KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Dobro je i prosao s obzirom da mu je to jedno peto iskljucenje u zadnje dvije godine.
Zanima me da li neko zna ko placa kazne igraca i trenera ligi? Da li to radi Vujosevic iz svog dzepa ili klub iz budzeta?
Zanima me da li neko zna ko placa kazne igraca i trenera ligi? Da li to radi Vujosevic iz svog dzepa ili klub iz budzeta?
ne mozes dobiti utakmicu kad promasis gotovo svako slobodno bacanje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
44Bertans je napisao/la:Loša partija u Zadru i poraz. Suštinski malo smo sebi otežali put, ali polako... Javna kuća ABA je kaznom od tri utakmice za najboljeg trenera lige od njenog osnivanja pokazala koliko se prostituiše. Doći će i njoj kraj... pa nek igraju Triglav,Maribor i slični indijanci...
Pa sto ne istupite iz lige ? Toga divljaka je davno trebalo iskljuciti iz sporta. Napada sudije fizicki,verbalno nema sudije kojeg ne vrijedja i ne psuje,napada svoje igrace,hvata ih za vrat i slicno... Sustinski ove sezone vam ekipa ne valja kurcu,pa cak i s Pavlovicem i da vam Jordan dodje. A Dule je svinja uvijek bio i ostao,narocito je ove godine to proradilo u njemu,jer Partizan ne moze dvije pobijede spojiti.
CSKA placa.dscile je napisao/la:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alan_kardec
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:CSKA placa.dscile je napisao/la:
Ne laži, plaća Telekom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
zar? ja cuo oni placu prijeti im bankrotalan_kardec je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:CSKA placa.dscile je napisao/la:
Ne laži, plaća Telekom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
pa jeste, moguće je, ima vas puno u Srbiji te stoga svojim bojkotom žestoko udarate na profit Telekoma. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sekretar je napisao/la: Pa sto ne istupite iz lige ? Toga divljaka je davno trebalo iskljuciti iz sporta. Napada sudije fizicki,verbalno nema sudije kojeg ne vrijedja i ne psuje,napada svoje igrace,hvata ih za vrat i slicno... Sustinski ove sezone vam ekipa ne valja kurcu,pa cak i s Pavlovicem i da vam Jordan dodje. A Dule je svinja uvijek bio i ostao,narocito je ove godine to proradilo u njemu,jer Partizan ne moze dvije pobijede spojiti.
Puna podrshka Instituciji&deMAGogu da istupe iz prostitucije zvane ABA liga.
Ove godine su igrali u kupu Dunje Mazzocco Drvar, gde su ih otresali (k'o rahmetli Alija Sirotanovic svoju lopatu) o beton razni Hapoeli, Lietuvosi, Banviti, Oktjabri...garant da bi iduce sezone u Eurochallenge-u imali, u sluchaju istupanja, mnogo vishe uspeha protiv predstavnika Moldavije, Austrije i inih velesila kosharke.
Neverovatno je koliko neki ljudi ne koriste moci sivih celija.
sekretar je napisao/la:44Bertans je napisao/la:Loša partija u Zadru i poraz. Suštinski malo smo sebi otežali put, ali polako... Javna kuća ABA je kaznom od tri utakmice za najboljeg trenera lige od njenog osnivanja pokazala koliko se prostituiše. Doći će i njoj kraj... pa nek igraju Triglav,Maribor i slični indijanci...
Pa sto ne istupite iz lige ? Toga divljaka je davno trebalo iskljuciti iz sporta. Napada sudije fizicki,verbalno nema sudije kojeg ne vrijedja i ne psuje,napada svoje igrace,hvata ih za vrat i slicno... Sustinski ove sezone vam ekipa ne valja kurcu,pa cak i s Pavlovicem i da vam Jordan dodje. A Dule je svinja uvijek bio i ostao,narocito je ove godine to proradilo u njemu,jer Partizan ne moze dvije pobijede spojiti.
