HordashBistrik je napisao/la:Svi se trebamo ujediniti u ovakvoj situaciji ako je imabelosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
Pozz bratu @Samozdravlje.MortemHz je napisao/la:Tu je kao drugačija osoba.Samozdravlje je napisao/la:Znam da ga mnogi ne gotive , ali sta je sa ahbabom @bihuzur ?
Vratite mi moj nick, kupicu po 100 ulaznica za istok, zapad, sjever.