Dokoljenko je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Čuo sam da će doći jedan igrač, ne mogu puno reći osim toga da se bavi fudbalom. Profesionalno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Drugi gotov. SamoOsim13 je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Čuo sam da će doći jedan igrač, ne mogu puno reći osim toga da se bavi fudbalom. Profesionalno.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Igrat cemo u bijelim majica. Sve dok ne dodje jedini spasitelj Senad al sad nema para doci ce al u kur.cu...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nemoj molim te. Evo fino te molim, daj da pravimo atmosferu kako treba.Bezideja je napisao/la:Igrat cemo u bijelim majica. Sve dok ne dodje jedini spasitelj Senad al sad nema para doci ce al u kur.cu...
Pa da su znali megamix i oni ubjediti ove dobre igrace da potpisu na 2-3 godine mi bi zaradili bruku para na toj trojci...kerimatomic1921 je napisao/la:Bas mi je drago, Ermin je veliko pojacanje. Samo ugradi se on lijepo, 3 godine. Da su bar zakara, miro i lendra ovakve ugovore potpisivali. Nemoj samo biti papak i oplesti po svom, da ne bude imam ja ugovor boli me **** odoh se opijati i slicno.
Donesi nam jednu titulu i sto se mene tice moze se i tribina jedna po tebi nazvati.
Bezideja, mislim da trolas, a to znaci da cu morati reagovati.
Ljudi moramo gledati naprijed. Svi smo mi Zeljo!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedna lijepa vijest i odmah ljepsa klima. Malo nam za sricu triba.
BICE ZELJO OPET SAMPION!
BICE ZELJO OPET SAMPION!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Haj zdogovorenoDokoljenko je napisao/la:Nemoj molim te. Evo fino te molim, daj da pravimo atmosferu kako treba.Bezideja je napisao/la:Igrat cemo u bijelim majica. Sve dok ne dodje jedini spasitelj Senad al sad nema para doci ce al u kur.cu...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad ce Sinisa staviti potpis na novi ugovor?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Daj nam moderatoraadmin je napisao/la:Bezideja, mislim da trolas, a to znaci da cu morati reagovati.
Svi se ovdje slazemo da nam treba jedan za konstruktivniju raspravu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Uskoro konačna odluka: Čeliković između Premijer lige, 1. HNL i inostranstva
Nesto mi mirise da ce u Hsk ako se odluci za ovu ligu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pik jairfo je napisao/la:Daj nam moderatoraadmin je napisao/la:Bezideja, mislim da trolas, a to znaci da cu morati reagovati.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa da banujes Osima i mene, jok ne mozeBosniaBoston je napisao/la:Pik jairfo je napisao/la:Daj nam moderatoraadmin je napisao/la:Bezideja, mislim da trolas, a to znaci da cu morati reagovati.![]()
Plavi su obavili poslijepodnevni trening u Hrasnici. Na probnom radu je i osamnaestogodišnji fudbaler Zvijezde iz Gradačca, Amar Mehić. U nastavku pogledajte fotogaleriju sa treninga JEKO OVAJ
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Odlican junior zvijezde iz Gradačca, možda jedan od najtalentovanijih igrača u državi
Odlican talenat i bjerovatno i najbolji mladi igrac u Prvoj Ligi Fedetacije (u tom uzrastu 18 godina i mladje)... veznjak sa dosta dobrom statistikom ove godine Prvoj Ligi Federacije... takva su nam pojacanja/prinove uglavnom dobro prolazila... ako prodje probu i potpise profi ugovor morat ce se platiti oko 20 tak hiljada zvijezdi i jedinstvu iz vuckovaca kao naknade za treniranje...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 18 jun 2019, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi, ovo je Zeljo! Kad ti mladi igrac dodje Bog zna odakle, to je Zeljina tradicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.