Prvo malo poštovanja prema Duletu. Nije on s tobom ovce čuvao pa da ga tako pljuješ.
Pablo Laso prigovara 3x više po utakmici, Xavi Paskval, Mesina takođe... Nešto ne vidim da se veliki moralisti i svakodnevni čitaoci Kurira i Blica, a ponekad i Scandala potrude uočiti tu činjenicu...
Što se ostalog tiče, razumijemo mi Grobari kolika je frustracija i kompleks višegodišnja dominacija Partizana. Razumijemo da navijači svih ostalih jednostavno imaju patološku potrebu pljuvanja imena Partizana, jer dojadi gledati dominaciju i onda se koriste sva sredstva da bi se ona zaustavila, da bi se šampion bacio pod noge.
I da, Partizan će sigurno igrai PO i sigurno igrati finale. A slobodno nek FMP-a pusti tri utakmice glavnim rivalima, sam će sebi jamu kopati.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Taj Lietuvos zna šta znači igrati Evroligu, daleko više nego FMP.MaGiCa je napisao/la:[
Puna podrshka Instituciji&deMAGogu da istupe iz prostitucije zvane ABA liga.
Ove godine su igrali u kupu Dunje Mazzocco Drvar, gde su ih otresali (k'o rahmetli Alija Sirotanovic svoju lopatu) o beton razni Hapoeli, Lietuvosi, Banviti, Oktjabri...garant da bi iduce sezone u Eurochallenge-u imali, u sluchaju istupanja, mnogo vishe uspeha protiv predstavnika Moldavije, Austrije i inih velesila kosharke.![]()
Neverovatno je koliko neki ljudi ne koriste moci sivih celija.
Što se korišćenja sivih ćelija tiče, džabe one ako se piju plave umjesto crvenih boba...
Nikad neću razumjeti mentalitit limenki, apsolutno.... Jedan Čović im je idol,legenda, spasilac, dobročinitelj, humanista... eh da ga ne znamoi ne znamo njegova djela...
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
a ni on tebe nije vrijeđao da bi ti njega vrijeđao, zato smatraj se upozorenim44Bertans je napisao/la:sekretar je napisao/la:44Bertans je napisao/la:Loša partija u Zadru i poraz. Suštinski malo smo sebi otežali put, ali polako... Javna kuća ABA je kaznom od tri utakmice za najboljeg trenera lige od njenog osnivanja pokazala koliko se prostituiše. Doći će i njoj kraj... pa nek igraju Triglav,Maribor i slični indijanci...
Prvo malo poštovanja prema Duletu. Nije on s tobom ovce čuvao pa da ga tako pljuješ.
Pablo Laso prigovara 3x više po utakmici, Xavi Paskval, Mesina takođe... Nešto ne vidim da se veliki moralisti i svakodnevni čitaoci Kurira i Blica, a ponekad i Scandala potrude uočiti tu činjenicu...
Što se ostalog tiče, razumijemo mi Grobari kolika je frustracija i kompleks višegodišnja dominacija Partizana. Razumijemo da navijači svih ostalih jednostavno imaju patološku potrebu pljuvanja imena Partizana, jer dojadi gledati dominaciju i onda se koriste sva sredstva da bi se ona zaustavila, da bi se šampion bacio pod noge.
I da, Partizan će sigurno igrai PO i sigurno igrati finale. A slobodno nek FMP-a pusti tri utakmice glavnim rivalima, sam će sebi jamu kopati.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Uvrijedio je Duleta na jedan bezobrazan način i nema to pravo.
14 godina je prošlo, vječno će te pamtiti Grobari sa juga!

14 godina je prošlo, vječno će te pamtiti Grobari sa juga!

da ne treban koristiti takav rječnik ne treba, ali opet on tebe nije uvrijedio, a ti njega jesi44Bertans je napisao/la:Uvrijedio je Duleta na jedan bezobrazan način i nema to pravo.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Drug,tebi licno nisam nista rekao. Dalje,eto ti treneri koje si nabrojao svakog mjeseca bar jednom uhvate za vrat svog igraca,zatim ulaze na teren kako bi se fizicki obracunali s sudijama i slicno. Daj molim te. Shvatam da si ti subjektivan,pa moras stati u odbranu tog covjeka.
