FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 21 jun 2010, 23:53

Gigant je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!
Eto ti ces biti nesto zadovoljniji, Borca ces gledati na tv-u kako gubi od drugoligasa iz Svicarske, a " Domacu " utakmicu cete 90 % igrati u Sirokom brijegu... E momcinoooo zdravoooooooo. Hapoel nije nepobjediv, igrali smo mi i protiv jacih ekipa i izlazili sa njima na kraj kao pobjednici ...
A gdje cete vi igrati svoju??? u najboljem slucaju na Kosevu, a i to je upitno, prema tome nemate njima sta prigovarati...a koliko znam stadion u BL se uveliko renovira...
Baaaaas !!!!!hvala na podrsci!!
? " ?

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jun 2010, 23:53

tax je napisao/la:sta sad hocete jel sto ne bojkotujete forum jos provocirate
eto vidjecemo taj borac zvi bili pa vidjeli
Ma kakav oni i njihov Borac, pa bojkotovao bi i ti da vec znas da ce te neki svicarski drugoligas vratiti u stvarnost i izbaciti iz daljnjeg takmicenja... A najludji su mi ovi koji porede Hapoel Tel Aviv i te neke svicarce... Pa Zeljo se nebi ni oznojio u utakmici sa tim svicarcima... Ne valja im sto se previse dizu, a zaboravljaju da ih jos uvijek vodi MARIC hahahahahaha

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jun 2010, 23:54

Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:eto vam vas zeljo dobili ste sto ste trazili!!!natrpace vam hapoel samo tako!!!a mi cemo se zato gotiviti u ligi evrope!!!one debile mozemo ladno proci!!!
Nebudi smjesan klocu pojma ti nemas O Lausaneu i o njihovoj ekipi....Pazi da vam se nedesi Dudelange :lol: ;)

Zeljo ce da ide dalje protiv **** :) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2010, 23:55

Gigant je napisao/la:A gdje cete vi igrati svoju??? u najboljem slucaju na Kosevu, a i to je upitno, prema tome nemate njima sta prigovarati...a koliko znam stadion u BL se uveliko renovira...
Sve sam se pitao gdje si ti do sad, mi smo znali poneku sezonu odigrati na Kosevu.A postoji i sansa da zaigramo na Grbavici.Ako prodjemo ove levate onda cemo na kosevo jer nemogu svi stati na Grbavicu koliko ce nas biti!Znaci mi cemo igrati na NASEM gradskom stadionu za razliku od levata iz BL.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jun 2010, 23:56

Gigant je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Eto ti ces biti nesto zadovoljniji, Borca ces gledati na tv-u kako gubi od drugoligasa iz Svicarske, a " Domacu " utakmicu cete 90 % igrati u Sirokom brijegu... E momcinoooo zdravoooooooo. Hapoel nije nepobjediv, igrali smo mi i protiv jacih ekipa i izlazili sa njima na kraj kao pobjednici ...
A gdje cete vi igrati svoju??? u najboljem slucaju na Kosevu, a i to je upitno, prema tome nemate njima sta prigovarati...a koliko znam stadion u BL se uveliko renovira...
Ma znao sam ja da ce se LIZALO javiti, sta se ba lizes sa njim... reci da ti je krivo, znamo to svi, ali reci lakse ce i tebi biti :D
A mi cemo igrati svoje utakmice na GRADSKOM STADIONU " KOSEVO " stadion koji je zeljanj punjenja ali ocito je da smo jedini klub koji ga moze napuniti zato se poklopi i prati desavanja unutar Fk. Sarajeva. Pozdrav

