FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alenpitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alenpitar » 30 okt 2018, 21:00

HordashBistrik je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
Svi se trebamo ujediniti u ovakvoj situaciji ako je ima
MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?
Tu je kao drugačija osoba. :mrgreen:
Pozz bratu @Samozdravlje.
Vratite mi moj nick, kupicu po 100 ulaznica za istok, zapad, sjever. :kafa:
I kantu pavlake za jug :lol:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 21:07

alenpitar je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
Svi se trebamo ujediniti u ovakvoj situaciji ako je ima
MortemHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?
Tu je kao drugačija osoba. :mrgreen:
Pozz bratu @Samozdravlje.
Vratite mi moj nick, kupicu po 100 ulaznica za istok, zapad, sjever. :kafa:
I kantu pavlake za jug :lol:
Ahbabu , nije u dure da ja zadnji saznam. :urnebes: :thumbup: :njanjanja:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 30 okt 2018, 21:18

Samozdravlje je napisao/la:
Halali brate. Do mene je :) Ocerase me u banovice ni krivog ni duznog.
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 30 okt 2018, 21:20

evo ako je ko propustio reportazu o rodjendanu naseg Kluba
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 okt 2018, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 21:23

Pitar6785 je napisao/la:Ja sam nesto konto da dijasporci i lokalni navijaci koji mogu naprave neki dogovor sa amerikankom, da se napravi neki fond na bazi da ulaznica bude procjenjena na 5km bilo koja tribina i da se prije sozne uplacuje koliko ko moze i da se od skupljenih para kupi jednak broj ulaznica za svaku utakmicu i da se onda djele ko nije u stanju da kupi ulaznicu.

Mislim da bi se moglo obezbjedit 1500 ulaznica sto bi bilo win win za klub i za navijace. Znaci 100 ulaznica po utakmici za sezonu.

Mislim da bi ovo bilo izvidivo posebno ako bi fond bio otvoren citavu godinu da moze da se uplati.

Za dijasporu 20-30 tiketa da kupi nije nista a vjerujem da bi tipova bilo koji bi kupili i po 100 ulaznica
Postujem te , ali bi bilo bolje ovako kako sam predlozio . Kad mogu ja , moze vala jos 99 ljudi u BiH i inostranstvu.Zamisli 500 ljudi koji ne mogu sebi priustiti. To bi bilo vodjeno sa naseg pdf,transparentnost i postovani @MortemHz ne bi imao tezak posao , ali bas human.
Ne bih ja odustajao od toga da na proljece poguramo polgodisnje(pocnemo akciju u decembru skupiti priloge,u januaru organizovati i februaru dijeliti). Npr. ja dajem 100 KM,za sto bi se moglo uzeti 5 polugodisnjih(7 tekmi).Sigurno bi se naslo 100 takvih uloga(neko vise,neko 100)i eto 500 polugodisnjih (za nezaposlene,penzionere,studente,ucenike).Bilo bi nesvakidasnje i lijepo , onako bordo/jaranstvo.Samo osigurati transparentnost , upravo preko foruma i @MortemHz. :njanjanja:[/color]

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 21:35

alenpitar je napisao/la:
Halalosum ahbabu , ma dze bi Ti. Sad bojkotuj i daji im samo takticko-tehnicke i strucne komentare :urnebes: :njanjanja: :tokralju:
@Benko21 hvala ti , molio sam da neko postavi. Hvala sad mogu gledati kad pozelim . Bas dobrih ljudi ima u ovoj emisiji/filmu.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 okt 2018, 21:44

alenpitar je napisao/la:
Halalosum ahbabu , ma dze bi Ti. Sad bojkotuj i daji im samo takticko-tehnicke i strucne komentare :urnebes: :njanjanja: :tokralju:
@Benko21 hvala ti , molio sam da neko postavi. Hvala sad mogu gledati kad pozelim . Bas dobrih ljudi ima u ovoj emisiji/filmu.

Vjerujem da je tebi puno zanimljivije gledati ovo od nas mladjih, ipak znas sve u to vrijeme sta se dogadjalo. Fil je uradjen bas fino, dosta stvari sam saznao iz njega :D

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 30 okt 2018, 22:05

alenpitar je napisao/la:
Pokusavam da uopste ne komentarisem, ali vidis nakon goska bilo je puno onih koji ne samo da su pisali ono sto sam ja poceo pisati prije mjesec dana, mnogi su cak psovali i vrijedjali husrefa i igrace a mene likvidirali zbog kritika. Ali nismo svi isti. Ljudi me blokirali na drustvenim mrezama zbog toga. Cak i neki ljudi kojima sam bio sponzor, i takodje ljudi iz kluba. Svi prate ovaj forum :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 22:25

alacious je napisao/la:
Vjerujem da je tebi puno zanimljivije gledati ovo od nas mladjih, ipak znas sve u to vrijeme sta se dogadjalo. Fil je uradjen bas fino, dosta stvari sam saznao iz njega :D
[/quote]

