FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Gdje je PIQUE???
Ma na ŠakiriDonnie Darko je napisao/la:Gdje je PIQUE???

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit ce prije da je na kcerki od guardiole pa ovaj tripuje
messi veceras najvise pokazo od svih igraca na terenu, kakva umjetnost nestanka na 90 minuta, nesto takvo dugo vec nije vidjeno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a vidio kako to dijamant radiD10S je napisao/la:
Odakle ovom Thiagu ova volovska muda?

[youtube][/youtube]
Donnie Darko je napisao/la:Bit ce prije da je na kcerki od guardiole pa ovaj tripuje

Pique ima traume od ovog čovjeka pa ga Pep poštedio večeras

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vidjeno je vidjeno, Ronaldo je najbolji u tome protiv jacih timovaLenBias je napisao/la:messi veceras najvise pokazo od svih igraca na terenu, kakva umjetnost nestanka na 90 minuta, nesto takvo dugo vec nije vidjeno

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
bio bi messi bolji da nije bio u bugojnu, sto jest jest 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja ružne njuške kod ovog portugalca. Sav je nekakav nenormalanLBJ MVP je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Bit ce prije da je na kcerki od guardiole pa ovaj tripuje
Pique ima traume od ovog čovjeka pa ga Pep poštedio večeras

- adriano_leite
- Kontakt:
Tesko vama kad vas Messi nadje u sljedecem ogledu (aBd na AA), *ebat ce vas bez kondoma i vuci za usi
.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prvo treba naci put do Cechovog gola da bi ugledao Alianz Arenu, a obzirom da nije zabio u prethodnih 7 duela protiv Chelsea, nema potrebe da sumnjamo da nece i sada.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Jel to opklada u zraku?D10S je napisao/la:Prvo treba naci put do Cechovog gola da bi ugledao Alianz Arenu, a obzirom da nije zabio u prethodnih 7 duela protiv Chelsea, nema potrebe da sumnjamo da nece i sada.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sjećaš se i toga.Aj fino nek ima neko na ovoj temi da se sjećatech je napisao/la:Ja ružne njuške kod ovog portugalca. Sav je nekakav nenormalanLBJ MVP je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Bit ce prije da je na kcerki od guardiole pa ovaj tripuje
Pique ima traume od ovog čovjeka pa ga Pep poštedio večerasšatro nešto on smiruje stadion
, a kad pocnu letiti svinjske glave onda je bježanje u svlacionice.

They said Barca will win tonight,they saidadriano_leite je napisao/la:Tesko vama kad vas Messi nadje u sljedecem ogledu (aBd na AA), *ebat ce vas bez kondoma i vuci za usi.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije.adriano_leite je napisao/la:Jel to opklada u zraku?D10S je napisao/la:Prvo treba naci put do Cechovog gola da bi ugledao Alianz Arenu, a obzirom da nije zabio u prethodnih 7 duela protiv Chelsea, nema potrebe da sumnjamo da nece i sada.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- adriano_leite
- Kontakt:
Sto ne smijes?D10S je napisao/la:Nije.adriano_leite je napisao/la:Jel to opklada u zraku?D10S je napisao/la:Prvo treba naci put do Cechovog gola da bi ugledao Alianz Arenu, a obzirom da nije zabio u prethodnih 7 duela protiv Chelsea, nema potrebe da sumnjamo da nece i sada.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- legenda reala
- Kontakt:
Fazon je što se ti toga ne sjećašLBJ MVP je napisao/la: Sjećaš se i toga.Aj fino nek ima neko na ovoj temi da se sjeća![]()

Nekad je Figo 5 minuta izvodio korner

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne smijem, nemam mudaadriano_leite je napisao/la: Sto ne smijes?

Prejako slavljenje nad vječitim rivalom. Meni ne ide ta slika iz glave.tech je napisao/la:Ja ružne njuške kod ovog portugalca. Sav je nekakav nenormalanLBJ MVP je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Bit ce prije da je na kcerki od guardiole pa ovaj tripuje
Pique ima traume od ovog čovjeka pa ga Pep poštedio večerasšatro nešto on smiruje stadion
, a kad pocnu letiti svinjske glave onda je bježanje u svlacionice.

- adriano_leite
- Kontakt:
Necu sa njim, on je sretno celjade, jel to navija za Zelju i Real, to ne moze biti covjek nikako hahahah.D10S je napisao/la:Ne smijem, nemam mudaadriano_leite je napisao/la: Sto ne smijes?Eto ti Edina
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Toga se sjećam tada sam i zamrzio Barcu.Do tada sam samo mrzio Deportivo,Valenciu i Bayern od tada i Barculegenda reala je napisao/la:Fazon je što se ti toga ne sjećašLBJ MVP je napisao/la: Sjećaš se i toga.Aj fino nek ima neko na ovoj temi da se sjeća![]()
![]()
![]()
Nekad je Figo 5 minuta izvodio korner

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.