Nisu. I sa cetiri boda Portugal bi isao dalje.zizu1991 je napisao/la:Ako ćemo realno za Ronalda, njegovi promašaji u drugoj utakmici grupne faze europskog prvenstva protiv Danske, mogli su izbaciti Portugal iz daljeg toka takmičenja, sada se pribrao, i vidimo rezultate
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
A šta bi bilo da su Danci nakon 2 njegova promašaja u napadu pred kraj 90 minuta poentirali ? Šta onda ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
A sta da se slucajno povrijedio pa da nije odigrao ni tekme na ep,nije mi jasno,toliko glumiti neku realnost, drugovi ne moze i jare i pare,pusiti ga mesiu a govorit da navijas za Madrid ne ide i tacka. Il si madridista il cules it's that simple. Naravno klasa nosferatu(nemix and co.) je van kategorije
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kad Sneijder nije uzeo balon 2010. onda se uopste ne nadam...
Zna se tu unaprijed kome nagrada ide.Zna se i ko sljedece godine uzima.Bitno je da on nastavi obarat **** rekorde,kad je vec prestigo **** platinija.
Zna se tu unaprijed kome nagrada ide.Zna se i ko sljedece godine uzima.Bitno je da on nastavi obarat **** rekorde,kad je vec prestigo **** platinija.
Sretno zmajevi!!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ebi ga, ja sam k'o što kažeš, možda previše realan za simpatizera Reala, al šta ću, takav je moj way of living i to je svemadridist je napisao/la:A sta da se slucajno povrijedio pa da nije odigrao ni tekme na ep,nije mi jasno,toliko glumiti neku realnost, drugovi ne moze i jare i pare,pusiti ga mesiu a govorit da navijas za Madrid ne ide i tacka. Il si madridista il cules it's that simple. Naravno klasa nosferatu(nemix and co.) je van kategorije
Ja ne podržavam Messija, samo sam k'o što kažeš, previše realan
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- nemampojma
- Kontakt:
Ko to "svi"?D10S je napisao/la: Hahahahah. I onda dodje jedan ovakav i izjavi nesto najgluplje u dosadasnjem vremenskom intervalu provedenom na forumu. Mi se svi upravo slazemo da je zasluzio tu Zlatnu loptu a da mu je nece dati zbog izbora kakav jeste i pravila i onda ti uletis sa jednom ovakvom.
Vodio je svoju ekipu do naslova prvaka Spanije, postigao golove u odlucujucim utakmicama, za razliku od Messija. Sada je prakticki sam odveo i svoju reprezentaciju medju cetiri najbolje u Europi i samo to je dovoljno relevantan argument za Zlatnu loptu.
A osvojiti je nece makar i osvojio Euro...
Budimo realni, Messi je individualno imao više golova i više asistencija, bio je najbolji strijelac Primere i Lige prvaka, imao jednak broj golova kao Ronaldo, najbolji strijelac Superkupa, drugi najbolji asistent lige. Nema šansu da igra na Evropskom prvenstvu.
Zabio je Realu tri gola i imao četiri asistencije ove sezone. Što uopće nije loše. Čak štoviše, to je odličan učinak s obzirom kako je bio markiran.
S druge strane, Ronaldo je također Barci zabio tri gola i nije imao nijednu asistenciju. Po čemu se on to više iskazao ukupno u El Clasicima ove sezone?
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
A ekipu nije vodio Xabi Alonso ili Ozil ?D10S je napisao/la:Hahahahah. I onda dodje jedan ovakav i izjavi nesto najgluplje u dosadasnjem vremenskom intervalu provedenom na forumu. Mi se svi upravo slazemo da je zasluzio tu Zlatnu loptu a da mu je nece dati zbog izbora kakav jeste i pravila i onda ti uletis sa jednom ovakvom.M4kaveli je napisao/la:Moguce, ali je realno nije zasluzio pored onakvog Messija ..
Vodio je svoju ekipu do naslova prvaka Spanije, postigao golove u odlucujucim utakmicama, za razliku od Messija. Sada je prakticki sam odveo i svoju reprezentaciju medju cetiri najbolje u Europi i samo to je dovoljno relevantan argument za Zlatnu loptu.
