Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Odlicna igra Pjanica veceras! samo naprijed momcino,pa na ljeto u Englesku!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bez pretjerivanjabosnas_ je napisao/la:Odlicna igra Pjanica veceras! samo naprijed momcino,pa na ljeto u Englesku!

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
igra li Pjanic veceras?
Da, Mire je u prvoj postavi.bosnas_ je napisao/la:igra li Pjanic veceras?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gdje se moze gledati??
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.htmlPIRKE33 je napisao/la:gdje se moze gledati??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hvala taman sam na ovaj slobodnjak uletioVirtu4l je napisao/la:http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.htmlPIRKE33 je napisao/la:gdje se moze gledati??

Pa kako je odigrao na kraju,niko nista ne kaze 

- Goalgetter
- Kontakt:
U prvom poluvremenu, oba tima bez suta na gol, Pjanic izasao u 55' min. Dakle, nista ..delija je napisao/la:Pa kako je odigrao na kraju,niko nista ne kaze
Ma nesto meni uvijek tanko odigra u Lyonu.Razlika njegove igre u reprezentaciji i klubu je ko nebo i zemlja.Bar meni nekako..Da oce vise otici iz tog LyonaGoalgetter je napisao/la:
U prvom poluvremenu, oba tima bez suta na gol, Pjanic izasao u 55' min. Dakle, nista ..
- Titova-Juga
- Kontakt:
delija je napisao/la:Ma nesto meni uvijek tanko odigra u Lyonu.Razlika njegove igre u reprezentaciji i klubu je ko nebo i zemlja.Bar meni nekako..Da oce vise otici iz tog LyonaGoalgetter je napisao/la:
U prvom poluvremenu, oba tima bez suta na gol, Pjanic izasao u 55' min. Dakle, nista ..
Vidis, meni je obratno, ja ga jos nisam gledao u repki da je bas briljirao, ali eto.
Izasao u 55-oj ? Ajd valjda sad necemo morati slusti nase kvazinovinare kako svrsavaju na njegov nastup

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu si, nekako je bez motivacije u ovom Lyonu, sto je sigurno do Puela, jer nema povjerenja u njega (dovodjenje Gourcuffa). Ali vazno je da on pruza dobre utakmice u repki, a sto se tice promjena kluba, vidjecemo u ljetnom prelaznom roku.delija je napisao/la:Ma nesto meni uvijek tanko odigra u Lyonu.Razlika njegove igre u reprezentaciji i klubu je ko nebo i zemlja.Bar meni nekako..Da oce vise otici iz tog LyonaGoalgetter je napisao/la:
Jbg meni obrnuto,ali eto vidis nisam jediniTitova-Juga je napisao/la:delija je napisao/la:Ma nesto meni uvijek tanko odigra u Lyonu.Razlika njegove igre u reprezentaciji i klubu je ko nebo i zemlja.Bar meni nekako..Da oce vise otici iz tog LyonaGoalgetter je napisao/la:
Vidis, meni je obratno, ja ga jos nisam gledao u repki da je bas briljirao, ali eto.
Izasao u 55-oj ? Ajd valjda sad necemo morati slusti nase kvazinovinare kako svrsavaju na njegov nastup

Ma brate gledo sam ga proslu il pretproslu utakmicu.Jedva se vidio na terenu.Tako je nekao uvijek bilo.Oni uopste i ne igraju na njega.Ima talenta ali se koristi 10% u njegovom klubu.Sav je nekako u grcu....
Doduse mozda to ova moja sabirna sociva prikazuju drugacijim,a i nisam ga redovno gledao

- Titova-Juga
- Kontakt:
Covjeku ocigledno ne vjeruje trener, treba sto prije da ide iz Lyona.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Izgleda da su sinoć na utakmici Lyon-Caen, došli Morattijevi skauti koji su pratili Miralema. Kako čitam Inter nudi Lyonu 15-20 miliona eura za Pjanića. Ovo bi mu bilo odlično rješenje, sinoć sam gledao utakmicu i Puel mu nikako ne vjeruje treba što prije da ode iz Lyona i Inter bi mu bio odlična solucija. Jača liga, više utakmica i uz to na toj poziciji Inter ima više veterana i potrebna im je svježa krv.
BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
- skyisthelimit
ima li sta od ovog prelaska u Inter ili su ovo samo "novinarska posla" 
@Diino_10, daj boze da od tog ista bude, nisam nimalo optimistican glede njegovog odlaska u Inter

@Diino_10, daj boze da od tog ista bude, nisam nimalo optimistican glede njegovog odlaska u Inter

15.10 - 15.06 ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne vjerujem da bih se bas naigrao u Interu bez obzira na silne veterane koje klub ima trenutno, osim u slucaju da ovi prodaju Sneijdera sto nije nemoguce ali... Miralemu treba utakmica i bilo bih puno bolje da ode negdje u klub kao Roma recimo ili slicno gdje bi sigurno imao sansu igrati u pocetnih 11 i onda svima dokazati da li se radi zaista o kvalitetnom igracu ili jos jednom propalom velikom talentu.
P.S
Ipak mislim da je ovo za Inter medijska hajka kao i obicno ali vidit cemo.
P.S
Ipak mislim da je ovo za Inter medijska hajka kao i obicno ali vidit cemo.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Inter bi mu bio odlična solucija, Serie A je mnogo jača liga i uz to neće biti onog Puela na klupi.
Osim za Pjanića, Inter je još zainteresiran za: Teveza, Lahma i Sancheza. Dakle imaju novaca za ovaj transfermercato...

Osim za Pjanića, Inter je još zainteresiran za: Teveza, Lahma i Sancheza. Dakle imaju novaca za ovaj transfermercato...
BOSNA ♥
pjana se ubio za primera lige
idi u Valenciu ili tako nesto slicno, nudi se haveru 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Sa Interove teme,amell je napisao/la:mislim da sansa postoji i da bi miralem vrlo lahko mogao zavrsiti u interu,iako ja ne podrzavam to jer pjanic def nije igrac za inter i serie a manjka mu fiz snage kao i znanjaDiino_10 je napisao/la:Pozz, da li ima ikakve šanse da Pjanić pređe u Inter ili...?

BOSNA ♥
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada, jasmin10 i 9 gostiju.