Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la insider » 16 okt 2011, 23:24

harishp je napisao/la:Sevilla u osam kola je primila tri gola sa levanteom najmanje,sto znaci manje i od Galcticosa i ostalih vanzemaljaca.Sto ne pamte u svojoj povjesti.
Sigurno zahvaljujuci nekom iz mase a ne Spahicu.
Toliko o laktasenku. :twisted:
Spahić da pređe na zimu u WBA, mislim da bi ovi sezonu završili s dva boda ispred Uniteda, ha Hare? To bi bilo kul. Ide Sevilli, nema šta, ali da je to zbog Spahića, baš nisam toliko siguran. Ali, dobar je za poboljšanje statistike žutih kartona. Tu je kralj. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2011, 23:25

MinistaR je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sevilla u osam kola je primila tri gola sa levanteom najmanje,sto znaci manje i od Galcticosa i ostalih vanzemaljaca.Sto ne pamte u svojoj povjesti.
Sigurno zahvaljujuci nekom iz mase a ne Spahicu.
Toliko o laktasenku. :twisted:
Spahić da pređe na zimu u WBA, mislim da bi ovi sezonu završili s dva boda ispred Uniteda, ha Hare? To bi bilo kul. Ide Sevilli, nema šta, ali da je to zbog Spahića, baš nisam toliko siguran. Ali, dobar je za poboljšanje statistike žutih kartona. Tu je kralj. :D
Sta ce tamo,pa da ga opet zayebajes.
Kralj ima jedne od najboljih ocjena sto se tice defanzivaca u ligi,prema tome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 okt 2011, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 okt 2011, 23:25

MinistaR je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Uskratio si je gostovanje u divnu Barcelonu i duele s Messijem. Bravo Spaha.
Pa?
Imaš neko kvalitetnije pitanje?

Kad te već citirah, da ti odgovorim. Svi smo čekali veliki spektakl i duele Spahića s Villom, Messijem i ostalima, da vidimo koliko je taj Dubrovčanin doista kvalitetan stoper. Taj tipični balkanski laktaš.
Ma cekao je to i on, samo sad nesto folira. Meni bi ta utakmica bila najmjerodavnija za Spahin kvalitet. Naravno, ne osporavam kvalitet ostalih spanskih ekipa, ali Kalatonci su ipak nekoliko stepenica iznad svih, a "samo" jednu ispred Madridjana...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2011, 23:31

U tri drzave je igrao i svugdje bio odlican, u reprezentaciji takodje. A vi jos uvijek sumnjate u njegove kvalite? Cekate utakmicu protiv Barce da bi dali konacan sud?
Dopustite mi da se nasmijem. :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2011, 23:33

MinistaR je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Uskratio si je gostovanje u divnu Barcelonu i duele s Messijem. Bravo Spaha.
Pa?
Imaš neko kvalitetnije pitanje?

Kad te već citirah, da ti odgovorim. Svi smo čekali veliki spektakl i duele Spahića s Villom, Messijem i ostalima, da vidimo koliko je taj Dubrovčanin doista kvalitetan stoper. Taj tipični balkanski laktaš.
pitanje je sasvim na mjestu.
Kako li se samo usudio da nama uskarati taj doživljaj, ne znam. Hmm, možda zato što je profesionalni fudbaler i što ga boli uVo za naše želje. Nego odrađuje svaku utakmicu kako najbolje zna i umije. Večeras mu ide odlično.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2011, 23:34

calcio je napisao/la:U tri drzave je igrao i svugdje bio odlican, u reprezentaciji takodje. A vi jos uvijek sumnjate u njegove kvalite? Cekate utakmicu protiv Barce da bi dali konacan sud?
Ispravka, cetiri. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 okt 2011, 23:35

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:U tri drzave je igrao i svugdje bio odlican, u reprezentaciji takodje. A vi jos uvijek sumnjate u njegove kvalite? Cekate utakmicu protiv Barce da bi dali konacan sud?
Ispravka, cetiri. :mrgreen
Zaboravio je očito Hrvatsku i Zagreb, odakle je heroj nacije krenuo svoj zvjezdani put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2011, 23:36

Ma dobro, bilo bi zanimljivo vidjeti ga protiv navale Barcelone.
Al sad praviti od toga skandal što je večeras dobio žuti i propustit će tu tekmu je ono, niđe veze.
Pitam se šta bi navijači Seville rekli na ideju da se večeras kocka s igrom kako bi vidio Messija i Camp Nou.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 okt 2011, 23:38

Očito se malo pogrešno shavataju stvari. Poenta je što čovjek dobiva žute kartone k'o lud, što je previše i za stopera jedne takve lige. Nije lijepo laktati protivničke napadače, simulirati, praviti penale i igrati se u svom šesnaestercu. Mislio sam da će to naučiti s godinama. Godine prolaze, a Spaha po svom.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 okt 2011, 23:38

Kako vas vise nije stid da pljujete po Spahi,pa hajde da ima razlog,nego ne valja ni kad je statisticki najbolji....a usput,ovo veceras je prvi gol koji je Sevilla primila sa NJIM u ekipi....

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2011, 23:40

MinistaR je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ispravka, cetiri. :mrgreen
Zaboravio je očito Hrvatsku i Zagreb, odakle je heroj nacije krenuo svoj zvjezdani put.
Sest drzava, ali sam namjerno izostavio BHPL i HNL, kao i ono malo vremena sto je proveo u Turskoj.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 okt 2011, 23:40

Usput ćeš ti zbog tog stopera odmoriti malo od foruma. I, moraš se više zalagati.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2011, 23:58

harishp je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Ministre jesi ti cuo za Janakitu Natakote-a??Kazu covjek najjaci stoper trenutno! :o Kako vas vise nije stid da pljujete po Spahi,pa hajde da ima razlog,nego ne valja ni kad je statisticki najbolji....a usput,ovo veceras je prvi gol koji je Sevilla primila sa NJIM u ekipi....
Japanac?................. :mrgreen:
Nema taj pojma, jako precjenjen. A nismo ga ni vidili kakav je protiv Barcelone.

Sad cu ja malo kontrirati. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 00:02

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Ministre jesi ti cuo za Janakitu Natakote-a??Kazu covjek najjaci stoper trenutno! :o Kako vas vise nije stid da pljujete po Spahi,pa hajde da ima razlog,nego ne valja ni kad je statisticki najbolji....a usput,ovo veceras je prvi gol koji je Sevilla primila sa NJIM u ekipi....
Japanac?................. :mrgreen:
Nema taj pojma, jako precjenjen. A nismo ga ni vidili kakav je protiv Barcelone.

Sad cu ja malo kontrirati. :lol:
Koliko taj ima zutih,mozda ima pravo ipak da zaigra. :mrgreen: :mrgreen:
Sevillini navijaci i prezadovoljni sa Spahom,prosle su sezone primali golove kao na traci.
Ocito je da ove sezone to nije slucaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 okt 2011, 00:05

Dobro je Spaholjubci, nemojte špamati. Evo, da se okrenemo temi.

Mislim da je Pep Guardiola sa čelnim ljudima Barce urigirao kod suca da se Spahi pokaže žuti karton i dodijeli automatski suspenzija, kako bi Katalonci mogli da nešto i naprave u sljedećem kolu. Sa Spahom bi sasvim sigurno bila druga priča. :!:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 00:08

MinistaR je napisao/la:Dobro je Spaholjubci, nemojte špamati. Evo, da se okrenemo temi.

Mislim da je Pep Guardiola sa čelnim ljudima Barce urigirao kod suca da se Spahi pokaže žuti karton i dodijeli automatski suspenzija, kako bi Katalonci mogli da nešto i naprave u sljedećem kolu. Sa Spahom bi sasvim sigurno bila druga priča. :!:
Odlicno!!!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 okt 2011, 00:18

Pepu je to bio prioritet jos od pocetka sezone, sad se napokon moze okrenuti odbrani titule.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 okt 2011, 00:26

1. BARCELONA 7 5 2 0 26 : 4 22 17
2. LEVANTE 7 5 2 0 11 : 3 8 17
3. REAL MADRID 7 5 1 1 24 : 6 18 16
4. SEVILLA 7 4 3 0 8 : 4 4 15
5. VALENCIA 7 4 2 1 10 : 7 3 14
6. MÁLAGA 7 4 1 2 10 : 7 3 13

Sevilla, Malaga, Valencija, Atletico Madrid i Villareal ce se boriti za trece mjesto, tesko da ce neko od Barcelone i Reala posrnuti. Mada nije nemoguce.
Levante je najvece iznenadjenje do sada ali mislim da imaju najstariju ekipu u ligi i kako prvenstvo bude odmicalo oni ce padati. Tesko da ce na kraju ostati u prvih 7-8.

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 17 okt 2011, 00:54

Ministre ili kako vec, kao prvo "nick" ti strasno pristaje jer ocito samo prelivas iz supljeg u prazno, kao i oni koji se pozicijom u tvome nicku koriste da nam dobrano osiromase drzavu za svoj nerad.
Kao drugo, rijetko se javim da repliciram, ali svaki tvoj post na temi "Emir Spahic" je itekako provokativan i da ne kazem smisljen sa ciljem da isprovocira u ovom vremenu kad se Spahi inace uz Hibica , Papca i Konjica sigurno najkvalitetnijem stoperu od 96 pa na ovamo , spocitava mnogo stvari , naravno neosnovano i neargumentoano,i svi Spaho-mrsci su docekali svojih 5 minuta da ga pljuju, i likuju poput tebe zaboravljajuci objektivnost i njegov ucinak genralno, sto klupski sto reprezentativni, iskreno mislim da si jedan jako iskompleksiran lik, koji ocito svoju vrstu "samozadovoljavanja" nalazi u likovanju nad necijim likom bilo to opravdani i argumentovano ili ne.

Mislim da nisam bio vulgaran ovim postom , i nimalo cinican nego cisto nisam mogao da procitam gomili gluposti koju spocitavas nasem kapitenu...pozz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 okt 2011, 01:03

Spahic za mene od ne postoji od meca sa Francuskom,zbog svoje gluposti kostao nas je izravnog plasmana na EP ! Sad ce se svi javiti kako mozes tako,Spaha ono,Spaha ovo .. pruzao je odlicne igre,ali jednim svojim nesmotrenim potezom je srusio san navijaca BiH.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, MostarNeretva, Zglavkar i 22 gosta.