- alan_kardec
- Kontakt:
44Bertans je napisao/la:Uvrijedio je Duleta na jedan bezobrazan način i nema to pravo.
kuknjava kuknjava kuknjava uvrijedio dula kuknjava
pa čitaš li ti Dulove izjave?
pročitaj samo šta je Dulo danas rekao o Žeravici, živoj legendi srpske košarke.
44Bertans je napisao/la:Pablo Laso prigovara 3x više po utakmici, Xavi Paskval, Mesina takođe... Nešto ne vidim da se veliki moralisti i svakodnevni čitaoci Kurira i Blica, a ponekad i Scandala potrude uočiti tu činjenicu...
Pa koji to trener ne prigovara na utakmici? Samo što ja nikad nisam vidio gorepobrojane trenere da ulaze u teren jureći za sudijama, napadajući ih fizički, štipajući ih... Dulo je, ukratko, jedinstvena pojava u svijetu košarke.
44Bertans je napisao/la:Što se ostalog tiče, razumijemo mi Grobari kolika je frustracija i kompleks višegodišnja dominacija Partizana. Razumijemo da navijači svih ostalih jednostavno imaju patološku potrebu pljuvanja imena Partizana, jer dojadi gledati dominaciju i onda se koriste sva sredstva da bi se ona zaustavila, da bi se šampion bacio pod noge.
Pričaj nam malo o frustracijama, nisi odavno.
recimo...
[youtube][/youtube]
čovjek 48x pomenuo Zvezdu na pressici pred utakmicu protiv Cedevite.
Znaš kako, može nam se.44Bertans je napisao/la:I da, Partizan će sigurno igrai PO i sigurno igrati finale. A slobodno nek FMP-a pusti tri utakmice glavnim rivalima, sam će sebi jamu kopati.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Partizan vjerovatno bez Milutinova i Gagića protiv Asesofta.
Nisam ni ja bukvalno mislio na ovce.sekretar je napisao/la:Drug,tebi licno nisam nista rekao. Dalje,eto ti treneri koje si nabrojao svakog mjeseca bar jednom uhvate za vrat svog igraca,zatim ulaze na teren kako bi se fizicki obracunali s sudijama i slicno. Daj molim te. Shvatam da si ti subjektivan,pa moras stati u odbranu tog covjeka.
Ali ti kažem, počni pratiti ACB (najjaču evropsku ligu)... Vidjećeš da sličnih stvari ima svugdje u svijetu. Čak i gorih.
Nije za opravdanje ruka na vratu igrača, ali nije to Vujoševićev izum.
alan_kardec
Istom onom Žeravici koji je uspio izgubiti od Benfike i to kad je u sastavu imao 12 odličnih igrača... Ili Ranku senilnom matorcu koji u većini slučajeva ne zna o čemu priči? Ili Ranku koji je rekao da je Zvezda pogriješila što je pristala igrati ABA? Ili Ranku koji živi u 1980-im??? Matorcu je mjesto na Adi sa štapom u ruci, što manje priča, manje se kompromituje.pa čitaš li ti Dulove izjave?
pročitaj samo šta je Dulo danas rekao o Žeravici, živoj legendi srpske košarke.
Šteta, propustio si onda Arenine prenose... Real Bilbao, Real Estudijantes, španski plejof.... Prigovori su na svaku odluku i to sa zaletom kao kad se kros trči...Pa koji to trener ne prigovara na utakmici? Samo što ja nikad nisam vidio gorepobrojane trenere da ulaze u teren jureći za sudijama, napadajući ih fizički, štipajući ih... Dulo je, ukratko, jedinstvena pojava u svijetu košarke.
Da vam se može pa i ne baš... da se može projektu nekadašnjeg FMP-a istina. Samo biće zanimljivo vidjeti kad za godinu i kusur budu morali vratiti grb i ime... jer im ne pripadaju.
