Pojedinci pišu kao da je Marković izostavio 10 igrača. Doborac nije u kadru, jer se na tom mjestu priprema Perić. Josip je kao vođa jednog novog vala to i zaslužio. Mislim da je jedino trebao dodati Čakića i Savića A.zaboljisportuBiH je napisao/la:Što se mene tiče samo DOborac, mada treba probati i Čakića koji igra Špansku ligu sve ostalo o čemu pričate je niđe veze. Treba nam još jedan srednjak jer ovaj Bećirević ni ne zezne ali ni donese ništa dobro. Mada ima i Perić. Haramandić nije za repke nikad ni bio bar po mojim ukusima. Zabije on ali i usere duplo. Stoja, Obradović i Martinović nisu više kvalitet. Na lijevom beku imaju Panić i Malinović i uz Savića sasvim dovoljno. Stojanović nema više kuveta pored Ovčine i Delića a i onaj Miličević je dobar a i gore pomenuti Čakić može na krilo. Hvala im ali nije više to to. Eto ako neko upućeniji ima nek me ispravi.svabo94 je napisao/la:dodati jos doborca i harmandica ( koji ima problema sa selektorom )
stojanovic, obradovic i martinovic staje snjima???
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Prvi nisam vjerovao u Ovcinu kao i vecina ovdje koja je bila za to sto se poziva Ovcina pored Cakica.
Momak je dokazao i pokazao zasto je u repki, ali i Cakic treba biti pozvan.
Momak je dokazao i pokazao zasto je u repki, ali i Cakic treba biti pozvan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije bitno šta ja lično mislim, bitno je da ako 20 ljudi ovdje kaže "Doborac" onda valjda u tome ima nešto.Pauleta je napisao/la: Koji igrači bi ti još dodao, a koje izbacio?
To ja ne znam ko remeti i da li neko uopšte remeti atmosferu. Nek izađe javno i kaže da Doborac remeti pa da znamo šta je.neroazzuro je napisao/la: Pa uzimas li u obzir da se mozda neke igrace ne poziva jer remete atmosferu u ekipi. To se uvijek osjeti na terenu.
Pa sjecas se Bole,Balje i co. u fudbalu i njihove klape?
Ne znam ko je ovje problematican,ali da je Ivano Balic ne treba ga zvat ako .ebe ekipu i slogu u ekipi.
Ja vidim da je ova ekipa pravi tim,borben, slozen, a i dosta uigran. Kad si zadnji put na nasoj utakmici vidio 2 ili vise bacanja u jarak za loptom? Ja ne pamtim. A na kraju krajeva tu je i rezultat, kao sto Kardec rece. IZBORU IGRACA SE NEMA AMA BAS STA PRIGOVORIT!
Hvala momcima na ovom zadovoljstvu!
Ja kažem da ima. Jer ako ne prigovaraš na vrijeme kad rezultat izostane onda je kasno.
Zaboravih da čestitam momcima na pobjedi od jučer, i plasmanu u baraž.
Ima još tu nekih igrača koji bi mogli da upadnu u roster, pominjavši Doborca, pa i Harmandića. Pišem ovo ne uzimajući u obzir te neke igre iza scene, koje mnogi pominju od sukoba sa selektorom i slično.
Ima još tu nekih igrača koji bi mogli da upadnu u roster, pominjavši Doborca, pa i Harmandića. Pišem ovo ne uzimajući u obzir te neke igre iza scene, koje mnogi pominju od sukoba sa selektorom i slično.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ja bi' pružio priliku nekim igračima koji su ljetos nastupali na SP
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisam napisao da nisi u pravu, nego me zanimalo koga bi uvrstio, a koga izostavio.DukeOfWellington je napisao/la:Nije bitno šta ja lično mislim, bitno je da ako 20 ljudi ovdje kaže "Doborac" onda valjda u tome ima nešto.Pauleta je napisao/la: Koji igrači bi ti još dodao, a koje izbacio?
To ja ne znam ko remeti i da li neko uopšte remeti atmosferu. Nek izađe javno i kaže da Doborac remeti pa da znamo šta je.neroazzuro je napisao/la: Pa uzimas li u obzir da se mozda neke igrace ne poziva jer remete atmosferu u ekipi. To se uvijek osjeti na terenu.
Pa sjecas se Bole,Balje i co. u fudbalu i njihove klape?
Ne znam ko je ovje problematican,ali da je Ivano Balic ne treba ga zvat ako .ebe ekipu i slogu u ekipi.
Ja vidim da je ova ekipa pravi tim,borben, slozen, a i dosta uigran. Kad si zadnji put na nasoj utakmici vidio 2 ili vise bacanja u jarak za loptom? Ja ne pamtim. A na kraju krajeva tu je i rezultat, kao sto Kardec rece. IZBORU IGRACA SE NEMA AMA BAS STA PRIGOVORIT!
Hvala momcima na ovom zadovoljstvu!
Ja kažem da ima. Jer ako ne prigovaraš na vrijeme kad rezultat izostane onda je kasno.
Begović, Burić, Stanković
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj zizu Harmandica svega tizizu1991 je napisao/la:Zaboravih da čestitam momcima na pobjedi od jučer, i plasmanu u baraž.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- kupus army
- Kontakt:
Ako zelimo drzati visok ritam igre,treba obavezno imati po dva vrhunska igraca na svim pozicijama,a mi na nasu zalost nemamo trenutno ni po jednog na svim pozicijama.Velika,ogromna glupost je ne zvati Damira Doborca,bar da zamijeni Karacica,ne treba ni jednog igraca se odricati,jer zaista nemamo sirok izbor.Veliki napredak smo napravili sto se tice odbrane,odlicno to izgleda nekih 40 minuta po susretu,ali u napadu djelujemo dosta sporo i bez ideje,mora biti dosta brzi protok lopte,dosta vise lopti za krila,jer su nam oba krila dosta dobra.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Duke,hajd reci iskreno da li bi ti na selektorovom mjestu javno etiketirao igraca koji ti truje atmosferu (ako je tako)? Ili bi preuzeo na sebe odgovornost pred javnoscu (kao sto i on suti) i tako ostavio prostor da se taj igrac za ne daj Boze pozove, u slucaju neke povrede ili plasmana ekipe na SP ili ,jednostavno, promjene njegovog ponasanja?
Mislim, eno Ronaldinjo, super igrac al trazi frajer pticje mlijeko da bi dosao igrat. Sta mislis kako bi se ostatak ekipe kraj njega osjecao? Samo karikiram, da me bolje shvatis.
Nego, onaj mali Peric iz juniora je stvarno drama dobar. Pretpostavljam da se za njega gradi mjesto u ekipi. I slazem se da treba svjeze krvi. Vidi se da je igra odma brza.
I da, Obradovic, aka. Ne-mogu-igrat-imam-svadbu je odavno otpisan. I nek' je!
Mislim, eno Ronaldinjo, super igrac al trazi frajer pticje mlijeko da bi dosao igrat. Sta mislis kako bi se ostatak ekipe kraj njega osjecao? Samo karikiram, da me bolje shvatis.
Nego, onaj mali Peric iz juniora je stvarno drama dobar. Pretpostavljam da se za njega gradi mjesto u ekipi. I slazem se da treba svjeze krvi. Vidi se da je igra odma brza.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Vjerojatno nece biti svi od 4-16. nego ce biti nositelji i nenositelji.legenda reala je napisao/la:svi plasirani od 4 do 16 mjesta na sljedećem EPgaston je napisao/la:Ko su potencijalni protivnici za baraz, ako nije problem ?
Mislim da ce biti ovako,
Nositelji: 4.-11. sa EP + Njemacka
Nenositelji: 12.-16. sa EP + 5 pobjednika kvalifikacija
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Španija ima obezbjeđen plasman kao svjetski prvak, pa ako se nađe među prve tri onda će i četvrti sa EP-a ići direktno.
Pa nek ga pozove onda za baraž evo. Ako može deset put zvat Šarića i ovaj deset put odbija, može vala i Doborca.neroazzuro je napisao/la:Duke,hajd reci iskreno da li bi ti na selektorovom mjestu javno etiketirao igraca koji ti truje atmosferu (ako je tako)? Ili bi preuzeo na sebe odgovornost pred javnoscu (kao sto i on suti) i tako ostavio prostor da se taj igrac za ne daj Boze pozove, u slucaju neke povrede ili plasmana ekipe na SP ili ,jednostavno, promjene njegovog ponasanja?
