Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bilo bi nepravedno da Messi ne dobije zlatnu loptu pored onoliko porusenih rekorda.
Ronaldo je zasluzio 2. mjesto, Iniesta 3. i Arbeloa 4.
Ronaldo je zasluzio 2. mjesto, Iniesta 3. i Arbeloa 4.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ronaldo ako sa Portugalom osvoji prvenstvo ili ako ih sam povuce do finala zasluzio je Balon d'Or. 
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 22 jun 2012, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Ovakvi natpisi Ronalda samo tjeraju da napreduje i da se trudi više 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
I meni se činiToxicity je napisao/la:Ovakvi natpisi Ronalda samo tjeraju da napreduje i da se trudi više
Nema veze, nek' on zabija redovno, lagano ga prolazim na listićima
- nemampojma
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pomislio sam: "Ma ja sam jedini, učinilo mi se"...
Ustanem i šta vidim - i drugi misle da je Ronaldo rekao Messi.
Kako mizerno. Zbog ovog neće ni dobiti Ballon d'Or.
Pomislio sam: "Ma ja sam jedini, učinilo mi se"...
Ustanem i šta vidim - i drugi misle da je Ronaldo rekao Messi.
Kako mizerno. Zbog ovog neće ni dobiti Ballon d'Or.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
http://www.marca.com/2012/06/22/en/foot ... 53003.html
Da li ima istine u ovome.Sto se mene tice nek ide u Real samo da ga ne gledam u crvenom dresu.
Da li ima istine u ovome.Sto se mene tice nek ide u Real samo da ga ne gledam u crvenom dresu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gol je posvetio svom sinu, koji je neki dan imao rođendan... Šta ti je Namik više **** ga život? Šta više sereš koji ****?
I ja sam Bogami na prvu pomislio da je izgovorio Messi...
Ne vjerujem da je to rekao, al' je zaista tako izgledalo, kao da upravo njegovo ime izgovara
Ne vjerujem da je to rekao, al' je zaista tako izgledalo, kao da upravo njegovo ime izgovara
- nemampojma
- Kontakt:
Ma jes ga posvetio svom sinu, ko što je Busquets rekao mucho morro.anonymousHD je napisao/la:Gol je posvetio svom sinu, koji je neki dan imao rođendan... Šta ti je Namik više **** ga život? Šta više sereš koji ****?
Enjoy the cloudy day.
Ko vodi RMB na fb ?
Koliko ja znam to je Namik,a eto i tamo je napisao da je se na proslavi gola obratio Messiju
Koliko ja znam to je Namik,a eto i tamo je napisao da je se na proslavi gola obratio Messiju
- nemampojma
- Kontakt:
Ne vodim ja to smeće više.L_blancos je napisao/la:Ko vodi RMB na fb ?
anonymousHD je napisao/la:Gol je posvetio svom sinu, koji je neki dan imao rođendan... Šta ti je Namik više **** ga život? Šta više sereš koji ****?
Sto se ovaj upali
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Vodiš, vodiš...nemampojma je napisao/la:Ne vodim ja to smeće više.L_blancos je napisao/la:Ko vodi RMB na fb ?
- KapioFootball
- Kontakt:
Moguce, ali je realno nije zasluzio pored onakvog Messija ..
Hahahahah. I onda dodje jedan ovakav i izjavi nesto najgluplje u dosadasnjem vremenskom intervalu provedenom na forumu. Mi se svi upravo slazemo da je zasluzio tu Zlatnu loptu a da mu je nece dati zbog izbora kakav jeste i pravila i onda ti uletis sa jednom ovakvom.M4kaveli je napisao/la:Moguce, ali je realno nije zasluzio pored onakvog Messija ..
Vodio je svoju ekipu do naslova prvaka Spanije, postigao golove u odlucujucim utakmicama, za razliku od Messija. Sada je prakticki sam odveo i svoju reprezentaciju medju cetiri najbolje u Europi i samo to je dovoljno relevantan argument za Zlatnu loptu.
A osvojiti je nece makar i osvojio Euro...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ako ćemo realno za Ronalda, njegovi promašaji u drugoj utakmici grupne faze europskog prvenstva protiv Danske, mogli su izbaciti Portugal iz daljeg toka takmičenja, sada se pribrao, i vidimo rezultate
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.