FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Znao sam da ce onaj mali izabrati Zrinjski. Hajd yebaji ga
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izgleda i on u Zrinjski.Tristan10 je napisao/la:Solidan igrac, moze biti od koristi. Nesto ko Veselinovic.
E bas bi i dosao Halilovic kod nas 
Boga mi Zrinjski to fino. Ali, svakako su level iznad za sad sto se tice love i tima.
Boga mi Zrinjski to fino. Ali, svakako su level iznad za sad sto se tice love i tima.
Iskreno nisam uopste siguran da su ga nasi i kontaktirali. Ovo je samo spin, ko onda kad je prica bila ode Galic u Zelju, pa ispade Inter. Svijesno se koristi.LjoZee je napisao/la:Znao sam da ce onaj mali izabrati Zrinjski. Hajd yebaji ga
Ma jesu cim su svi portali pisali danima o tome. Drugo je Sinan kad sam napise, a drugo kad ova 2-3 pisu.Tristan10 je napisao/la:Iskreno nisam uopste siguran da su ga nasi i kontaktirali. Ovo je samo spin, ko onda kad je prica bila ode Galic u Zelju, pa ispade Inter. Svijesno se koristi.LjoZee je napisao/la:Znao sam da ce onaj mali izabrati Zrinjski. Hajd yebaji ga
Srozali smo se mi dobro jer haman nikom nismo prva opcija od ovih malo boljih, mladjih. Nama ostaju ovi kao Alispahic sto ih niko drugi nece.
Bekriću smo prva dušmani će reć i jedina opcijaLjoZee je napisao/la:Ma jesu cim su svi portali pisali danima o tome. Drugo je Sinan kad sam napise, a drugo kad ova 2-3 pisu.Tristan10 je napisao/la:Iskreno nisam uopste siguran da su ga nasi i kontaktirali. Ovo je samo spin, ko onda kad je prica bila ode Galic u Zelju, pa ispade Inter. Svijesno se koristi.LjoZee je napisao/la:Znao sam da ce onaj mali izabrati Zrinjski. Hajd yebaji ga
Srozali smo se mi dobro jer haman nikom nismo prva opcija od ovih malo boljih, mladjih. Nama ostaju ovi kao Alispahic sto ih niko drugi nece.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa ne moze biti da se svaki put isti igraci traze. Koliko fudbalera ima na trzistu, i sad svaki put 5 igraca ili ili za 2-3 kluba. I to svaki put mi trazimo.
"Ponuda je bilo, najviše iz naše lige. Kada sam odlučio da neću produžiti ugovor sa Zrinjskim, isto tako sam odlučio da je nastavak karijere u BiH u ovom trenutku zadnja opcija. A šta će se desiti u budućnosti, vidjet ćemo". Galic
Moguce je. Samo ybg kad nismo prva opcija pa nas ispale. Ovi igraci sto pise po ovom forumu i onom tamo su 90% tacni da smo ih zvali jer uvijek ispadne tako. Samo Sinan 90% ofula.
Moguce je. Samo ybg kad nismo prva opcija pa nas ispale. Ovi igraci sto pise po ovom forumu i onom tamo su 90% tacni da smo ih zvali jer uvijek ispadne tako. Samo Sinan 90% ofula.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zbog prijasnjeg nacina rada i odnosa prema igracima mi smo ovo ljeto 2 i 3 opcija svakom igracu. Reputacija i ljudski odnosi se trebaju ponovo unaprijediti kako bi postali najpozeljnija destinacija za igrace. Osimu preostaje da se osloni na svoj mangupski njuh za igrace tipa ovog mehica i slicno. Treba vremena, bice to dobro.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne samo zbog toga vec i lova je tu. Evo izaslo u javnost blokiran racun drugi put u 6 mjeseci, izgubljena licenca, bruku nekakvih optuzivanja unutar ljudi u klubu, tekstovi da smo u krizi. Koji ce to normalan igrac izabrati nas ako ima ponude stabilnijih klubova? Sami smo sebe syebali.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedino logicno objasnjenje za posljednju blokadu racuna je to da savez vrsi pritisak i zastrasuje klub zbog zalbe CASu. Duzni su debili da plate ostatak terena i sada se inate. Mafija raspala.
Ma to je sad komplikovano izmedju nas i Saveza. Ali, evo da si ti neki igrac a sigurno svi citaju ove portale od Klixa do ovih sportskih i procitas naslov da je blokiran racun zbog duga. Tebe ce to samo odbiti, a sumnjam da ce iko kopati da vidi je li to dogovor nas i Saveza ili ko je kriv. Njima koji ne navijaju i kojima je ovo posao dovoljan je taj naslov i nista ga drugo ne zanima.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Ma to je sad komplikovano izmedju nas i Saveza. Ali, evo da si ti neki igrac a sigurno svi citaju ove portale od Klixa do ovih sportskih i procitas naslov da je blokiran racun zbog duga. Tebe ce to samo odbiti, a sumnjam da ce iko kopati da vidi je li to dogovor nas i Saveza ili ko je kriv. Njima koji ne navijaju i kojima je ovo posao dovoljan je taj naslov i nista ga drugo ne zanima.
100% si upravu. Treba se strpiti, treba pomoci klubu i treba nam zajednistvo. Kada nas dodje 10.000 na pravu tekmu sezone, da se dusmanima vilica ukoci od šoka. To je Zeljo i samo je to ispravan put.
Vec je neko pisao, napuni stadion 6,7 domacih tekmi i eto ti kompenzacije za evropu. Pun stadion je cca 100 milja. Kraj price.
Bilo koji bivsi reprezentativac bio to mlada ili A je sigurno da je kvalitet. Ovi sto su u godinama mogu pomoci za borbu u nasoj ligi. Istina s takvim igracima nemas sta traziti u evropi.
Mi ne idemo u evropu, tako da ce Alispahic biti pojacanje isto kao Alen Mesanovic, zivi bili pa vidjeli. Josda smo uspjeli ovog malog na posudbu dovesti bilo bi extra, al ode u Zrinjski.
Mi ne idemo u evropu, tako da ce Alispahic biti pojacanje isto kao Alen Mesanovic, zivi bili pa vidjeli. Josda smo uspjeli ovog malog na posudbu dovesti bilo bi extra, al ode u Zrinjski.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Dovedi sad 3-4 bas super igraca i nek budu 2 pobjede u ligi imat ces tu brojku dokle god traje rezultat. Kod nas je tako. Eno vidjeli ste kad su potpisali Ermina prelijepa atmosfera medju navijacima. Sve je pozitivno, niko vise ne pljuje ni za licencu ni nista. Govorim za komentare na fb, a i ovako po portalima. Ali, hajd nadji pare za super igrace u ovakvoj situaciji 
Pa sto je onda Zec produzio, po toj logici smo ga mi samo htjeli. Ima itekako spina.
Neko je ovdje pisao da je imao iz HNL-a jacu dosta ponudu, ali je izabrao nas. Cak su mu ovi neki na insta napisali u fazonu kad bira srce, a ne novac.Tristan10 je napisao/la:Pa sto je onda Zec produzio, po toj logici smo ga mi samo htjeli. Ima itekako spina.
I Zrinjski ga htjeo prije, ali odabrao Zelju.LjoZee je napisao/la:Neko je ovdje pisao da je imao iz HNL-a jacu dosta ponudu, ali je izabrao nas. Cak su mu ovi neki na insta napisali u fazonu kad bira srce, a ne novac.Tristan10 je napisao/la:Pa sto je onda Zec produzio, po toj logici smo ga mi samo htjeli. Ima itekako spina.
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Sta ako CAS prihvati nasu zalbu
Da li idemo umjesto radnika ili nista
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Logicnije bi bilo da upadnemo umjesto one ekipe koja je zauzela nase mjesto ko nositelj.ManijakSaGrbavica je napisao/la:Sta ako CAS prihvati nasu zalbu