Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
pojeo sam dvije kile cevapa. zabetoniran sam
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Koliko me pamcenje sluzi,kisa je za prvi maj unazad 4 godine uvijek bila,tako ovo nije nista novo,ali ja sam se demolirao sinoc poslije tekme kad se stiglo doma,partija se pravila,tako da danas kuliram na vikendici
SAMO F.K.S. ima da odvalis na avatar
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahaha,ja ću sad roštiljat,eno prave se ćevapiBernabéu je napisao/la:Isti smo jarane, i ja upravo roštiljao kući.1921 je napisao/la:pojeo sam dvije kile cevapa. zabetoniran sam
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tebra ne vidim dobro jeko ta ?LudLo 4 je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi,kisa je za prvi maj unazad 4 godine uvijek bila,tako ovo nije nista novo,ali ja sam se demolirao sinoc poslije tekme kad se stiglo doma,partija se pravila,tako da danas kuliram na vikendici![]()
E ljudi ako neko moze da mi pomogne . Evo vec 9 dana cekam neki paket da mi dodje postom , planiram otici na postu da se raspitam sta je s paketom jel mi treba neki dokument ili nesto ? Ako neko ima iskustva nek pomogne hvala
- DAVID VILLA
- Kontakt:
evo mene ljudi,jesam se najeo cevapa
sta ima kod vas? jedu li se cevapi? 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Megamon
- Kontakt:
Evo samo da stara napravi jos salatu.Inace ispek'o sam tri kg cevapa,2kg fileta i 1kg kobasica.Ima nas sedam valjda ce nam moci bitiDAVID VILLA je napisao/la:evo mene ljudi,jesam se najeo cevapa![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trebali imati utakmicu, i otkazu
, 'ebo ih zivot. Nista, sad malo rostiljati kod kuce, i gledati Dzeku .. 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sace on s klupe go zabit hahahahjahahahahahaGoalgetter je napisao/la:Trebali imati utakmicu, i otkazu, 'ebo ih zivot. Nista, sad malo rostiljati kod kuce, i gledati Dzeku ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma i on sigurno negdje rositlja, doci ce do drugog poluvremenaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sace on s klupe go zabit hahahahjahahahahahaGoalgetter je napisao/la:Trebali imati utakmicu, i otkazu, 'ebo ih zivot. Nista, sad malo rostiljati kod kuce, i gledati Dzeku ..
- DAVID VILLA
- Kontakt:
prijatnoMegamon je napisao/la:Evo samo da stara napravi jos salatu.Inace ispek'o sam tri kg cevapa,2kg fileta i 1kg kobasica.Ima nas sedam valjda ce nam moci bitiDAVID VILLA je napisao/la:evo mene ljudi,jesam se najeo cevapa![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta ima ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Pokisao sam k'o nikad u zivotu. J*** ti rostiljanje pod kisobranom! 
...svi se zalite na vrijeme...kod mene je lijepo,sunce grije skoro cijeli dan...BegAx je napisao/la:Pokisao sam k'o nikad u zivotu. **** ti rostiljanje pod kisobranom!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jučer od 08:00 do danas 18:00 bilo je odlično.Jeste bila kiša,jesam sav mokar došao kući,ali bitno je da sam se žvalio i da sam (zašto da krijem?) umočio...
Jučer sam se i napio bio,imam posljedice na leđima.
You'll never walk alone.
Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh jarane treba proslaviti ovo boldirano to je bitno jeeeeee,a posto je to tebi bitno ,kontam mogao si samo umociti CEVAP u KAJMAKVolimLiverpool je napisao/la:Jučer od 08:00 do danas 18:00 bilo je odlično.Jeste bila kiša,jesam sav mokar došao kući,ali bitno je da sam se žvalio i da sam (zašto da krijem?) umočio...
||| FKZeljeznicar |||
kako ti znas da nije karaoLudLo 4 je napisao/la:Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh jarane treba proslaviti ovo boldirano to je bitno jeeeeee,a posto je to tebi bitno ,kontam mogao si samo umociti CEVAP u KAJMAKVolimLiverpool je napisao/la:Jučer od 08:00 do danas 18:00 bilo je odlično.Jeste bila kiša,jesam sav mokar došao kući,ali bitno je da sam se žvalio i da sam (zašto da krijem?) umočio...
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bravo,ispao si zanimljiv.Evo raja ne može napisati post,ne mogu se prestati smijati tvojoj dozi humora.LudLo 4 je napisao/la:Yeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh jarane treba proslaviti ovo boldirano to je bitno jeeeeee,a posto je to tebi bitno ,kontam mogao si samo umociti CEVAP u KAJMAKVolimLiverpool je napisao/la:Jučer od 08:00 do danas 18:00 bilo je odlično.Jeste bila kiša,jesam sav mokar došao kući,ali bitno je da sam se žvalio i da sam (zašto da krijem?) umočio...
You'll never walk alone.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nista raja
Kod nas u Krupi kisa padala do 12 sati i onda stala
Ali mi natkrili fino ceradu navukli i pravo bilo .