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 jun 2010, 23:56

a gigante kojis se k.... ti javljas,rasprava se vodi bez potrebe,oni ce igrat u banja luci,a mi cemo igrat na gradskom stadionu,svak u svom gradu,jedino cete vi igrat u iijasu(van grada),uostalom ako je on nesto reko bilo je upuceno nama, i sta ti imas da se javljas na raspravu izmedju nas,a nemogu ni one sto se regaju na forum samo da nesto kazu na zeljinoj temi(ko ovaj borcev gore),molim clanove foruma da panadalje i ubuduce ignorisu sve djecije i druge ljubomorne postove
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 jun 2010, 00:04

jarane lesinari ce imati 2 evropska gostovanja siroki i svicarska a nama kosevo prepisaj hoda. oni ce u sirokom dostici brojku do 100 ljudi a mi ce mo na kosevu oborit rekord oko 40000 plavih srca ce da bodri zelju na stadionu te noci

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 jun 2010, 00:05

elninho_resTO je napisao/la:a gigante kojis se k.... ti javljas,rasprava se vodi bez potrebe,oni ce igrat u banja luci,a mi cemo igrat na gradskom stadionu,svak u svom gradu,jedino cete vi igrat u iijasu(van grada),uostalom ako je on nesto reko bilo je upuceno nama, i sta ti imas da se javljas na raspravu izmedju nas,a nemogu ni one sto se regaju na forum samo da nesto kazu na zeljinoj temi(ko ovaj borcev gore),molim clanove foruma da panadalje i ubuduce ignorisu sve djecije i druge ljubomorne postove
Mojne ilijas dobar je njima stadion

Mislim da je glupo govorit da ce se stadion u BL zavrsiti na vrijeme za kvalifikacije neznam zasto su Banja Lucani izabrali Siroki zar im nije bilo blize u Zenicu ali eto nema veze,a za Olimpijski/Gradski stadion (Koševo) Asim Ferhatovic Hase nije kriv zeljo ni Manijaci nego F.K. Sarajevo i nejgovi navijaci koji imaju hrabrosti unistavati gradsku imovinu i odrzavanje stadiona koje ga je dovelo u takvo zalostno stanje .Sada grad mora da ulozi odredeni novac da sampion igra na GRADSKOM stadionu.Koji je vas isto koliko je nas i Olimpikov isto para dajete i vi,i oni i mi i neko treci :D :D :D tako da je ova glupa rasprava nepotrebna
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 22 jun 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 jun 2010, 00:06

Gigant je napisao/la:A ko vama kaze da cete vi igrati ka stadionu "Asim Ferhatovic - Hase" ??? jer pare nisu odobrene, tako da cete mozda u Zenici, a mozda i vi put sirokog :) a za stadion, ne bih da zapocinjem temu, zna se ko je uvijek igrao na njemu, i ko njime vlada...imate svoj krmetnjak, pa ga rekonstruisite za nekih 20-ak godina, jer ako budete azurni kao i sa postavljanjem reflektora, taman ce toliko i potrajati...a da, bas su vas nekako fino potrefili s kim da igrate, imate nesto slicno ;)
necu ni da ulazim u tu raspravu zna se ko ima svoj stadion,a ko ga renta,mi makar sebi mozemo priustit da placamo reflektore,znas li zbog cega sarajvo uvjek igra oko 2,3 sata--jer je termin oko 6,7 skuplji pkad ttreba platit,abd zeljo ce igrat na Asf ili ti ga gradskom,idi na sovj forum,il vec ako pises na nasem pisi nesto pametno,koja su vam pojacanja kad vam pocinju ppripreme,a ne neke suvisne postove,lesinari ce igrat na svom stadionu...kraj rasprave ignorisite gaznam da ponekad zna nasmiat kao cena ili jos neki,ali nemojte kvarit temu,djetetu je raspust pa nema sta radit
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 jun 2010, 00:09

elninho_resTO je napisao/la:
Gigant je napisao/la:A ko vama kaze da cete vi igrati ka stadionu "Asim Ferhatovic - Hase" ??? jer pare nisu odobrene, tako da cete mozda u Zenici, a mozda i vi put sirokog :) a za stadion, ne bih da zapocinjem temu, zna se ko je uvijek igrao na njemu, i ko njime vlada...imate svoj krmetnjak, pa ga rekonstruisite za nekih 20-ak godina, jer ako budete azurni kao i sa postavljanjem reflektora, taman ce toliko i potrajati...a da, bas su vas nekako fino potrefili s kim da igrate, imate nesto slicno ;)
necu ni da ulazim u tu raspravu zna se ko ima svoj stadion,a ko ga renta,mi makar sebi mozemo priustit da placamo reflektore,znas li zbog cega sarajvo uvjek igra oko 2,3 sata--jer je termin oko 6,7 skuplji pkad ttreba platit,abd zeljo ce igrat na Asf ili ti ga gradskom,idi na sovj forum,il vec ako pises na nasem pisi nesto pametno,koja su vam pojacanja kad vam pocinju ppripreme,a ne neke suvisne postove,lesinari ce igrat na svom stadionu...kraj rasprave ignorisite gaznam da ponekad zna nasmiat kao cena ili jos neki,ali nemojte kvarit temu,djetetu je raspust pa nema sta radit
bra'o lave

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 jun 2010, 00:09

A znas kad sam ja tebi rekao da se ne javljas na ovu temu ako mislis provocirati i unositi negativnu atmosferu medju "normalnu raju" a ti opet!!!! Ma nemamo se mi sta raspravljati o GRADSKOM STADIONU, a nad tim stadionom nema vladavnu ni Zeljeznciar, ni Sarajevo.... ni Igman, ni Olimpik ni tamo neki peti, i deseti klub vec grad, a u ovom trenutnku ZELJO je klub koji predstavlja grad sarajevo i ZELJO ce biti taj koji ce igrati svoje euro utakmice na navedenom stadionu, a vi ste tu samo podstanari, ko zna, da nema KOSEVA sigurno bi vi bila kod nas PODSTANARI jer mi IMAMO stadion i kada smo ga usluzivali OLIMPIKU zasto te nebi i vama, zato je bolje da ne pocinjemu tu temu da se slucajno ne uvriejdis. Ja sam tebi rekao da se na temu Fk Sarajevo javljati necu, a ti ne silazis sa teme FK ZELJEZNICAR, to je vjerovatno tvoja neka neostvarena ljubav, ili ljubav koja i dan danas u tebi tinja pa te srce vuce ako nista na temu ZELJE na forumu, ali nema veze... Prijatelju uzivaj u ostatku veceri, doci ce i tebi koja pametna pa ces sigurno gledati ZELJU na euro sceni ne preko tv-ekerna nego na GRADSKOM STADIONU KOSEVO... Budi pozdravljen...i iskren da budem meni ne smetas na ovoj temi, samo su ti glupa ova prepocavanja, mislim djecija su :) Probaj to izbaciti. Pozdrav

tastatura
Kontakt:

Post Postao/la tastatura » 22 jun 2010, 00:19

Gigante, cujem da ste izvukli Zdravka Colica u pretkolu LP-a, jel' to istina?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 22 jun 2010, 00:36

Nadao sam se da ce Zeljo (inace poslije Veleza najdrazi klub u BiH) izvuci nekog da se moze igrat' s njim ,ovako po meni ,nikakve sanse nema nas prvak.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 jun 2010, 02:00

valja probuditi hilcu da se vrati :lol:

nodiluxor
Kontakt:

Post Postao/la nodiluxor » 22 jun 2010, 07:58

Hapoel Tel Aviv gets tough Champions League draw
League champion and State Cup holder to play Bosnian side FK Zeljeznicar - :mrgreen: notorious for it rowdy and often violent fans.[/b]

By Eli Shvidler
Hapoel Tel Aviv will face a difficult opponent in the second qualifying round of the UEFA Championships League. The Premier League champion and State Cup holder will play against Bosnian side FK Zeljeznicar, the governing body of European soccer announced yesterday from its headquarters in Nyon, Switzerland.

The Sarajevo-based club - whose supporters are notoriously rowdy and often violent - is one of the most formidable clubs that Hapoel could have expected to play against. The team, which is coached by Amar Osim, the son of legendary Bosnian coach Ivica Osim, sports a roster of versatile players from the former Yugoslavia.

Osim himself is quite familiar with the qualifying stage of the Champions League. In 2002, Zeljeznicar reached the third round of the draw before bowing out to England's Newcastle United.

Zeljeznicar captured one league title in the former Yugoslavia before the country's disintegration. It then went on to grab four league championships in Bosnia Herzegovina. Its most impressive finish in Europe was in 1984-85, when it reached the semifinals of the UEFA Cup, only to lose to Real Madrid in the last two minutes of the match.

The team's modest budget (1 million euros ), which is subsidized by the local tobacco industry, requires it to sell its players often. Zeljeznicar recently sent one of its star players, Samir Bekric, to South Korea.

Perhaps the most prominent name on Zeljeznicar's roster is Mirsad Beslija, an experienced midfielder whose resume includes 29 appearances for the Bosnian national team. The 30-year-old has also played for Belgian club Genk and Scottish side Hearts.

Ibrahim Sehic, the goalkeeper of Bosnia's national U-21 team, is the youngest player ever to be named captain in the club's history. Zeljeznicar also recently signed Macedonian defender Goran Gancev, while it has high hopes for the giant Serbian midfielder Milan Culum. Hapoel will also have to keep a wary eye on attack-minded midfielder Edin Visca. Zeljeznicar is the best supported team in Bosnia. The club's most die-hard supporters are known as "The Maniacs," who are known to create a hostile environment for any visiting team.

Hapoel Tel Aviv will host Zeljeznicar for the first leg of the qualifier in mid-July.
Sto se prepadose ovi ****, a ima jos skoro mjesec do tekme!!!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 jun 2010, 08:05

nodiluxor je napisao/la:Hapoel Tel Aviv gets tough Champions League draw
League champion and State Cup holder to play Bosnian side FK Zeljeznicar - :mrgreen: notorious for it rowdy and often violent fans.[/b]

By Eli Shvidler
Hapoel Tel Aviv will face a difficult opponent in the second qualifying round of the UEFA Championships League. The Premier League champion and State Cup holder will play against Bosnian side FK Zeljeznicar, the governing body of European soccer announced yesterday from its headquarters in Nyon, Switzerland.

The Sarajevo-based club - whose supporters are notoriously rowdy and often violent - is one of the most formidable clubs that Hapoel could have expected to play against. The team, which is coached by Amar Osim, the son of legendary Bosnian coach Ivica Osim, sports a roster of versatile players from the former Yugoslavia.

Osim himself is quite familiar with the qualifying stage of the Champions League. In 2002, Zeljeznicar reached the third round of the draw before bowing out to England's Newcastle United.

Zeljeznicar captured one league title in the former Yugoslavia before the country's disintegration. It then went on to grab four league championships in Bosnia Herzegovina. Its most impressive finish in Europe was in 1984-85, when it reached the semifinals of the UEFA Cup, only to lose to Real Madrid in the last two minutes of the match.

The team's modest budget (1 million euros ), which is subsidized by the local tobacco industry, requires it to sell its players often. Zeljeznicar recently sent one of its star players, Samir Bekric, to South Korea.

Perhaps the most prominent name on Zeljeznicar's roster is Mirsad Beslija, an experienced midfielder whose resume includes 29 appearances for the Bosnian national team. The 30-year-old has also played for Belgian club Genk and Scottish side Hearts.

Ibrahim Sehic, the goalkeeper of Bosnia's national U-21 team, is the youngest player ever to be named captain in the club's history. Zeljeznicar also recently signed Macedonian defender Goran Gancev, while it has high hopes for the giant Serbian midfielder Milan Culum. Hapoel will also have to keep a wary eye on attack-minded midfielder Edin Visca. Zeljeznicar is the best supported team in Bosnia. The club's most die-hard supporters are known as "The Maniacs," who are known to create a hostile environment for any visiting team.

