gdje bosanci nisu prangije sve guralisantos je napisao/la:Na TMu piše da je hrvat...Stefan se narodil 20.1.1995 v Praze, přestože jeho rodiče(roditelji) pocházejí z Bosny a Hercegoviny a střední školu vychodili v Chorvatsku

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
gdje bosanci nisu prangije sve guralisantos je napisao/la:Na TMu piše da je hrvat...Stefan se narodil 20.1.1995 v Praze, přestože jeho rodiče(roditelji) pocházejí z Bosny a Hercegoviny a střední školu vychodili v Chorvatsku
Mora da se znajuseha je napisao/la:Znal neko jesul ova dva šta u rodu il nešto tako![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/muame ... 98513.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/armin-ta ... 51375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako i jedan ili dva uspiju i ostvare dobru karijeru to je uspjeh. Koliko ulazemo, sreca pa jos imamo one koji zele igrati za nas.bagrcavi je napisao/la:Ako petorica zaigraju za našu repku, ili naprave neku ozbiljnu karijeru biće dobro.
momak je inace iz Linza,Austrija,a prošao je sve mlade reprezentacije Hrvatske(od U-14 do U-21).mozda je to razlog sto se ne pise o njemu...Pauleta je napisao/la:Najveći bh talenat trenutno je momak koji se uopće nespominje. Mateo Kovačić, igrač Dinama. Momak je inače iz Kotor Varoši. Sramota da nigdje niti slova o njemu.
a odakle su vučkić, hajrovići, seferović? za čije oni selekcije nastupaju? daj nemoj lupetati bezveze.ajvardedo je napisao/la:momak je inace iz Linza,Austrija,a prošao je sve mlade reprezentacije Hrvatske(od U-14 do U-21).mozda je to razlog sto se ne pise o njemu...Pauleta je napisao/la:Najveći bh talenat trenutno je momak koji se uopće nespominje. Mateo Kovačić, igrač Dinama. Momak je inače iz Kotor Varoši. Sramota da nigdje niti slova o njemu.
neozbiljan si,koje su šanse da će igrač koji je odbio Austriju da bi igrao za Hrvatsku , odjednom odlučiti da igra za BiH?pogotovo što živi od 13.godine u Hrvatskoj i što je proglašen najvećom nadom hrvatskog nogometa...plus što bi on vjerovatno prije izabrao Austriju(gdje se rodio i gdje mu roditelji žive) nego BiH u slucaju da ne zaigra za Hrvatsku!Pauleta je napisao/la: a odakle su vučkić, hajrovići, seferović? za čije oni selekcije nastupaju? daj nemoj lupetati bezveze.
da, i?? zato ga nebi trebali ovdje staviti na listu? ti ga poznaješ osobno, pa znaš koliki je Hrvat?tulln je napisao/la:Sto se mucite bolan on je veci hrvat od svih rodjeni hrvata u hrvatskoj
Zato što je momak Hrvat... jadnotulln je napisao/la:Meni ne treba ako tebi treba vodi ga kuci
Ti nisi vidio glupljeg momka od mene??? Slušaj me majmune koji na internetu glumi budalu: 1. nepiše se pokušaje, nego pokušava. dakle, nepismen si 2. ovo je tema o bih talentima u europi, ne o potencijalnim reprezentativcima. kovačić je bosanac i samim time bh talent. kako možeš biti toliko glup da to nevidiš. niko nepriča o njegovom igranju za bih. 3. nema nikakve razlike između seferovića, vučkića i kovačića. sva trojica su rođeni van bih, sva trojica će radije igrati za druge reprezentacije, nego za bih i jedina šansa da ih vidimo u našem dresu je da im karijera krene kao vrančiću ili kučukoviću, tj silaznom putanjom. 4. nemoj meni izigravati barabu, jer si ograničen i čim neko ima suprotno mišljenje odmah je glup.D€LUX je napisao/la:Pauleta ja dugo nisam vidio glupljeg momka od tebe... Cijeli forum ti nesto pokusaje objasnit a ti ocigledno i dalje ne shvatas... Momak zivi u Hrvatskoj , odrastao je u Austriji , u Bosnu pitaj boga da li je ikad dolazio. Ne smatra uopste BIH svojom domovinom , i sto bi on igrao za BIH a smatra se najvecom nadom Hrvatskog nogometa... Seferovic i kompanija su nesto drugo u njih je situacija drugacija i o njima se moze pricati i razmisljati , a nemoj da o Kovacicu dzaba gubimo vrijeme i da dzaba trosimo rijeci...
LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.