FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Naravno da je losa kada imas "navijace" Zelje koji rade sve da klub ne uspije. To jeste lose, a realna situacija nije niti strasna niti alarmantna. Uostalom vrijeme ce pokazati kao sto je pokazalo i sa bivsom "najboljom" upravom.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Hahahaha ja, e cuj zvali Lendrica a on rekao te pare potrosi za dan, debilizam vol. 3 hahaaahhaahah.
Pa nije Amar, da kaze Elsneru imat ces platu 6 hiljada, a on invalid normalno da ce doci.
E kakvi su ono debili mati mila hahahahahaha.
Pa nije Amar, da kaze Elsneru imat ces platu 6 hiljada, a on invalid normalno da ce doci.
E kakvi su ono debili mati mila hahahahahaha.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako sam vec napisao, jedino tacno iz medija i foruma da nam je Hadzic bio interesantan. Ostalo lazi i izmisljotine. Posebno su mi dragi ovi "bliski" Amaru sto znaju koga cijeni i ko ga je odbio. Klosarska posla.
Da neki imaju obraza sakrili bi se, a ne pljuvali po klubu.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ima ovih nekih foruma, znaju sve ljudiDokoljenko je napisao/la:Kako sam vec napisao, jedino tacno iz medija i foruma da nam je Hadzic bio interesantan. Ostalo lazi i izmisljotine. Posebno su mi dragi ovi "bliski" Amaru sto znaju koga cijeni i ko ga je odbio. Klosarska posla.

valjda ubodu jednog igraca do kraja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel on u Osijeku bio na posudbi ili negdje drugoManijaci19871921 je napisao/la:Ne bi po meni bilo lose kaparisat na posudbu 1 sezonu onog Marijana Cavara sto je iz zrinjskog otiso u Eintracht... poznaje ligu, izvrsna tehnika, moze donijeti novu energiju u timu,a placat ce ga Njemci... mada opet ce neki reci (slazem se i ja) taman kad se profilise i udje u formu kakva nam treba vratice ga gore...
Jedino dobro je ako ga svabe placale vjerovatno
A smeta im kad se kaze da su Misketovci...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sta kaze debil, sjedio Amar s Eldarom i rekap mu 2 milje, ovaj ustao platio kafu i otisao hahahaahhaahha. Debilizam volumen 5 

Al najjače kaže Amar se raspitivao za tamo nekog hahhaahhaha
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma ovo je bas presmijesno i prejadno. Oni sad tuguju kao nije im jasno ko nas je doveo u ovu situaciju, a doveo nas njihov Buda Senad. Jos koji je to nivo bezobrazluka, oni da kazu ne,da te Bog mili sacuva.Rokoko87 je napisao/la:Al najjače kaže Amar se raspitivao za tamo nekog hahhaahhaha

Ja kolko vidim postali smo ko cevabdzinica Zeljo i Zeljo2.Bruka.
Bilo bi dobro kad bi i ova uprava imala neku akciju gdje navijaci mogu pomoci klubu kao sto je i prijasnja uprava na pocetku isto uradila. Rado bih ucestvovao kao sto sam u vise navrata ranije kad je bilo prikupljanje za evropsku grbavicu, pa onda za istocnu tribinu. Kad bi ova uprava imala slicnu inicijativu rado bih dao svoj doprinos. Mozda bi tako i navijaci mogli postati vrsta sponzora i moglo bi se olaksati poslovanje kluba. Primjera radi da se napravi akcija za finaliziranje istocne tribine da se omoguce poslovni prostori i da konacno imamo taj priliv novaca od rentanja. Generalni problem po mom koji vlada trenutno jeste da se stvara veliki problem od svake stvari. Primjera radi napusti osoba koja se jednostavno vise ne vidi u klubu, niti zbog trenutnih ljudi niti zbog bilo cega, nego sagleda situaciju, i smatra da ne moze pomoci, i odluci to. Nikome ne treba zamjeriti niti ga pljuvati, ali isto tako to otvara mogucnost novim ljudima da se prikljuce i daju svoj doprinos. Evo npr sad smo konacno dobili tu dozvolu za istocnu tribinu, nesto sto smo cekali ne znam koliko dugo, to je super vijest.
https://www.****.ba/sport/nogo ... ide/339714
Demantova vas Terzic da je sve divno i krasno i da je optimisticno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa sta? Isto kao sto sam iznad napisao, covjek sagledao situaciju i procijenio da on licno ne moze dati svoj doprinos ili ispuniti neke ciljeve. Ne treba zaista covjeka pljuvati, ali isto tako ne treba bezveze stvarati situaciju kao da svako razmislja kao on. Necije je vrijeme isto proslo, i stariji profili poduzetnika mozda i nisu najbolje rijesenje kad se nesto novo treba da stvara, u nestabilnom okruzenju, gdje treba biti agilan. Evo ja sam dao konkretan prijedlog, neka ljudi u upravi naprave budzet plan za finaliziranje istocne tribine tako da se poslovni prostori omoguce za izdavanje, i od toga naprave akciju gdje sponzori, navijaci, simpatizeri kluba, i ostali mogu donirati tako da se to zavrsi. Ja bi odma dao svoj doprinos.LjoZee je napisao/la:https://www.****.ba/sport/nogomet/terzic-podnio-ostavku-teska-srca-odlazim-iz-zelje-ali-ovako-vise-ne-ide/339714
Ma nisam ja nista rekao za ovog gospodina nego sta je izjavio.
Halo mi smo navijaci nismo donatori.Nase je da platimo kartu ili godisnju i da gledamo fudbal.Njihovo je da nam udovolje.Kako nam udovolje toliko ce bit i prodatih karti ili godisnjih.
Danas je najbolje biti u klubu kad ima love. Dodjes fino u klub zivis od transfera ljudi koji su ranijr napravili.
Nadjes par sponzora, trazis od raje da ti pomogne. Onda taj uspjeh prepises sebi.
Potrosis pare od Dzeke, dovedes 30 igraca tipa Lazica, Secerovica, Elsnera, Kostasa, Hervasa itd.
Osvojis za pet godina jedan je.beni kup i ostavis klub bez para, uz to moras raskinut ugovore koji su strasni Vranjes, Curjuric, a sad mrtvon Zajimovicu moras isplatiti ako mislis da ga otjeras.
To je ta prica... Majku li vam banditsku..
A kad treba dati svoje pare pnda nema nikoga, ne mogu pomoci, ne snalaze se, bla bla...
Nadjes par sponzora, trazis od raje da ti pomogne. Onda taj uspjeh prepises sebi.
Potrosis pare od Dzeke, dovedes 30 igraca tipa Lazica, Secerovica, Elsnera, Kostasa, Hervasa itd.
Osvojis za pet godina jedan je.beni kup i ostavis klub bez para, uz to moras raskinut ugovore koji su strasni Vranjes, Curjuric, a sad mrtvon Zajimovicu moras isplatiti ako mislis da ga otjeras.
A kad treba dati svoje pare pnda nema nikoga, ne mogu pomoci, ne snalaze se, bla bla...
-
- Kontakt:
@****-Razlozi odlaska:LjoZee je napisao/la:https://www.****.ba/sport/nogomet/terzic-podnio-ostavku-teska-srca-odlazim-iz-zelje-ali-ovako-vise-ne-ide/339714
Terzić je na Skupštini FK Željezničar krajem decembra prethodne godine imenovan u Nadzorni odbor kluba zajedno sa Enisom Džihanićem i Almirom Hodžićem, koji su se prihvatili odgovorne uloge u klubu.
U obrazloženmju svoje ostavke Terzić je naveo da su problemi u klubu nagomilani i da se klub prvenstveno treba presložiti kadrovski, kako bi mogao bolje funkcionisati u budućnosti.
Kako smo uspjeli saznati, doduše još uvijek nezvanično, jedan od glavnih razloga Terzičevog odlaska, je nemogućnost realizacije ugovora sa jednim od sponzora kluba Sarajevo osiguranjem, u kojem je Terzić godinama obnašao visoku funkciju. Ugovor je navodno stopiran iz razloga, jer aktuelni menadžment ove kompanije nije želio sarađivati sa klubom sa Grbavice upravo zbog sada već bivšeg predsjednika Nadzornog odbora kluba.
Rade Paprica 9 je napisao/la:@****-Razlozi odlaska:LjoZee je napisao/la:https://www.****.ba/sport/nogomet/terzic-podnio-ostavku-teska-srca-odlazim-iz-zelje-ali-ovako-vise-ne-ide/339714
Terzić je na Skupštini FK Željezničar krajem decembra prethodne godine imenovan u Nadzorni odbor kluba zajedno sa Enisom Džihanićem i Almirom Hodžićem, koji su se prihvatili odgovorne uloge u klubu.
U obrazloženmju svoje ostavke Terzić je naveo da su problemi u klubu nagomilani i da se klub prvenstveno treba presložiti kadrovski, kako bi mogao bolje funkcionisati u budućnosti.
Kako smo uspjeli saznati, doduše još uvijek nezvanično, jedan od glavnih razloga Terzičevog odlaska, je nemogućnost realizacije ugovora sa jednim od sponzora kluba Sarajevo osiguranjem, u kojem je Terzić godinama obnašao visoku funkciju. Ugovor je navodno stopiran iz razloga, jer aktuelni menadžment ove kompanije nije želio sarađivati sa klubom sa Grbavice upravo zbog sada već bivšeg predsjednika Nadzornog odbora kluba.

A nastao plac za ovim likom, za kojeg niko do juce nije cuo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Evidentno je da se najvise trosilo u prvom i drugom prijelaznom periodu, tj one prve zime, i narednog ljeta. To ljeto nas je bas unazadilo, jer nisi izborio Evropu, doveo Kostica za trenera, i doveo dosta igraca od koje nismo imali ikakve koristi. Tad je po mom nastao disbalans. To je isto ocigledno kroz to da iako smo znali da nas Lendric napusta, mi samo imamo Nikolica kao opciju u napadu protiv AIKa.Bezideja je napisao/la:Danas je najbolje biti u klubu kad ima love. Dodjes fino u klub zivis od transfera ljudi koji su ranijr napravili.
@irfo brate ne vidim da iko “place” za njim vec za ovim njegovim rijecima. Bas su ono optimisticne. Neka idu svi iz Uprave i Nadzornog sto se mene tice necu zaliti.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Aduka87, F1921B, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, istokzeljo, Pablo11, PeppermintSA, perodeformero, Rule_hz, WeekendOffender, zeljovolimte i 145 gostiju.