Ko je ovaj Eldar Memisevic sto igra za Katar? Sreca pa nisu ukrali Ovcinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma to mozes racunati kao sigurno. Oni su uz Dansku, Francusku i Hrvatsku trenutno najjaca ekipa i mozda jedino Island u nekom ludom pucackom izdanju moze poremetiti takva polufinala..DukeOfWellington je napisao/la:Španija ima obezbjeđen plasman kao svjetski prvak, pa ako se nađe među prve tri onda će i četvrti sa EP-a ići direktno.
Sto se tice Harmandica, bio sam na tekmi protiv Srbije, i izbliza sam to sve posmatrao. Selektorov autoritet se ne smije dovoditi u pitanje, ali nije normalno da igraca koji je u to vrijeme briljirao za Wetzlar odnosno u Bundesligi hoce da ubaci u igru tek zadnjih nekoliko minuta, a u drugom poluvremenu se napad doslovno raspao, nismo mogli iskreirati nijednu akciju za laksu zavrsnicu. Ja sam za Adnana pa kako god.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Perića forsirat maximalno,taj momak ce uz pravilan razvoj za nekoliko godina da bude jedan od boljih srednjih bekova u evropi...strasan potencijal
Nemoj mi harmandica molim te ko boga , neko je bas napiso. Likovi svrsavaju na njega da 5 golova a proda 15 lopti. Ono sranje sa neulazenjem u igru je stvarno dno dna. Ne napadam te samo kazem svoje misljenje , on je sigurno dio one klape koja je unosila nemir koje se markovic rijesio. Mislim da je terzicu malo kroz prste progledao ali se idalje na njemu vidi da nesto nije zadovoljan. Ovi momci su izborili baraz neka ga i igraju dosta vise haramandica i trljanja muda po terenu...Sabinho je napisao/la:Sto se tice Harmandica, bio sam na tekmi protiv Srbije, i izbliza sam to sve posmatrao. Selektorov autoritet se ne smije dovoditi u pitanje, ali nije normalno da igraca koji je u to vrijeme briljirao za Wetzlar odnosno u Bundesligi hoce da ubaci u igru tek zadnjih nekoliko minuta, a u drugom poluvremenu se napad doslovno raspao, nismo mogli iskreirati nijednu akciju za laksu zavrsnicu. Ja sam za Adnana pa kako god.
Nisam htio odmah pisati oko ovih desavanja , vec sam sacekao da se malo strasti smire pa da pokusam objasniti neke stvari. Inace ja sam Hrvat iz Viteza i dobro sam upoznat oko svega... Za sve sto se dogodilo "kriva je" prva utakmica od 02.01. protiv Latvije i "koreografija" BHF, ljiljani na svakoj sjedalici za svakog navijaca , dvije velike zastave sa ljiljanima i natpisom Armija BiH!!!(malo razmislite kako su se osjecali Hrvati u Vitezu koji je po popisu 91 imao 12800 Hrvata i u ratu pogine 650 Hrvata...od ljiljana Armije BiH, nemojte patetike Kotromanici, UN i sl. znamo mi vrlo dobro povijestu i daleku ali i onu ne tako davnu). Nije bilo niti jedne drzavne zastave, ponavljam niti jedne!!! I tada su bili Hrvati u dvorani i pokusajte "zavirit" sta im je prolazilo kroz glavu i kako su se osjecali , a dosli su ljudi pogledati repku BiH... Ljiljani su bili sto su bili ali sada su zastava koja je samo bosnjacka i na tekmi repke nije joj mjesto , mislite da je nebosnjacima u repki drago vidjeti tu zastavu?!amchy je napisao/la:Ja bih volio da je ovo istina, ali nažalost mislim da provociraju.jasko_juve je napisao/la:Ja ovo skroz drugacije vidim. Ljudi su dosli sigurno navijat za nas. Samo sto su eto hrvati pa da se vidi da i oni vole Bih. Mozda grijesim al ja to tako vidim.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Nakon toga po gradu se pricalo sve i svasta , sta da se uradi za slijedecu utakmicu , i dobrog i loseg je bilo... Bilo je onih koji su za nerede i ona grupica BHF vjerujte ne bi dobro prosla jer sam vidio da ondje ima 7-8 momaka "vrijednih" ono ostalo , jadno nekako... Drago mi je sto je prevladao mozak a ne srce , pa je nekolicina dosla u hrvatskim dresovima (a kako vam drugacije pokazati da su Hrvati koji vole BiH i da BiH nije zemlja samo ljiljana). Provokacija nije bila namjera!!!
