji je sklon raspadanju, a Setkic ima veoma male sanse, Reister je prejak za njega.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aldin igra prvi mec na jednom terenu, ne znam kojem. Mecevi pocinju oko 10 sati. Dk Mirza igra zadnji mec, isto ne znam na kojem terenu 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bašić igra zadnji mec na terenu 14 a Setkic prvi mec na terenu 15. Sretno našimaUnofficialpage je napisao/la:Aldin igra prvi mec na jednom terenu, ne znam kojem. Mecevi pocinju oko 10 sati. Dk Mirza igra zadnji mec, isto ne znam na kojem terenu
SAMO ČELIK !
Nadam se Mirzinom prolazu, a Aldin ko to zna, ako bude pravi moze zakuhati pa sta bude.BegAx je napisao/la:Pretezak zdrijeb. Nazalost, nisam optimista ni sekunde...
Ajmo nasi!
Sad sam malo gledao Jazirija, zijanio u Tunisu od Albota kojeg je umorni Dzumhur umalo dobio, znaci Mirza bi mogao rahat proci danas. Nije u nekoj formi ove godine. Najbolji rezultat mu je da je Fedexu uzeo set.
Ovaj svabo Reister je u boljoj formi od Jazirija ima par pobjeda nad TOP 100 igracima ove godine ali i par kikseva.
Mislim kada bi gledali postotke da Mirza ima 50% sanse za prolaz a Aldin neki 25% (ovo je subjektivno).
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kisa u Parizu. Po prognozama padat ce cijeli dan 
Ako budu u svom elementu i ako budu koristili svoje sanse, mogu pobjedit. Svaku i minimalnu sansu moras koristit, jer drugu mozda dobit neces.
Ako budu u svom elementu i ako budu koristili svoje sanse, mogu pobjedit. Svaku i minimalnu sansu moras koristit, jer drugu mozda dobit neces.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Za sad se Aldin drzi dobro. Bitno je da ne da svabi lake poene i sanse za brejk, pogotovo u ranoj fazi takmicenja. 2-2 trenutno u setovima.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;emil02in je napisao/la:Ima li gdj stream Aldinovog meča?
Livescore samo.
Posle Reisterovog brejka Aldina igra super i ima sansu da vrati brejk no nikako da uspije i ako je imo 4 puta AD. Na kraju svabo pobjedjuje i ovaj set sto znaci 2-5 za njemca, koji je gotovo sigurno zavrsio prvi gem.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aldin dobro igra. 1/8 break lopte 
Idemo Aldine vratiti break
Idemo Aldine vratiti break
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.