FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tech
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tech » 22 apr 2012, 01:34

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Sjećaš se i toga.Aj fino nek ima neko na ovoj temi da se sjeća :P
Fazon je što se ti toga ne sjećaš :lol: :lol:
Nekad je Figo 5 minuta izvodio korner :P
Nema više Boixos Noisa koji gađaju svinjskim glavama, Laporta im udario ban :mrgreen: Inace bi bilo svega, nakon ovog qurcenja Ronalda :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 apr 2012, 01:38

Dobro Monolog reče, nije više ni tekma sa Realom +3 boda Barceloni...očigledno da je Guardiola mislio upravo tako...pa gdje ćeš čovječe Thiaga i ono zalizano Tele staviti u prvu postavu protiv Reala, u El-Clasicu :roll: Nevjerovatno...zašto je Fabregasa ostavio na klupi? Čuva ga za Chelsea? Čovječe pa ovo je derbi, ima da ginu svi na terenu pa taman da za 24 sata igraju finale lige prvaka...pu! Kad sam vidio sastav prije tekme, otišao sam na temu Reala i čestitao im na tituli, pa samo je budala očekivala povoljan rezultat sa onim sastavom, nigdje veze...bude li Iniesta počeo na krilu protiv Chelsea, neću ni gledat' tekmu! Valdes - taj lik je u stanju odbraniti nemoguće, ono što nijedan drugi golman neće...al' zato zna primit' blamažan gol, samo takav...i Supić bi bolje u nekim situacijama reagovao...

Idemo dalje, sad sve snage na ligu prvaka, moraju Chelsea dobit', moraju! Samo se nadam da Guardiola neće tu experimentisat', te da će se vratiti na standardnu formaciju, bar što se sredine tiče, Busquets, Xavi i Iniesta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 01:38

tech je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Sjećaš se i toga.Aj fino nek ima neko na ovoj temi da se sjeća :P
Fazon je što se ti toga ne sjećaš :lol: :lol:
Nekad je Figo 5 minuta izvodio korner :P
Nema više Boixos Noisa koji gađaju svinjskim glavama, Laporta im udario ban :mrgreen: Inace bi bilo svega, nakon ovog qurcenja Ronalda :mrgreen:
Joj kakav je to period prije bio, **** ovo sada, majke mi. Ja prvi dres od Barce dobio Figa, kada je presao bio je zapaljen :lol: . A nakon ovog kurcenja, ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici hahahahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2012, 01:40

ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici
Ne bi me čudilo od njega :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 01:42

LBJ MVP je napisao/la:
ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici
Ne bi me čudilo od njega :lol:
Kako je lud lik, nekad ocekujem da izadje na teren sa pucom hahahaha.

Mes Que Un Club!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 22 apr 2012, 01:43

adriano_leite je napisao/la: A nakon ovog kurcenja, ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici hahahahaha.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KRALJU :lol: :lol: :lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 22 apr 2012, 03:04

adriano_leite je napisao/la: . A nakon ovog kurcenja, ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici hahahahaha.
znaci post stoljeca :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 apr 2012, 09:23

titula u spaniji sad je i definitivno izgubljena, ostaje dakle liga prvaka i mec protiv celzija. ovaj poraz od reala moze naravno negativno uticati i na igru protiv celzija, ali moze i jako pozitivno, ranjene zvijeri su najopasnije, celzi bi mogao iskihati, prodjemo li njih, u finalu ne bi trebalo biti vecih problema bez obzira hoce li tamo biti bayern ili real, u finalima smo jednostavno nenadhebivi

protiv celzija nece biti nimalo lako, imaju jako povoljan rezultat sto nas tjera da igramo maximalno oprezno i maximalno ucinkovito. jeftini golovi se ne smiju dozvoliti, ocekujem, da celzi igra zatvoreno ko i u londonu, a tu bi vec bilo sramota da primimo gol iz jednog ili dva prelaza centra

