Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Pozdrav i od mene braćo,iako sam cijeli dan bio na nogama i tek sad došao s puta,mislim da ću skupiti dovoljno snage da pogledam MT3-a večeras 
Fakat. Red je da Mirza stavi slag na tortu.Rooney88 je napisao/la:Nakon Nurkica, i Pjaniceve majstorije, i ove ludnice red je i da Mirza ispostuje.el-fighter je napisao/la:Jesul "Zombii" spremni za veceras?
Ovo ce biti dobra noc predosjecam
nego raja ima jedan problem. ako budu paralelno utakmice BiH-Argentina i game 7 finala Brooklyn-San Antonio, koju tekmu cemo pratit?
koja bi to fiesta bila

pozdrav i od mene 
Ako tako bude nece mirza igrati,ostati ce kod kuce da gleda bosnuBigDaddy je napisao/la:nego raja ima jedan problem. ako budu paralelno utakmice BiH-Argentina i game 7 finala Brooklyn-San Antonio, koju tekmu cemo pratit?koja bi to fiesta bila
![]()
FK Sarajevo !
yebem ti zivot ne mogu docekat ko da igra repka
joj ako Bog da kad Mirza ubaci trojku pa cijela dvorana uzvikuje MT3333333333

- sagitarius
- Kontakt:
Pa ionak tekmu na tv, a babuku na streamuBigDaddy je napisao/la:nego raja ima jedan problem. ako budu paralelno utakmice BiH-Argentina i game 7 finala Brooklyn-San Antonio, koju tekmu cemo pratit?koja bi to fiesta bila
![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
jedva cekam repku,po 40-ak suteva

Zar moraš opsovat?,sam znaš da ovu temu vrlo rado posjećuju i religiozne osobe,koje ovim putem selamimsemir01 je napisao/la:yebem ti zivot ne mogu docekat ko da igra repkajoj ako Bog da kad Mirza ubaci trojku pa cijela dvorana uzvikuje MT3333333333
![]()
Jos danas Mirza i sutra Dzeko da prorade i sedmica za pamcenje
Idemo FEARZA!!!
Idemo FEARZA!!!
Jedan grad, jedna ljubav!
nisi ti dobar....xinxee je napisao/la:Zar moraš opsovat?,sam znaš da ovu temu vrlo rado posjećuju i religiozne osobe,koje ovim putem selamimsemir01 je napisao/la:yebem ti zivot ne mogu docekat ko da igra repkajoj ako Bog da kad Mirza ubaci trojku pa cijela dvorana uzvikuje MT3333333333
![]()
i tebi razum nije baš u najboljem statusu cim psuješ zivot ^^semir01 je napisao/la:nisi ti dobar....xinxee je napisao/la:Zar moraš opsovat?,sam znaš da ovu temu vrlo rado posjećuju i religiozne osobe,koje ovim putem selamimsemir01 je napisao/la:yebem ti zivot ne mogu docekat ko da igra repkajoj ako Bog da kad Mirza ubaci trojku pa cijela dvorana uzvikuje MT3333333333
![]()
![]()
Selam narode. Ide Mirza nocas aBd opet na 10+, kako bi rekao nas drug @mirzateletovic ''samo da prva uđe onda je lakše''

xinxee koji ti problem imas
imam pravo da pisem sta god ja hocu forum je u pitanju 
Jel ovo rijaset Islamske zajednice ili sta vec ?
Mirza i veceras dvocifren
Mirza i veceras dvocifren
Nakon sto su nas obradovali Nurkic i Pjanic nadam se da da ce Mirza nastavit u istom tempu. 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
27 poena 5 skokova,ajde Mirzete ajde Mirzeteee
Esselamu alejkum braćo moja. Večeras aBd Mirza razvaljuje Raptorse. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.