Ne moze ga zaustavit, ali mu stavi 30 poena, bez da se oznoji
Nurkson standardno katastrofalan protiv AD-a. Veceras ima popravni protiv Dallasa, i mora biti dvocifren, ili je bas pao krcu za usi
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne moze ga zaustavit, ali mu stavi 30 poena, bez da se oznoji
Ovo pisemo evo godina cetvrtaMrPink je napisao/la: ↑26 okt 2024, 18:03Ma ako Bud pokušava napraviti Brook Lopeza od njege to je velika greška. Nema šanse da Juka ikad bude oko prosjeka lige za 3 na većem broju šuteva.Njemu bi najbolje bilo da se drži stvari koje mu dobro idu, blokovi, skokovi, da dadne po koji dobar pas u napadu ali da ne forsira neke Jokićevske paseve kao što reče kolega iznad. Kad bi bolje realizovao zicere imao bi glat 12-13ppg.
Navijači sa Twittera ili Redita , samo budale im daju pažnju ...
Nije baš tako. Na twitteru su stvarno, uglavnom, 90% dječurlija i re.tardirani profili kao pojedini na ovom forumu isključivo da trolaju i raige baitaju, dok recimo na Reddit kanalima ekipa se stvarno ima šta pametno za pročitati i onako manje više realno kako stvari stoje, nema nikakve mitomanije nit išta, jer i što bude moderatori uglavnom to uklone.VensanKasel je napisao/la: ↑28 okt 2024, 11:09Navijači sa Twittera ili Redita , samo budale im daju pažnju ...
Njima je najbitnije utrpati što više , ono utrpaj 20-30 poena , nema asistencija a u odbrani rupa , ma nema veze najbolji je![]()
Šta ti ga ima biti žao , sam je kriv . Bolju leđnu tehniku imao prije par godina , jedino je proradio na fizičkoj spremi da produži karijeru .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 05:06I očekivano, samo 5 minuta u drugom poluvremenu (i to 5 na početku treće četvrtine i to je to). Kada je Plumlee odmarao, igrali su small-ball sa Dunnom na petici.
Na klupi sjedi baš sje.ban, ni ne slavi poene nikako (što uvijek radi), baš mi ga je žao vidjeti ovakvog ko da je moj, nadam se da neće psihićki potonuti, mora se dozvati.
Trenutno korisnika/ca: Divos, Normus90, StevieG8, TripleThreat i 21 gost.