Mijenjaju se na sva cetiri reflekrora ali samo one koje nisu ispravne.. mislim da je receno 38 sijalicaElegant je napisao/la:Fenomenalan posao obavljen u Zenici stadion ima da bljesti, jedva cekam utakmicu.
P.S. Da li se ovo sijalice mjenjaju na svim reflektorima ?
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Republika Zenica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam, ali ovo nije prvi put da se mijenjaju sijalice. Mozda se sad samo upotpunjuje sve to.
Celik!3,2,2.
Na ovoj slici se vide LED reflektori koji su ugradjeni pri prosloj rekonstrukciji (zadnja dva reda na svakom reflektoru) ,a danas vidim da se mijenjaju reflektori svi od zadnja dva reda prema gore na sva četri reflektora...Čini se da će LED reflektori biti u cijelosti postavljeni...Nimla_RZ je napisao/la:Prvi na teren istrčali nogometaši Čelika, odradili lakši trening.
I da, na novom travnjaku će biti odigrano 4 utakmice u 8 dana.
Trenutno se radi na rekonstrukciji četiri (za dotičnog @Eleganta) reflektora na stadionu. Također, u toku dana će se očistiti i popraviti sve stolice na zapadnoj tribini.
::::SAMO ČELIK::::
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jesu li ovo iz busa skinuli?Elegant je napisao/la:
Presvlaka za naslonjac.
Velika slika
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9766_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9766_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik do bagro
- Ponos Torina
- Kontakt:
sasiveno na brzinu,eko koza...DdIiNnOo je napisao/la:Velika slika![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
iskusnoPonos Torina je napisao/la:sasiveno na brzinu,eko koza...DdIiNnOo je napisao/la:Velika slika![]()
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9766_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Čelik do bagro
Je l' se to mi stidimo Borca? Hoćemo li ovako i kad dođu sa Čelikovim grbom?Elegant je napisao/la:
Presvlaka za naslonjac.
Ne znam hoce li na ovaj "Recaro" usiti grb Celika, a ako taku bude vjerovatno ce preko toga ici ova presvlaka kada igra reprezentacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
eto ti sad nesto fol ovo ono , dobricina njaka heheh .. pa naravno da ce biti i preko Celikovog grba ova presvlakaEdol je napisao/la:Je l' se to mi stidimo Borca? Hoćemo li ovako i kad dođu sa Čelikovim grbom?Elegant je napisao/la:
Presvlaka za naslonjac.
Čelik do bagro
Svašta.DdIiNnOo je napisao/la:eto ti sad nesto fol ovo ono , dobricina njaka heheh ..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta bi sa onim trening-kampom za repku? Dokle su dosli radovi? Nesto stalo sa tim izvjestajima... Hvala 
Mogli su kakvo heklanje preko staviti lijepo bi izgledalo.
Jos 4 dana ostala za zavrsne pripreme, nadam se da je sve spremno. 
Jos kad bi nabacili elektronske reklame utorak, izgledali bi totalno moderni, majke mi.. 
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma bice elektronika, ja mislim da to ide na principu broja sponzora (koliko sponzora ima, pa ti se isplati svatiti elektronske, nego redaati pojedinacne po cijelom terenu), ako grijesim neka me neko ispravi...nime_tm87 je napisao/la:Jos kad bi nabacili elektronske reklame utorak, izgledali bi totalno moderni, majke mi..
Prolazim malo prije pored stadiona,ganjam neku opremu za školu kad valjda probavaju ove nove zvučnike il ko zna kako se to zove.Eh sad ti zvučnici imaju i u stadionu a ima i van stadiona na istočnoj tribini na paringu onome.Da vi samo cujete to ozvučenje pa čulo se komotno na Kamberovicu sta prica onaj i koja pjesma ide

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I treba da je tako kad svira hima da se cuje u inat dusmanima !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.