A osvojiti je nece makar i osvojio Euro...
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Je, a do kojeg je to naslova Messi Barcu poveo?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jesam ja rekao da je Messi to uradio ?
Naravno da nisam.
Barsa je upravo zbog timskog rada i uigranosti osvojila sve moguce trofeje u zadnje 3-4 godine i postala najbolji klub u historiji.
Naravno da nisam.
Barsa je upravo zbog timskog rada i uigranosti osvojila sve moguce trofeje u zadnje 3-4 godine i postala najbolji klub u historiji.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Cinjenicama se manipulise. Kada Barca osvoji trofeje a Messi zakaze na individualnom nivou...fine, Messi ih vodio do trofeja. Zlatna lopta.
Kada to isto uradi Real onda je tim sve sto je bitno, a Messi je dobija zbog individualnih dostignuca. Give me a break.
Kada to isto uradi Real onda je tim sve sto je bitno, a Messi je dobija zbog individualnih dostignuca. Give me a break.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovi sa zavjerama su najzanimljiviji, Cuj SneijderMARCELO je napisao/la:Kad Sneijder nije uzeo balon 2010. onda se uopste ne nadam...
Priznanje se dodjeljuje najboljem na svijetu sto Sneijder nikad nije bio niti ce kad bit'. Inter je osvojio one silne trofeje zahvaljujuci najboljem treneru na svijetu a Sneijder se nakon Mourinhovog odlaska vratio tamo gdje i pripada.
Messi je imao nevjerovatnu sezonu na individualnom nivou, ali ako Ronaldo odvede Portugal do trofeja ja bih mu prvi dao titulu najboljeg na svijetu
Don't hate what you don't understand.
Kada je Zlatna lopta u pitanju, gleda se kalendarska godina, ne sezona. Tako da te Messijeve golove u Superkupovima komotno mozes zanemariti. Dakle, nula golova u 2012 protiv Reala i dvije asistencije. Za razliku od Ronalda koji je dao tri gola Barci. Mada eto, navikli smo da se Lessijeve asistencije gloroficiraju vise nego Ronaldovi golovi.nemampojma je napisao/la: Ko to "svi"?
Budimo realni, Messi je individualno imao više golova i više asistencija, bio je najbolji strijelac Primere i Lige prvaka, imao jednak broj golova kao Ronaldo, najbolji strijelac Superkupa, drugi najbolji asistent lige. Nema šansu da igra na Evropskom prvenstvu.
Zabio je Realu tri gola i imao četiri asistencije ove sezone. Što uopće nije loše. Čak štoviše, to je odličan učinak s obzirom kako je bio markiran.
S druge strane, Ronaldo je također Barci zabio tri gola i nije imao nijednu asistenciju. Po čemu se on to više iskazao ukupno u El Clasicima ove sezone?
Najbolji strijelac Lige prvaka i Lige? Ti golovi su bezvrijedni. Cinjenica. Pet golova Leverkusenu, nula Chelseau uz promaseni penal i sijaset prilika pred golom Cecha. Protiv Reala se nije vidio apsolutno nikako. Podbacio je u tri od tri najvaznije utakmice sezone. Ronaldo ga je "dotukao" ovim golovima na Euru, bit ce nezasluzeno ako Ronaldo ne uzme Zlatnu loptu, ende.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Ovi sa zavjerama su najzanimljiviji, Cuj SneijderMARCELO je napisao/la:Kad Sneijder nije uzeo balon 2010. onda se uopste ne nadam...
Priznanje se dodjeljuje najboljem na svijetu sto Sneijder nikad nije bio niti ce kad bit'. Inter je osvojio one silne trofeje zahvaljujuci najboljem treneru na svijetu a Sneijder se nakon Mourinhovog odlaska vratio tamo gdje i pripada.
Messi je imao nevjerovatnu sezonu na individualnom nivou, ali ako Ronaldo odvede Portugal do trofeja ja bih mu prvi dao titulu najboljeg na svijetu
Zar za Culese nije Guardiola najbolji na svijetu ?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Pa i Ronaldo je promasio penal u istoj fazi kad i Messi, samo sto je ovaj dao 3x vise golova u istom takmicenju.. i kako ga moze dotuci na nekom takmicenju kad ovaj ni ne igra tu..D10S je napisao/la: Najbolji strijelac Lige prvaka i Lige? Ti golovi su bezvrijedni. Cinjenica. Pet golova Leverkusenu, nula Chelseau uz promaseni penal i sijaset prilika pred golom Cecha. Protiv Reala se nije vidio apsolutno nikako. Podbacio je u tri od tri najvaznije utakmice sezone. Ronaldo ga je "dotukao" ovim golovima na Euru, bit ce nezasluzeno ako Ronaldo ne uzme Zlatnu loptu, ende.
ser del barça es el millor que hi ha !
Da, samo sto je Ronaldo u istoj toj fazi dao i dva gola. A da to i ne racunamo, opet ga je razvalio u Primeri davsi golove u onim trenucima kada je bilo najbitnije. A to sa Eurom, kakve veze ima to sto Messi ne igra na Euru? Nije ni Ronaldo igrao Superkup i SP klubova pa ce opet svaki cules reci "u trofejima, 3,4-1". Ronaldu ce Euro itekako pomoci u osvajanju Zlatne lopte. A nisam ni mislio bukvalno "dotukao", prouci malo stilske figure.Scof1eld je napisao/la: Pa i Ronaldo je promasio penal u istoj fazi kad i Messi, samo sto je ovaj dao 3x vise golova u istom takmicenju.. i kako ga moze dotuci na nekom takmicenju kad ovaj ni ne igra tu..
eto zato sto ja navijam za argentinu ne smijem imati svog favorita na euru ?anonymousHD je napisao/la:Ti najbolje znaš kako je biti poremećen. Za koga sad navijaš? Pošto je Argentina ispala sa Evropskog.
i da, sta bi s ovim ?
anonymousHD je napisao/la:Ali šta ti očekuješ od navijača Real Madrida? Naravno da nam je svima jasno da je Messi trenutno najbolji igrač, ali to niko neće reći iz principa. Isto kao i igrači Real Madrida, oni nikada neće reći Messi je bolji od Ronalda, svi će naravno stati na stranu Ronalda i reći da je najbolji. Logika brate. Možeš ti ovde raditi šta hoćeš ali pola njih nikada neće prestati. Ti znaš da je bolji, i boli te briga, ha ya.
ser del barça es el millor que hi ha !
- nemampojma
- Kontakt:
Slažem se da bi bilo apsurdno dati Messiju nagradu za najboljeg igrača svijeta ako Ronaldo osvoji Evropsko prvenstvo. Bilo bi krajnje licemjerno. Stvar je u tome što sad nagradu za najboljeg ne dodjeljuju stručna lica, već kolege igrači i treneri.
Da daju stručna, normalno da bi Arbeloa dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta.
Da daju stručna, normalno da bi Arbeloa dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
- anonymousHD
- Kontakt:
Svako EP ti imaš novog favorita. Ko je najbolji, ti za njega navijaš. Sigurno si zato i počeo 2006 godine navijat za Barcelonu, pa si sad kao iskusni navijač Barce. Sigurno si pre navijao za Real Madrid. Flop si!
Pa je li tako? Je li Messi trenutno najbolji igrač? Je li on u rukama ima Ballon d'Or? Ja ti pričam ko je treba dobiti, znaš ti čitati? Govorim ti ako Ronaldo odvede Portugal i finale, apsolutno on treba da dobije, jer hobit mali ništa nije uradio ove sezone što je vredno spominjaja.
I vidim, imaš puno vremena, pa tražiš moje postove, de proviri kroz prozor, pogledaj kako je sneg napadao, idi sankaj se.
Pa je li tako? Je li Messi trenutno najbolji igrač? Je li on u rukama ima Ballon d'Or? Ja ti pričam ko je treba dobiti, znaš ti čitati? Govorim ti ako Ronaldo odvede Portugal i finale, apsolutno on treba da dobije, jer hobit mali ništa nije uradio ove sezone što je vredno spominjaja.
I vidim, imaš puno vremena, pa tražiš moje postove, de proviri kroz prozor, pogledaj kako je sneg napadao, idi sankaj se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.