10 Igraca napustilo klub,niko nije dosao,nemamo trenera,nemamo para vise,od PL nema nistawienultras je napisao/la:I sta ima,zamrlo nesto

Moderator/ica: GracanicaAA
10 Igraca napustilo klub,niko nije dosao,nemamo trenera,nemamo para vise,od PL nema nistawienultras je napisao/la:I sta ima,zamrlo nesto
10Bihac96 je napisao/la:10 Igraca napustilo klub,niko nije dosao,nemamo trenera,nemamo para vise,od PL nema nistawienultras je napisao/la:I sta ima,zamrlo nesto
Ma kakva 10 napustila nas samo 22, a pare upale načelniku u Unu, a trener upao u drobincuwienultras je napisao/la:10Bihac96 je napisao/la:10 Igraca napustilo klub,niko nije dosao,nemamo trenera,nemamo para vise,od PL nema nistawienultras je napisao/la:I sta ima,zamrlo nestoja cuo cetvorica
sta je ovo zamrlo kod vas
Dobronamjerno upozorenje. Cuvajte se samo da vas gore podebljani "igrac" ne proda ko nas pred utakmicu sa Slobodom posto odredjeni ljudi iz Tz vec imaju broj njegovog ziro racuna.Rafael30 je napisao/la:Nakon Jasmina Jaranovica novo lice Pod borićima vezista Goška Mladen Stjepanovic.
teorije zavjere ovo ono..rano si poceo jos nije ni prozivkalukavac_21 je napisao/la:Dobronamjerno upozorenje. Cuvajte se samo da vas gore podebljani "igrac" ne proda ko nas pred utakmicu sa Slobodom posto odredjeni ljudi iz Tz vec imaju broj njegovog ziro racuna.Rafael30 je napisao/la:Nakon Jasmina Jaranovica novo lice Pod borićima vezista Goška Mladen Stjepanovic.
Otisao je jer nije zadovoljio ni kod predsjednika, a ni kod publike.LG97DM je napisao/la:Otkako je zavrsilo 15 kolo nisam bas pratio ligu i to, pa sto vam je Katalinic otisao?
Znaci bio sam upravu za ono sto sam vam govorio ovdje kad je Katalinić došao.NeRi_K je napisao/la: Otisao je jer nije zadovoljio ni kod predsjednika, a ni kod publike.
Bio si i vise nego upravu,znaci covjeke unistio igru onu iz pocetkaa sezone,doveo Sharbinija koji ima samo ime a tu igraca vise nema da zaradi fine pare,i plus unio nemir u svlacionicu..Ali et hvala Bogu obojica su otisliLG97DM je napisao/la:Znaci bio sam upravu za ono sto sam vam govorio ovdje kad je Katalinić došao.NeRi_K je napisao/la: Otisao je jer nije zadovoljio ni kod predsjednika, a ni kod publike.
Ista stvar kao i kod nas. Govorio je da se skoro kompletna ekipa potjera, i da dođu drugi igrači, a 10 mjesec bio. Davno je njegovo vrijeme prošlo.Bio si i vise nego upravu,znaci covjeke unistio igru onu iz pocetkaa sezone,doveo Sharbinija koji ima samo ime a tu igraca vise nema da zaradi fine pare,i plus unio nemir u svlacionicu..Ali et hvala Bogu obojica su otisli
Ma tesko onome koga on trenira lik je ostario nebi me cudilo da danas nezna koga je trenirao u Bihacu XDLG97DM je napisao/la:Ista stvar kao i kod nas. Govorio je da se skoro kompletna ekipa potjera, i da dođu drugi igrači, a 10 mjesec bio. Davno je njegovo vrijeme prošlo.Bio si i vise nego upravu,znaci covjeke unistio igru onu iz pocetkaa sezone,doveo Sharbinija koji ima samo ime a tu igraca vise nema da zaradi fine pare,i plus unio nemir u svlacionicu..Ali et hvala Bogu obojica su otisli
Ma budala. Uzeo ljetos Slaven Belupo pa zadnji bili. Nas uzeo polovinom 10-tog mjeseca, održi jutarnji trening pa onda u kafić u drugi dio sela, pije i kocka. Onda popodne zovne pomoćnog trenera da vodi trening. I tako svaki dan.Iceplayer je napisao/la:
Ma tesko onome koga on trenira lik je ostario nebi me cudilo da danas nezna koga je trenirao u Bihacu XD
Ma zato ga tamo u HR vise niko nece...LG97DM je napisao/la:Ma budala. Uzeo ljetos Slaven Belupo pa zadnji bili. Nas uzeo polovinom 10-tog mjeseca, održi jutarnji trening pa onda u kafić u drugi dio sela, pije i kocka. Onda popodne zovne pomoćnog trenera da vodi trening. I tako svaki dan.Iceplayer je napisao/la:
Ma tesko onome koga on trenira lik je ostario nebi me cudilo da danas nezna koga je trenirao u Bihacu XD