Moj mladicu ,film mi evocira uspomene iz osnovne , iz srednje masinske(Pajina generacija 73/77),malo masinstva , a FKS mi je bio sastavni dio zivota. Crno/bijela tehnika, Delalicev gol na Wembley Stadium(??) , zivot je satkan od uspomena.Ne dozvolite da vas starost pita gdje vam prodje mladost.
Imao sam srecu proputovati SAD,Njemackom,Poljskom,Ceskom,masu otoka Hrvatske,sve drzave bivse drzave , ali sve te uspomene sa putovanja se ne mogu mjeriti sa uspomenama sa Koseva. Brat i ja kao djecica smo znali brojati zastave i po tome se uporedjivati sa navijacima komsija,a bili smo u velikoj manjini.Kako vi sad to dozivljavate ne znam i kako cete ovo sad sto zivite dozivljavat za 40-ak godina?Pozdrav.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 okt 2018, 22:30

Crno dres sa ljiljanima je apsolutna perverzija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 okt 2018, 22:35

Pantelija je napisao/la:Crno dres sa ljiljanima je apsolutna perverzija
Steta sto ga ne nose( ili nose a da nisam upratio :crazy: ) na utakmicama...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 okt 2018, 22:45

alenpitar je napisao/la:
Pokusavam da uopste ne komentarisem, ali vidis nakon goska bilo je puno onih koji ne samo da su pisali ono sto sam ja poceo pisati prije mjesec dana, mnogi su cak psovali i vrijedjali husrefa i igrace a mene likvidirali zbog kritika. Ali nismo svi isti. Ljudi me blokirali na drustvenim mrezama zbog toga. Cak i neki ljudi kojima sam bio sponzor, i takodje ljudi iz kluba. Svi prate ovaj forum :D
Ma stipu raju , znas nase lijepo Sarajevo. Ni meni se nisu svidjali tvoji zestoki komentari , ali sam uvidio da se iza toga krije dobra namjera(sacekajmo pauzu u prvenstvu ,jos 4 kola).
Danas sam napisao sta mi je velika zelja: Da roster FKS (recimo 30 fudbalera) sacinjavaju 4 tamnoputa stranca (2 Brazilca + 2Afrikanca) ,jedno 2/5 igraca sa bh pasosem i 21/23 mladica iz Akademije. Nikad mi necemo u evropsku elitu , ali bar mozemo gledati nasu bh djecu,znaci iz cijele BiH. Titule i pehari su mi u drugom planu. Nisam naivan,znam da ce titule i donijeti samoodrzivost kluba,ali moze se i pametnom poslovnom politikom do SAMOODRZIVOSTI .sto smatram ciljem prijatelja kluba. Naivno, zar ne ? Lamse :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2018, 23:26

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 okt 2018, 00:09

Joj slike
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 31 okt 2018, 00:21

Pantelija je napisao/la:Crno dres sa ljiljanima je apsolutna perverzija
Morao sam ga uzeti.
Teška perverzija
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 31 okt 2018, 00:55

Viđoh maloprije Mujakića na Čaršiji, bio sa nekim drugom. Rekoh Nihade poderite pi*ke molim vas, kaže hoćemo ako Bog da :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 okt 2018, 05:52

Jel ima negdje da se pogledaju golovi Vahidina Musemica, ovde se vidi da su ovi pravi istinski prijatelji bili i ostali.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 31 okt 2018, 08:34

Benkara21 je napisao/la:Viđoh maloprije Mujakića na Čaršiji, bio sa nekim drugom. Rekoh Nihade poderite pi*ke molim vas, kaže hoćemo ako Bog da :mrgreen:
Hocemo qurac ako on ovako nastavi!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 31 okt 2018, 08:42

MCMXLVI je napisao/la:
Brat je tu.. novi/stari nick je @alenpitar :rol:

A baš mu je gotivan bio nick "bihuzur". A i mnoge je bihuzurio. :rol:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 31 okt 2018, 08:50

Pitar6785 je napisao/la:Ja sam nesto konto da dijasporci i lokalni navijaci koji mogu naprave neki dogovor sa amerikankom, da se napravi neki fond na bazi da ulaznica bude procjenjena na 5km bilo koja tribina i da se prije sozne uplacuje koliko ko moze i da se od skupljenih para kupi jednak broj ulaznica za svaku utakmicu i da se onda djele ko nije u stanju da kupi ulaznicu.

Mislim da bi se moglo obezbjedit 1500 ulaznica sto bi bilo win win za klub i za navijace. Znaci 100 ulaznica po utakmici za sezonu.

Mislim da bi ovo bilo izvidivo posebno ako bi fond bio otvoren citavu godinu da moze da se uplati.

Za dijasporu 20-30 tiketa da kupi nije nista a vjerujem da bi tipova bilo koji bi kupili i po 100 ulaznica
i

Po meni odličan prijedlog, ispravno i pozitivno razmišljaš. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Marsiano, Perotti i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []