FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 30 okt 2018, 19:33

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće se moći u nekim evropskih NIKE shopovima kupovati oprema i FK Sarajevo?
Naravno da neće.
Šteta. Ako već imamo ugovor sa NIKE-om kontam da bi to bilo okej. Imamo vala dijaspore npr u Njemackoj gdje bi raja kupovala.
Jbg, internet kupovina je normalna stvar, valjda su to obezbijedili u Fan-shopu :hmmmmm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 19:37

[quote="belosevic28"]@samozdravlje
Sistemski je malo teze ali si iznio dobar orijedlog. Mozda bi se mogao organizovati neki popust, nesto za te kategorije ljudi.
Ali ovo na forumu, u raji, lakse ide. Poguramo nekoga sa kartom i vozdrica.

Ne bih ja odustajao od toga da na proljece poguramo polgodisnje(pocnemo akciju u decembru skupiti priloge,u januaru organizovati i februaru dijeliti). Npr. ja dajem 100 KM,za sto bi se moglo uzeti 5 polugodisnjih(7 tekmi).Sigurno bi se naslo 100 takvih uloga(neko vise,neko 100)i eto 500 polugodisnjih (za nezaposlene,penzionere,studente,ucenike).Bilo bi nesvakidasnje i lijepo , onako bordo/jaranstvo.Samo osigurati transparentnost , upravo preko foruma i @MortemHz. :njanjanja:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 30 okt 2018, 19:40

Ima li iko da mu je babo meteorolog :D...kakvo ce vrijeme biti narednih dana...kontam ako jos jedan dan bude kisovit..teren ce kita biti...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 30 okt 2018, 19:42

MortemHz je napisao/la:Svečano otvoren Bordo FAN SHOP

slika

Danas, 30. oktobra u 12h svečano je otvoren Bordo FAN SHOP u ul. Maršala Tita 38/b. Predsjednik Upravnog odbora, Senad Jahić zvanično je pred prisutnima otvorio renovirani Bordo FAN SHOP.

"Konačno je došao i taj dan. Ovo je jedan od novih poteza uprave, jer smo sebi zadali za cilj da otvorimo fan šop koji je u vlasništvu kluba, jer je dosadašnji bio u privatnom vlasništvu. Naša vjerna armija, naši navijači će od danas moći kupovati razne sadržaje u našem fan šopu" - rekao je predsjednik UO FK Sarajevo Senad Jahić.

Podsjećamo novootvoreni shop je sada u potpunom vlasništvu kluba. Radnja je namijenjena svim navijačim i prijateljima Bordo kluba.

Navijači koji su danas bili prisutni, imali su priliku družiti se s prvotimcima. Prvih 20 kupaca koji su napravili račun veći od 20KM, nagrađeni su ulaznicom za predstojeći derbi.

slika
Ovo je fan shop otvoren u bivsoj kafani kluba gdje je Omer radio kao gazda konobar :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 30 okt 2018, 19:44

Dadox je napisao/la:Ima li iko da mu je babo meteorolog :D...kakvo ce vrijeme biti narednih dana...kontam ako jos jedan dan bude kisovit..teren ce kita biti...
Nije mi babo od te struke, ja kako sam vidio cet, petak i subota kisa, sutra je lijepo vrijeme, mozda i grijesim za vikend :mrgreen:
04.10.2009 !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 19:45

scudetto89 je napisao/la:
Dadox je napisao/la:Ima li iko da mu je babo meteorolog :D...kakvo ce vrijeme biti narednih dana...kontam ako jos jedan dan bude kisovit..teren ce kita biti...
Nije mi babo od te struke, ja kako sam vidio cet, petak i subota kisa, sutra je lijepo vrijeme, mozda i grijesim za vikend :mrgreen:
Kod mene piše da će padavine biti samo u četvrtak a da će u subotu biti lijepo vrijeme do 19 stepeni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 okt 2018, 19:45

kengur je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:
Kad već pominješ gostovanje HSV-a, normalno da sam bio na tekmi, a poslije iste do ranih jutarnjih sati proveo u jednom sarajevskom lokalu sa Papetom pijuckajući Johny Walker, njegovo omiljeno piće (a u to vrijeme i moje). Kada bih mu god pomenuo da ostaje žal što ne izbacismo HSV, jer mi se čini da smo ih imali (pored aktivnog rezultata iz prve utakmice u ovoj smo sva tri puta vodili, ali loš dan Rajkovića ili fenomenalan dan Hrubeša nas je spriječio), on bi govorio ma Zoka je dosta kriv, misleći na Lukića, koji je na toj utakmici upropastio dosta izglednih prilika i poluprilika. Kad smo već kod Hrubeša, ne znam da li ti je poznato da je njega otkrio Branko Zebec, jedan od najboljih evropskih trenera i proslavljeni fudbaler zg. Dinama. Ovaj je vozio traktor negdje na livadi i Zebec ga je gledajući ga onako korpulentnog i visokog, doveo u HSV a ostalo je legenda.
PS Bila su i dva Jakovljevića.
Kao kroz maglu se sjecam da smo u prvoj tekmi osakaceni crvenim kartonima i sudjenjem. Ali opet se islo na pobjedu i vjerovalo u cudo. Nisam znao za Zebeca. Hrubes ko Ratko Radovanovic sa livade do legende :urnebes:
U pravu si, mnogi od nas su se nekako potajno nadali tom čudu. Bio je to ipak naš optimizam sa pokrićem, jer smo tamo igrali 2:4 i imali smo strašan tim. Kako je samo Pape odigrao u Hamburgu! Kažu (Švabe) da na njihovom stadionu nije gostovao bolji igrač, te su mu nudili bjanko ček za prelazak. A bio je tada HSV zaista fudbalski velikan.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 okt 2018, 19:46

Fakat nam je ružan ovaj pehar lige. Ja ću za 10 minuta dizajnirat bolji i neću im puno naplatit. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2018, 19:49

Esport je napisao/la: Jbg, internet kupovina je normalna stvar, valjda su to obezbijedili u Fan-shopu :hmmmmm:
Ne znam sta si do sada pratio ali internet kupovina postoji od 2014.
https://fanshop.fksarajevo.ba/

Uskoro idu i nove majice :thumbup: Ono sto je najvaznije je sto sada svaka marka ide klubu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 19:51

Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 19:52

Samozdravlje je napisao/la:Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?
Tu je kao drugačija osoba. :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2018, 19:54

Samozdravlje je napisao/la:Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?
Brat je tu.. novi/stari nick je @alenpitar :rol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 19:55

@ahbabu jesi li ti ? :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 19:56

MCMXLVI je napisao/la:
Brat je tu.. novi/stari nick je @alenpitar :rol:
Hvala , nek se javi , nek se javi ...... @Dadox izvini prenijelo me. :urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 20:12

MortemHz je napisao/la:
Tu je kao drugačija osoba. :mrgreen:
DRUGACIJA :nene: Dobar je to cova , samo malo pretjeruje u ljubavi prema FKS. Takav je kakav je ,odlican je ahbab. Hocu pozivnicu za dernek :thumbup:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 30 okt 2018, 20:16

scudetto89 je napisao/la:
Nek samo jedan od tih dana solidno padne..teren nece biti nesto ,posto se i jucer napadala fino..a to je "divna" stvar za igru

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 okt 2018, 20:21

MCMXLVI je napisao/la:
Esport je napisao/la: Jbg, internet kupovina je normalna stvar, valjda su to obezbijedili u Fan-shopu :hmmmmm:
Ne znam sta si do sada pratio ali internet kupovina postoji od 2014.
https://fanshop.fksarajevo.ba/

Uskoro idu i nove majice :thumbup: Ono sto je najvaznije je sto sada svaka marka ide klubu.
Ja kao lokalac, se nisam bavio, tom problematikom, sve mi je pri ruci.
To je bilo pitanje/odgovor momku koji želi(možda) to kupiti u radnji, negdje vani. :thumbup:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 okt 2018, 20:26

kengur je napisao/la:
Kad već pominješ gostovanje HSV-a, normalno da sam bio na tekmi, a poslije iste do ranih jutarnjih sati proveo u jednom sarajevskom lokalu sa Papetom pijuckajući Johny Walker, njegovo omiljeno piće (a u to vrijeme i moje). Kada bih mu god pomenuo da ostaje žal što ne izbacismo HSV, jer mi se čini da smo ih imali (pored aktivnog rezultata iz prve utakmice u ovoj smo sva tri puta vodili, ali loš dan Rajkovića ili fenomenalan dan Hrubeša nas je spriječio), on bi govorio ma Zoka je dosta kriv, misleći na Lukića, koji je na toj utakmici upropastio dosta izglednih prilika i poluprilika. Kad smo već kod Hrubeša, ne znam da li ti je poznato da je njega otkrio Branko Zebec, jedan od najboljih evropskih trenera i proslavljeni fudbaler zg. Dinama. Ovaj je vozio traktor negdje na livadi i Zebec ga je gledajući ga onako korpulentnog i visokog, doveo u HSV a ostalo je legenda.
PS Bila su i dva Jakovljevića.
Kao kroz maglu se sjecam da smo u prvoj tekmi osakaceni crvenim kartonima i sudjenjem. Ali opet se islo na pobjedu i vjerovalo u cudo. Nisam znao za Zebeca. Hrubes ko Ratko Radovanovic sa livade do legende :urnebes:
U pravu si, mnogi od nas su se nekako potajno nadali tom čudu. Bio je to ipak naš optimizam sa pokrićem, jer smo tamo igrali 2:4 i imali smo strašan tim. Kako je samo Pape odigrao u Hamburgu! Kažu (Švabe) da na njihovom stadionu nije gostovao bolji igrač, te su mu nudili bjanko ček za prelazak. A bio je tada HSV zaista fudbalski velikan.
Posao rudara je da kopaju, ali nas je tada jedan rudar pokopao :shh:
Jbg. sada se uzbehurim , kada se sjetim te atmosfere. To je trebalo doživjeti, ima se ćega čovjek sjećati:tokralju:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 30 okt 2018, 20:51

što ovaj Bevab iz želje reklamira naše treše i majice...

https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5C460BAF

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 okt 2018, 20:57

Ja sam nesto konto da dijasporci i lokalni navijaci koji mogu naprave neki dogovor sa amerikankom, da se napravi neki fond na bazi da ulaznica bude procjenjena na 5km bilo koja tribina i da se prije sozne uplacuje koliko ko moze i da se od skupljenih para kupi jednak broj ulaznica za svaku utakmicu i da se onda djele ko nije u stanju da kupi ulaznicu.

Mislim da bi se moglo obezbjedit 1500 ulaznica sto bi bilo win win za klub i za navijace. Znaci 100 ulaznica po utakmici za sezonu.

Mislim da bi ovo bilo izvidivo posebno ako bi fond bio otvoren citavu godinu da moze da se uplati.

Za dijasporu 20-30 tiketa da kupi nije nista a vjerujem da bi tipova bilo koji bi kupili i po 100 ulaznica

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], trunks1946 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []