Isto kaze Selimovic, nije nikad htio rijec reci protiv dok nisu preko medija one nekakve gluposti slali, sad se bas naljutio bio, emotivan govor odrzo, covjek svojom imovinom garantovo kredit da se ne bi dizala hipoteka, a prijasnji predsjednik podigne 800 hiljada svojih pozajmica i ostavi na racunu 12 hiljadaBezideja je napisao/la:Ja im ne bi rekao rijec da su otisli kao ljudi, potrudili su se nisu uspjeli Boze moj sta fali. Nego se oni sluze lazima i jos pustili botove da se ne pise istina. Majku li vam i ovim debilima izvan sarajeva.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Koliko je mahao onim papirima reko ispade mu sve iz one fascikle. A Terzic teski chill baca dok prica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Skupština je mjesto za to, a forumi i yt kanali nikako, zato su i sklonili.
A cuj kako onoliki papiri iz kluba osvanuse na onom bolesnom forumu? Mjesto bas tu medju botovima?Admir74 je napisao/la:Skupština je mjesto za to, a forumi i yt kanali nikako, zato su i sklonili.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovaj video je definitivno previse otkrivao, ali volio bih da kako mogu samo navijaci Zelje da ga vide. 
Bukvalno to je dio koji samo nase navijace treba zanimati i koje trebaju znati, ali ne moze to ybg.
Bukvalno to je dio koji samo nase navijace treba zanimati i koje trebaju znati, ali ne moze to ybg.
Stotine hiljada baceno na projekte za jug i istok koji su neupotrebljivi jer su napravljeni mimo saglasnosti i izvan gabarita iako su bili upozoravani
ko ce namiriti te bacene pare klubu???
Brate ko ce vratiti? Pa nisu svoje pare trosili. Da jesu, borili bi se oni da ostanu u klubu dok svaku marku ne vrate...irfo je napisao/la:Stotine hiljada baceno na projekte za jug i istok koji su neupotrebljivi jer su napravljeni mimo saglasnosti i izvan gabarita iako su bili upozoravani![]()
![]()
Ovako su nas svukli do dna, bilo im lijepo, razbacivali se parama, pa i ja bih volio da budem dio te strasne sposobne uprave...
Sta je 5 botova, dobiju po desetogodisnju, godisnhu, udjelis i oni seru za tebe... Vrh
- plavousrcu
- Kontakt:
Sve treba iznijeti. Nismo masoni. Trebaju i da navijaci znaju, oni koji odvajaju zadnji dinar za ulaznicu, neki suvenir. Treba da znaju i ovi momci koji zive Zelju, ali su "napucani"laznim ingormacijama. Neka nam kazu gdje su pare, nekanam kazu ima li sta od Zeljine imovine pod hipotekom. Dosta vise ublehasa i laznih navijaca.
Pa vidis da ne smiju da objave?!plavousrcu je napisao/la:Sve treba iznijeti. Nismo masoni. Trebaju i da navijaci znaju, oni koji odvajaju zadnji dinar za ulaznicu, neki suvenir. Treba da znaju i ovi momci koji zive Zelju, ali su "napucani"laznim ingormacijama. Neka nam kazu gdje su pare, nekanam kazu ima li sta od Zeljine imovine pod hipotekom. Dosta vise ublehasa i laznih navijaca.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mogu skontati da nece u javnost s tim stvarima ine treba da su normalna vremena, ali ovo su nenormalna vremena i zato mislim da se jednom za svagda mora izici u javnost s informacijama. Bivsi su zabili noz u ledja nasem Zelji samo radi bolesnih ambicija. Normalnoj raji su svojom propagandom ogadili klub i zato ih treba na stub srama, ali samo istinom i istinom.
I dođe kaže ovi za 6 mjeseci sve uništili, Miske Faraon 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo za teren sto Selimovic spominje je bas lose, tek ga napravili a vec imaju ljudi problema zbog fuserluka. Ne znam moze li se to ista dokazati tako da ta firma popravi stvari?
Tristan10 je napisao/la:Ovo za teren sto Selimovic spominje je bas lose, tek ga napravili a vec imaju ljudi problema zbog fuserluka. Ne znam moze li se to ista dokazati tako da ta firma popravi stvari?
Mora biti garancija na teren, mislim da je faraon rekao da je pet godina. Tuzit ih, neka rade sta ne valja...
- prisonbreak
- Kontakt:
Sorry na upadu,sta je konkretno sa terenom problem?
Meni izgleda skroz losa drenaza.
(Ne podjebavam, meni je drago sto imamo jos jedan jako kvalitetan teren)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sve je top, nema nikakvih problema sa drenazom.prisonbreak je napisao/la:Sorry na upadu,sta je konkretno sa terenom problem?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
opste diskusijeprisonbreak je napisao/la:Sorry na upadu,sta je konkretno sa terenom problem?
Tebi izgleda losa dreneza a ispod ti drago sto imamo jos jedan kvalitetan teren.prisonbreak je napisao/la:Sorry na upadu,sta je konkretno sa terenom problem?
Haj sad skontaj jel los ili kvalitetan?
Ali ovako kad gledas ne vidim nikakav problem sa terenom. Eno protiv Mladosti sve vrijeme kisa lila bukvalno, ali teren je bio okej. Jedino kad je bio fus je ono kad je snijeg pao na dan kad je ona mlada reprezentacija igrala. Ovo ostalo meni je normala.
- kontrasviju
- Kontakt:
Fakat, osim te utakmice mlade repke gdje znamo šta se dešavalo, teren se pokazao odličnim, a bilo je utakmica gdje je kiša padala, evo predzadnje kolo protiv Čelika i bio je sasvim uredu. Možda se misli na to što grijači nisu još uvijek u funkciji?LjoZee je napisao/la:Ali ovako kad gledas ne vidim nikakav problem sa terenom. Eno protiv Mladosti sve vrijeme kisa lila bukvalno, ali teren je bio okej. Jedino kad je bio fus je ono kad je snijeg pao na dan kad je ona mlada reprezentacija igrala. Ovo ostalo meni je normala.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 18 jun 2019, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Ma ja sam davno govorio, lopate u ruke i razrovoti ono
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA