FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakve ljudi vi gluposti pisete na ovom forumu uopste nije cudno da nam se sve ovo desava. Ko ba placa hahaha, jest meni Senad multimilioner daje na ruke petobu da bi ja tebe ili nekog drugog imaginarnog lika pod nekim nikom ubjedio kako senad valja, a amar ne valja, njemu je to cilj za 2019, mislim eo odgovorio sam ti da ne bi vise o tom pricao, fakat djecija prica. Ja svojim postovima uopce ne namecem da se vrate prosli. Samo sam izrevoltiran dvolicnoscu i srcanim branjenjem nekih desavanja i postupaka ove uprave. Opravdanje za ovakvu sramotu je sto je prosla uprava nekad ostala bez evrope jeste al je ostala bez nje na terenu. Ljudi nisu uplatili 20.000 pisljivih i sad treba opravdanje trazit u nekim proslim. Kad smo kod proslih ovi ne mogu okrecit i odrzat sta su oni uradili. To je tako i svi to znaju da je tako a ti mozes pojest svoju guzicu, to ce ostat upisano.
Jarane ba glup si. Posebno s tim imenima. Zna se i ko je za koga bio i za koga ce biti i zasto. Bilo je prije pola godine kako izgleda kad se jug okrene protiv nekog. Sad se to i ne vidi bas. A i kako bi kad je neko tu pola godine koliki god da je debil premalo vremena da bi sudio nekome.
Vidi se kakve su ti namjere kad na javnom forumu pises imena ljudi i sad bi se neko trebao upecati i pisati o njima, dok se ti krijes iza nika kao kuja neka.
Sto se mene tice nema nikakve razlike ostao bez europe na terenu ili van terena. Oni da su ostali ne bi opet isli u europu jer bi se borili za opstanak.
I zanimljivo opet da to za krecenje par likova na lobotomiji konstantno pise. Toliko o tome da nisi lobotomac.
Ostat ce upisan i najduzi niz poraza nakon rata. Ostat ce upisano da su na Grbavici karali i Krupa i Gosk i Tuzla City. Da smo klub koji obeca treneru premiju za izlazak u europu pa onda nece da mu isplati. Da smo klub koji tjera igrace na najnehumaniji nacin. Da vodimo igrace drugih klubova na pripreme. Da smo izgubili primat u svim takmicenjima. Ostat ce upisani kao najvece zlo koje je snaslo ovaj klub od kraja rata. Opustosili klub, razjebali ekipu, omladinski pogon, rasprodali sto je valjalo, ostavili dugove za sve sto su kako kazes uradili. Mogu i ja svasta uraditi a da neko drugi placa.
Vidi se kakve su ti namjere kad na javnom forumu pises imena ljudi i sad bi se neko trebao upecati i pisati o njima, dok se ti krijes iza nika kao kuja neka.
Sto se mene tice nema nikakve razlike ostao bez europe na terenu ili van terena. Oni da su ostali ne bi opet isli u europu jer bi se borili za opstanak.
I zanimljivo opet da to za krecenje par likova na lobotomiji konstantno pise. Toliko o tome da nisi lobotomac.
Ostat ce upisan i najduzi niz poraza nakon rata. Ostat ce upisano da su na Grbavici karali i Krupa i Gosk i Tuzla City. Da smo klub koji obeca treneru premiju za izlazak u europu pa onda nece da mu isplati. Da smo klub koji tjera igrace na najnehumaniji nacin. Da vodimo igrace drugih klubova na pripreme. Da smo izgubili primat u svim takmicenjima. Ostat ce upisani kao najvece zlo koje je snaslo ovaj klub od kraja rata. Opustosili klub, razjebali ekipu, omladinski pogon, rasprodali sto je valjalo, ostavili dugove za sve sto su kako kazes uradili. Mogu i ja svasta uraditi a da neko drugi placa.
Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ja ne branim upravu. To nije tačno.
Meni smeta hajka na Amara, gdje se našem najjačem čovjeku od rata do danas, na leđa tovari sve i svašta. To izvini, nije u redu. Nije pošteno, nije navijački, nije ok. Nije za dobrobit Želje blatiti Željinih deset trofeja. Ne može me niko ubijediti da on misli zlo klubu i da nas je uzimao kako pokusavaju predstaviti.
Brko je Naš! Nije cvjećka nego je mangup, pravi pravcati. Znaju to svi navijači, a dobro znamo da je nekada trebalo biti više namazan nego ostali, ali da je lopov i da On uništava Želju? Ljudi, jeste svjesni šta pričate?
Meni smeta hajka na Amara, gdje se našem najjačem čovjeku od rata do danas, na leđa tovari sve i svašta. To izvini, nije u redu. Nije pošteno, nije navijački, nije ok. Nije za dobrobit Želje blatiti Željinih deset trofeja. Ne može me niko ubijediti da on misli zlo klubu i da nas je uzimao kako pokusavaju predstaviti.
Brko je Naš! Nije cvjećka nego je mangup, pravi pravcati. Znaju to svi navijači, a dobro znamo da je nekada trebalo biti više namazan nego ostali, ali da je lopov i da On uništava Želju? Ljudi, jeste svjesni šta pričate?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Meni licno je veca bruka izgubiti na terenu, nego ovo. Mi postojimo zbog terena i igre, i svaka neutralna osoba koja prati ligu zna da smo zasluzili da idemo, pa to i tabela govori. Zavrsili smo 4. ni manje ni vise od toga. Ipak imas neku moralnu pobjedu koja ti daje nadu za naredne godine. Najveca blamaza BiH fudbala zadnjih 10 godina sigurno, kad Sarajevo i Zeljo nisu izborili Evropu. To je bila velika katastrofa. I hajde, tad ne izboris Evropu. Nego odma na pocetku te sezone se novac trosi, kao da si izborio Evropu, jer se hoce na silu, nazor da dodje do uspjeha. Tu se zestoko usralo. I opet se sve vrtilo ukrug. Isto nema logike da su se sa svakim uspjeli zavaditi, od igraca koji su ranije bili kao npr Jahic, pa do one osobe koja zastupa Arezinu. Sad to nikako ne primjetim. Sto sad npr ne cujem tu negativu? Zato sto ljudi znaju upravljati i komunicirati sa osobama koje se bave fudbalom.Manijaci19871921 je napisao/la:Kakve ljudi vi gluposti pisete na ovom forumu uopste nije cudno da nam se sve ovo desava. Ko ba placa hahaha, jest meni Senad multimilioner daje na ruke petobu da bi ja tebe ili nekog drugog imaginarnog lika pod nekim nikom ubjedio kako senad valja, a amar ne valja, njemu je to cilj za 2019, mislim eo odgovorio sam ti da ne bi vise o tom pricao, fakat djecija prica. Ja svojim postovima uopce ne namecem da se vrate prosli. Samo sam izrevoltiran dvolicnoscu i srcanim branjenjem nekih desavanja i postupaka ove uprave. Opravdanje za ovakvu sramotu je sto je prosla uprava nekad ostala bez evrope jeste al je ostala bez nje na terenu. Ljudi nisu uplatili 20.000 pisljivih i sad treba opravdanje trazit u nekim proslim. Kad smo kod proslih ovi ne mogu okrecit i odrzat sta su oni uradili. To je tako i svi to znaju da je tako a ti mozes pojest svoju guzicu, to ce ostat upisano.
Podjele i mirnija atmosfera medju navijacima ce nestati onog dana kad ni Amar ni Misimovic i kompanija ne budu u klubu. Ovo je zalosno da se izmedju sebe vrijedjamo Boga mi. Neko ce u svakom dobru nekog pronaci milimetar loseg da bi se pozivao Misimovic, a sa druge strane krupne greske ce se prastati i pravdati jer smo kao trpili sve i svasta od ove prosle. Jesmo, ali evo do cega smo sebe doveli. Ne treba vise nikom krupne greske prastati i pravdati kao ok je, sutite. Sitne ce imati svako, ali ljudi mi smo u raspadu sto zbog Misimovic sto zbog ovih sto su nastavili ko prosli. Necemo se g izvuci sigurno ako pravdamo nesto sto nema opravdanje i da se sladis greskama na stetu Zelje jer eto bolji Misimovic ili eto bolji neko 10.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tačno tako. Ovo je otišlo u p lijepe m. Ne treba ni čitati ni pisati.
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni su ovi napravili nekoliko velikih gresaka. Prva i najveca je sto nisu bez rukavica iznijeli svo zlo kohe su zatekli u klubu. Drugo je licenca i trece je osluskivanje foruma i drustvenih mreza. Takvi ljudi ne mogu voditi Zelju i ako tako gledam daleko im kuca od kluba. Nisu naucili iz proslosti i od Ublehasa da slusanje foruma i drustvenih mreza znaci samo jedno a to je nestanak sa scene. Uradili su dobri stvari. Klub je bio duzan dvije plate i tri doprinosa, isplaceni su raskidi, namireni neki dugovi i sve je ferceralo kako treba u ovih 5 mjeseci. Uz sve opstrukcije od Ublehasa i analnih planinara mogli su bolje, ali nemamo sad boljih od njih jer smo u banani.
Zakopase (novi) ljudi klub za manje od sest mjeseci, i to sve pod palicom naseg Amara. Aferim vam bilo. Nekada je bila najveca briga hoceli istok biti ravan sa sjeverom i da li ce biti beton ili plasticna trava okolo travnjaka, a danas... Tuzno na sta si spao Zeljo, ali mahala i dalje vlada seherom kao i drzavom. Pa eto, sada uzivajte.
Bogami meni nije, meni je najveca briga bila kako cemo proci sa Kosticem, Krcmarevicem i sa silnim igracima. Svake sezone 1 novi trener minimum, 2 sportska direktora u pokusaju, itd. Da su oni ljudi ostali jos, predvidjam sledeci scenariji, novi trener umjesto Odovica, pa on nije u stanju da izbori Evropu, pa na ljeto opet novi trener. Bila bi anketa po forumu za kojeg smo trenera, i oni nam serviraju neku jeftiniju verziju izbora foruma. Sad barem ne moram da mislim ko se pita za sportska pitanja, jer ima rezultate koji govore za njega.AtlaZ je napisao/la:Zakopase (novi) ljudi klub za manje od sest mjeseci, i to sve pod palicom naseg Amara. Aferim vam bilo. Nekada je bila najveca briga hoceli istok biti ravan sa sjeverom i da li ce biti beton ili plasticna trava okolo travnjaka, a danas... Tuzno na sta si spao Zeljo, ali mahala i dalje vlada seherom kao i drzavom. Pa eto, sada uzivajte.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 11 jun 2019, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Super, super. Uzivaj..Tristan10 je napisao/la:Bogami meni nije, meni je najveca briga bila kako cemo proci sa Kosticem, Krcmarevicem i sa silnim igracima. Svake sezone 1 novi trener minimum, 2 sportska direktora u pokusaju, itd.AtlaZ je napisao/la:Zakopase (novi) ljudi klub za manje od sest mjeseci, i to sve pod palicom naseg Amara. Aferim vam bilo. Nekada je bila najveca briga hoceli istok biti ravan sa sjeverom i da li ce biti beton ili plasticna trava okolo travnjaka, a danas... Tuzno na sta si spao Zeljo, ali mahala i dalje vlada seherom kao i drzavom. Pa eto, sada uzivajte.
Na platou Skenderija. Mogu dodji i igraci taman ima tamo Cosmopolitan sa shishom.Osim13 je napisao/la:Predlažem održavanje skupštine na otvorenom
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Lekcija mnogima! Manijaci!
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo su te to danas naucili. Vratite pare sto ste nesavjesno trosili. I to je pljacka. Vratite dokumentaciju u klub. Platite ljudima za hibrid i grijace. Hajde sad **** tamo gdje se za pljuvanje Amara dobija petoba. Necete razbojnici.AtlaZ je napisao/la:Zakopase (novi) ljudi klub za manje od sest mjeseci, i to sve pod palicom naseg Amara. Aferim vam bilo. Nekada je bila najveca briga hoceli istok biti ravan sa sjeverom i da li ce biti beton ili plasticna trava okolo travnjaka, a danas... Tuzno na sta si spao Zeljo, ali mahala i dalje vlada seherom kao i drzavom. Pa eto, sada uzivajte.
Toliko je trenera i igraca protutnjalo i svake polu-sezone ili sezone se oglasavaju oni i pricaju protiv nase bivse uprave. I svaki put mi mislimo ma sta ce oni, sta oni znaju ha ha, a nikad se sami ne pitamo, pa hej mozda su i oni nekad u pravu, mozda nismo mi uvjek bili korektno. Kako to da sad niko nista ne govori lose protiv nase uprave, trenera itd a napustilo nas je vise igraca na koje se ne racuna. Sto sad ne govore Arezina, Jazvic, njihov neki menadzeri. Ne moze biti da je svaki put nasa uprava bila u pravu, a nikad oni, a tako su ljudi mislili, i sada isto misle.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba se ni obazirati na ove padobrance. Oni ulete jer su placeni za to. Unesu nemir i odose. U subotu je prozivka. Doveli smo samo golmana, ugovori su istekli Stevanovicu, Fejzicu i Zecu. Ima li jos neko?
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ljudi, treba prestati pisati skroz. Kako god, uvijek se nađe neko da kontrira, vjerovatno ima i pitara koji zakuhavaju, sta vise znas ko pise. Treba do skupstine usutiti i sacekati da vidimo kako dalje. Ovo trenutno kako se radi nije dobro po klub.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Asistencija Višća, Željo.
Go Džeko, Željo.
Na golu Šehić, Željo.
Na tribinama Manijaci, Željo.
To je Željo, naši ljudi!
Go Džeko, Željo.
Na golu Šehić, Željo.
To je Željo, naši ljudi!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pobjeda,ŽeljoDokoljenko je napisao/la:Asistencija Višća, Željo.
Go Džeko, Željo.
Na golu Šehić, Željo.
To je Željo, naši ljudi!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dokle idu lazi i cime se sluze a to je da ce Mujo uci, covjek dao intervju da nema pojma o cemu se radi i da ne zna odakle takva prica. Najbolji dokaz i sta je poenta u svemu tome.
Najtuznije sto se oko Želje okotilo Violina malo je reci. Nove violine tj pokusaj violina su danan, larson cvaja, par politickih uhljeba koji komentarisu na zvanicnoj.
Uz to dodas balavurdije koja ne zna odakle je suplja i plus par botova i dobijes ovo sto dobijes.
Boriti se kako se umije i zna i ne treba prestajati pisati za ove koji misle da prestanu.
Stav manijaka nema veze s ovim debilom koji pise, jos jedan u nizu pokusaja da prave losu atmosferu. Zamisli ti njemu argumenta pise neko na org. Kakav debil.
Najtuznije sto se oko Želje okotilo Violina malo je reci. Nove violine tj pokusaj violina su danan, larson cvaja, par politickih uhljeba koji komentarisu na zvanicnoj.
Uz to dodas balavurdije koja ne zna odakle je suplja i plus par botova i dobijes ovo sto dobijes.
Boriti se kako se umije i zna i ne treba prestajati pisati za ove koji misle da prestanu.
Stav manijaka nema veze s ovim debilom koji pise, jos jedan u nizu pokusaja da prave losu atmosferu. Zamisli ti njemu argumenta pise neko na org. Kakav debil.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.