Hapoel Tel Aviv will host Zeljeznicar for the first leg of the qualifier in mid-July.
Sto se prepadose ovi ****, a ima jos skoro mjesec do tekme!!!

Konacno je neko rekao istinu! :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jun 2010, 08:20

CENTROTRANS VAS VODI U TEL AVIV!

Centrotrans je ponovo sa Vama! Ova kompanija nudi Vam odlazak na prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će Željezničar odigrati sa Hapoelom u Tel Avivu.
Koliko često vam se pruža prilika da svoje ljubimce gledate u najjačem evropskom i svjetskom fudbalskom takmičenju? Jako rijetko i baš iz tog razloga ne propustite jedinstvenu priliku da date podršku prvaku Bosne i Hercegovine, kada 13. ili 14. jula bude gostovao u Tel Avivu, kod izraelskog predstavnika Hapoela na stadionu Bloomfield kapaciteta 15.500 mjesta!

Centrotrans ostaje dosljedan i vodi Vas i na ovo gostovanje, kao što je to slučaj i sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pošto se još uvijek ne zna tačan datum utakmice, u slučaju da se ona bude igrala u utorak, 13. jula, planiran je polazak avionom iz Sarajeva u nedjelju 11. jula, a povratak u Sarajevo planiran je za srijedu, 14. jula.

U slučaju da se susret bude igrao u srijedu 14. jula, avionski polazak iz Sarajeva je planiran za ponedjeljak 12. jula, a povratak je u četvrtak 15. jula. Smještaj će biti organizovan u nekom od luksuznih hotela u Tel Avivu.

Podrobnije informacije moći će te naći na portalu sportsport.ba kao i na stranici Centrotrans.ba.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 jun 2010, 08:42

Stole iz Bora je napisao/la:CENTROTRANS VAS VODI U TEL AVIV!

Centrotrans je ponovo sa Vama! Ova kompanija nudi Vam odlazak na prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koju će Željezničar odigrati sa Hapoelom u Tel Avivu.
Koliko često vam se pruža prilika da svoje ljubimce gledate u najjačem evropskom i svjetskom fudbalskom takmičenju? Jako rijetko i baš iz tog razloga ne propustite jedinstvenu priliku da date podršku prvaku Bosne i Hercegovine, kada 13. ili 14. jula bude gostovao u Tel Avivu, kod izraelskog predstavnika Hapoela na stadionu Bloomfield kapaciteta 15.500 mjesta!

Centrotrans ostaje dosljedan i vodi Vas i na ovo gostovanje, kao što je to slučaj i sa fudbalskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Pošto se još uvijek ne zna tačan datum utakmice, u slučaju da se ona bude igrala u utorak, 13. jula, planiran je polazak avionom iz Sarajeva u nedjelju 11. jula, a povratak u Sarajevo planiran je za srijedu, 14. jula.

U slučaju da se susret bude igrao u srijedu 14. jula, avionski polazak iz Sarajeva je planiran za ponedjeljak 12. jula, a povratak je u četvrtak 15. jula. Smještaj će biti organizovan u nekom od luksuznih hotela u Tel Avivu.

Podrobnije informacije moći će te naći na portalu sportsport.ba kao i na stranici Centrotrans.ba.
jel nas ovo besplatno vode :lol: :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jun 2010, 08:49

Naravno! Pod motom "za sve ove godine zajedno" Centrotrans besplatno vodi odredjene navijace Zelje u Tel Aviv. U putovanje su ukljuceni prevoz, jedno nocenje i obilazak Tel Aviva, hrana i pice na bazi "koliko god mozes pojedi i popij" te poklon bon za kupovinu u soping centrima u Tel Avivu.

Samo trebas upasti u grupu "odredjenih" .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 09:19

tastatura je napisao/la:Gigante, cujem da ste izvukli Zdravka Colica u pretkolu LP-a, jel' to istina?
Nije istina! Izvukli su Joksimovića, pa onda u drugom kolu idu na Čolića.

31. Juli - U inat svima!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.