Ja mislim da je mislio na Zeravicu koji ima punu vitrinu medalja sa reprezentacijom
Ono sto je najjace u svemu tome jeste da je lik dao normalan intervju u kojem je rekao da nije vidio onoliko kriminalan sut sa linije penala i da na tome Vujosevic treba poraditi.. na sta je kosarkaski otac poludio. Mada me ne cudi to jer vec duze vrijeme puca po savovima. Negdje sam procitao da je samo prosle sezone dobio kazne u vrijednosti od 15 hiljada evra.
Ono sto je najjace u svemu tome jeste da je lik dao normalan intervju u kojem je rekao da nije vidio onoliko kriminalan sut sa linije penala i da na tome Vujosevic treba poraditi.. na sta je kosarkaski otac poludio. Mada me ne cudi to jer vec duze vrijeme puca po savovima. Negdje sam procitao da je samo prosle sezone dobio kazne u vrijednosti od 15 hiljada evra.
Žeravica karijera i Žeravica penzija su dva različita pojma...
Što se ostalog tiče, znaš ti veoma dobro šta je bilo za
u izjavi penzionera... koji živi u 1983-oj i to prije početka zime.
Što se ostalog tiče, znaš ti veoma dobro šta je bilo za
- alan_kardec
- Kontakt:
44Bertans je napisao/la:Istom onom Žeravici koji je uspio izgubiti od Benfike i to kad je u sastavu imao 12 odličnih igrača... Ili Ranku senilnom matorcu koji u većini slučajeva ne zna o čemu priči? Ili Ranku koji je rekao da je Zvezda pogriješila što je pristala igrati ABA? Ili Ranku koji živi u 1980-im??? Matorcu je mjesto na Adi sa štapom u ruci, što manje priča, manje se kompromituje.
Za šta se vi hvatate i kako ga samo pljujete
Lik koji svakodnevno komentariše sve i svašta (da ne nabrajam), čak i navijačko opredjeljenje Novaka Đokovića, se pita ko je Žeravica. Najveći živući autoritet jugoslovenske škole košarke i jedan od utemeljitelja iste, eto to je. Zbog toga Žeravica ima puno pravo da komentariše bilo šta što je vezano i za Zvezdu i za Partizan i reprezentaciju i Savez... bez da iko ima pravo da se ljuti jer je on srpsku i jugoslovensku košarku zadužio ko što Dulo neće za tri svoja života.
Što reče @dscile, najzanimljivije je to što je čovjek dao jednu sasvim pristojnu izjavu komentarišući pri tome kriminalan procenat slobodnih bacanja, nešto što ovih dana s pravom komentarišu i kritikuju i mnogi drugi, čak i oni najzagriženiji grobari. Ali šta su olimpijsko i svjetsko zlato i godine provedene na klupi, za titule osvojene nakon 2000-ih.
Moguće, nije mi ni žao, i Dulove predstave su mi previše. Na totalu svakako i nema arene. Ali sam siguran da Plaza ili Laso javno po medijima ne pljuju, recimo, Korbalana, ili Mesina Menegina ili Repeša Ćosića... Dulo sa druge strane radi upravo to i u tome ima podršku navijača (jednog dijela doduše).44Bertans je napisao/la:Šteta, propustio si onda Arenine prenose... Real Bilbao, Real Estudijantes, španski plejof.... Prigovori su na svaku odluku i to sa zaletom kao kad se kros trči...
Brinite se vi kako ćete da se izborite za f4.44Bertans je napisao/la:Da vam se može pa i ne baš... da se može projektu nekadašnjeg FMP-a istina. Samo biće zanimljivo vidjeti kad za godinu i kusur budu morali vratiti grb i ime... jer im ne pripadaju.
Dulo u Evroligi i Dulo u ABA/KLS, dva različita pojma.44Bertans je napisao/la:Žeravica karijera i Žeravica penzija su dva različita pojma...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.