A za ove sto pljuju po kockicama i Hrvatima , pitam ih , smeta vas kada navijamo za Hrvatsku smeta kada navijamo za BiH , ili vam jednostvano smetamo...? Znam...
Poz za sve ljude dobre volje!
Da, smetate.
Kakav je zdravstveni bilten pred ovu utakmicu ? Osim Vražalića da li ima iko povrijeđen još ? Šta je sa Halilkovićem, znam da se ozlijedio pred Estoniju ?
Kakav je zdravstveni bilten pred ovu utakmicu ? Osim Vražalića da li ima iko povrijeđen još ? Šta je sa Halilkovićem, znam da se ozlijedio pred Estoniju ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Momak,pricaj u svoje ime (zizu).
Elem,jugend, ti treba da shvatis da su ljiljani SIMBOL BOSNE,a ne samo Bosnjaka kao naroda. Shvatam i to da mnogi od vas (bh Hrvata) to ne prihvataju,ali to je jednostavno tako. To sto su Bosnjaci na saboru 93 pokusali prisvojiti taj simbol je samo pokusaj svojatanja drzavnog simbola koji je provaljen vec odavno.
Znam da je tema osjetljiva pa se ovim putem i izvinjavam ostalima,ali ipak je iza te sahovnice do 93 stojao pokusaj da se dio BiH otcijepi i pripoji Hrvatskoj,a iza ljiljana ocuvanje integriteta ove drzave. O pojedinacnim izletima pasa rata se da diskutovat,ali oni su to sto jesu i nije za ovu temu.
Hrvati su gradjani ove drzave i naravno da su dobrodosli na utakmici samo onaj dres je dres druge repke,a ne nase. Mozda su bh dresovi bili adekvatniji sa,recimo,iscrtanim licima u sahovnicu. To bi bilo bas onako cool. A siguran sam da ste se oko toga lako mogli dogovorit i sa Bhf-ovcima.
Najlakse se posvadjat.
Otvoren sam da diskusiju na ovu temu,razmjena misljenja je uvijek dobra.
Lp
Elem,jugend, ti treba da shvatis da su ljiljani SIMBOL BOSNE,a ne samo Bosnjaka kao naroda. Shvatam i to da mnogi od vas (bh Hrvata) to ne prihvataju,ali to je jednostavno tako. To sto su Bosnjaci na saboru 93 pokusali prisvojiti taj simbol je samo pokusaj svojatanja drzavnog simbola koji je provaljen vec odavno.
Znam da je tema osjetljiva pa se ovim putem i izvinjavam ostalima,ali ipak je iza te sahovnice do 93 stojao pokusaj da se dio BiH otcijepi i pripoji Hrvatskoj,a iza ljiljana ocuvanje integriteta ove drzave. O pojedinacnim izletima pasa rata se da diskutovat,ali oni su to sto jesu i nije za ovu temu.
Hrvati su gradjani ove drzave i naravno da su dobrodosli na utakmici samo onaj dres je dres druge repke,a ne nase. Mozda su bh dresovi bili adekvatniji sa,recimo,iscrtanim licima u sahovnicu. To bi bilo bas onako cool. A siguran sam da ste se oko toga lako mogli dogovorit i sa Bhf-ovcima.
Najlakse se posvadjat.
Otvoren sam da diskusiju na ovu temu,razmjena misljenja je uvijek dobra.
Lp
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Taj simbol jednako pripada Bošnjacima kao narodu i Bosni kao državi. Nema govora ni o kakvom svojatanju.neroazzuro je napisao/la:To sto su Bosnjaci na saboru 93 pokusali prisvojiti taj simbol je samo pokusaj svojatanja drzavnog simbola koji je provaljen vec odavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.