Ako bude Badzak sa bismiletom i desnom nogom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ko ce nas predstavljati na ovom izvlacenju parova? Obicno budu direktori, a mi to nemamo. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako sam ja razumio, Fk Buducnost iz Crne Gore je uletio kao nositelj umjesto nas. Oni su dobili Narva Trans, one iste kao sto smo mi dobili prosle godine. Logicki bi bilo da mi tu upadamo ako dobijemo na sudu. U drugom kolu su dobili Zorya, od sledecih protivnika; Malmö FF (SWE), Ballymena United FC (NIR), NSÍ RunavÌk (FRO), Royal Antwerp FC (BEL), Molde FK (NOR), KR Reykjavík (ISL), FC Zorya Luhansk (UKR), Aberdeen FC (SCO), RoPS Rovaniemi (FIN). Znaci Zorya bi bila ko Apollon prosle godine.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 20 jun 2019, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kraj juna odnosno za par dana bi trebaoGoosman je napisao/la:Kada će odgovoriti na žalbu taj CAS?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la:Kraj juna odnosno za par dana bi trebaoGoosman je napisao/la:Kada će odgovoriti na žalbu taj CAS?
💩💩
Tesko, prije ce u juluBosniaBoston je napisao/la:Kraj juna odnosno za par dana bi trebaoGoosman je napisao/la:Kada će odgovoriti na žalbu taj CAS?
Raiola podnio tuzbu isto pod oznakom hitno i to nekoliko dana prije nas i pise:
Further to the parties’ agreement, CAS will conduct an expedited procedure with a shortened
procedural calendar in order to allow for a final decision to be rendered at the beginning of July 2019.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Što znači i ako nam prođe to dobićemo samo keša nekog i eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
da, tako izgleda
Trenutno keš nam je i najpotrebniji.
Nebi bilo loše angažovat onog sa pdf-a tuzla city da dovu prouči
💩💩
U prvom predkolu bi imali dobre sanse da prodjemo, jer smo to i prosle godine ostvarili. U drugom, tesko, imali bi slicne sanse ko Apollon prosle godine. Apollon igrao EL grupnu fazu, dok Zorya nije. Zavrsili 5. na tabeli u kvalitetnoj ligi. Oni prosle godine izbacili Bragu, pa jedva ispali od Leipziga. Ali svakako bi se trebalo kompenzirati na svaki moguci nacin u slucaju da dobijemo. Mamu im ebem sta nam napravise.
Kraj juna ili početak jula,ako bude pozitivan odgovor,što očekujem,uzeli bi protivnika od ekipe što je dobila status nositelja umjesto nas (Budućnost ili ko već)a ta ekipa bi išla na protivnika Fk Radnik(Trnava).
Tako sam skontao.
Tako sam skontao.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Goosman je napisao/la:Trenutno keš nam je i najpotrebniji.
Dobro je nasi su se pojavili, nisu zakasnili 
Evo Pilav izvlaci za Sarajevo kako i prilici
Cuj ovog naseg “hocemo li mijesati” 
Kako ovaj iz Saveza kaze HSK Bog mu pomogao
Kako ovaj iz Saveza kaze HSK Bog mu pomogao
Zrinjski prvo kolo ako sam skonto ovaj zrijeb
ili ne ipak, sta je ovo ovako komplikovano
Borac prvo kolo
ili ne ipak, sta je ovo ovako komplikovano
Borac prvo kolo
Zrinjski kod Sarajeva, Borac nama dolazi prvo kolo