Ma potpis za Ljevakovica,hvala bogu da jos neko prati nasu koloniju u Ceskoj!!!VanBasten je napisao/la:Mravac je visočiji i brži od Pandže vjerovatno je to razlog. Nadarević otkako je preselio na klupu u Turskoj zaista je u lošoj formi, protiv Francuza je bio totalno izgubljen...drag mi je momak još iz vremena dok je igrao i živio u Sarajevu, , ali ono što je odigrao u ovom ciklusu uključujući i prijateljske je bilo loše, ruku na srce.NoName je napisao/la:Pandža i Mravac su tu negdje, ne znam što bi to Mravac morao imati prednost ispred ovog. Za Nadarevića i Papca se slažem, ovu drugu dvojicu nisam nikada gledao pa ne mogu ništa da tvrdim. Isto tako, žao mi je što u kadru nema Jahića, momak je uvijek igrao dobro i sa srcem ali eto.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
Jahić već pola godine, ako ne i više, muči se s povredama...pitanje je koliko je spreman. On kad je spreman, je pouzdan igrač i dobro bi nam došao...
Ne znam, spisak mi je manje-više ok, jedina prava zamjerka je što Ljevakovića niko ne prati. Momak je nevjerovatna radilica, vjerujem da bi bio bi dostojna zamjena za Rahimića. Boljeg DM-a nemamo sigurno.
Kako bi nam onakav zvrk dobro dosao u Bukurestu!!!