treba samo ponoviti onu dominaciju iz londona, ne fulati zicere i to bi bilo to, vezni igraci i odbrani moraju jednostavno zatvoriti svaki prilaz nasem golu a to en bi trebalo biti problem jer celzi ce vjerovatno opet samo sa jednim napadacem, a nisu ni neka ekipa s jakim transformacijama

bitno je da u mec udjemo dobro i da ih odma stjeramo u sesnaesterac, i da se prva prilika iskoristi, onda ce sve ici lakse i jednostavnije

iako smo sinoc razocarali, vjerujem da ce se ispostaviti da je to bila jedna utakmica, a ne nikakav kraj hegemonije, prodjemo li celzija opet se sve otvara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

siłenT.
Kontakt:

Post Postao/la siłenT. » 22 apr 2012, 09:25

[youtube][/youtube]

Kada smo tužni samo se sjetimo koliko je Barcelona zapravo jaka momčad. 8-)
Ese portugués, hijo puta és!

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 22 apr 2012, 10:18

Protiv Chelsea se cuvamo za El Classico...

U El Classicu se cuvamo za Chelsea...

Ovo je Guardiolin poraz bio i zbog ovih kalkulacija necemo uzeti nista!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 apr 2012, 10:27

Haj šta fali, nema ni Arsenal 7 godina evo ništa, pa opet živimo :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 22 apr 2012, 10:35

vedofeelgood je napisao/la:Haj šta fali, nema ni Arsenal 7 godina evo ništa, pa opet živimo :mrgreen:
Ma vi ste se navikli kroz godine,vama je lako... :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 apr 2012, 11:02

vedofeelgood je napisao/la:Haj šta fali, nema ni Arsenal 7 godina evo ništa, pa opet živimo :mrgreen:
Pa normalno da zivite kad su vam to normalne okolnosti ;)

da osvojite sta, ne bi znali da se ponasate :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 11:22

Scof1eld je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: . A nakon ovog kurcenja, ako Dani zabije gol na Bernabeu u sljedecoj sezoni, evo glave ako kitu ne pokaze publici hahahahaha.
znaci post stoljeca :lol: :lol:
Hvala hvala :lol: , a eto zivi bili pa vidjeli, bit ce uz rijeci: tranquillos blancos, tengo polla por todos, tranquilloooooooooooooos :lol: .

Mes Que Un Club!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 apr 2012, 12:24

Guardiola je davno rekao da od titule nema nista, bezbroj puta se ovako za*ebavao sa sastavom i to je donekle i palilo protiv slabijih ekipa. Sve ovo me nekako podsjecalo na sezonu 2008/09 kada je Barca imala u jednom trenutku 13 bodova prednosti nad Realom, pa se do El Clasica ta prednost istopila na 4 boda i kada su se oni nadali stizanju ovi im uvalile šest komada na Bernabeu.

Ovaj se poraz nikako ne moze negativno odraziti na igrace jer gore od onog sinoc ne moze. Ovako se nadam da ce shvatiti da se mora malo dupe oznojiti ako se misli slaviti protiv ovih jacih ekipa, tako da protiv Chelsea ocekujem da izginu na terenu.

Pep se sigurno nece kockati sa sastavom takoda ocekujem nesto ovako:

--------------------Valdes------------------

Alves-----Puyol-------Mascherano-----Adriano

--------------------Busquets--------------------

--------Xavi------------------------Iniesta-----

----------------------Messi---------------------

-------Cuenca(Pedro)-------------Alexis------

Iskreno se nadam da Fabregas nece poceti utakmicu. Alexis je haman beskoristan da desnoj strani, nama treba neko ko moze probiti po lijevom krilu gdje je Alexis odigrao svoje najbolje takmice u Barci. Cesc je odlican u utrcavanju u prostor, ali kad ovi parkiraju autobus pred gol od toga nema nista.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 apr 2012, 12:29

xaviesta je napisao/la:Guardiola je davno rekao da od titule nema nista, bezbroj puta se ovako za*ebavao sa sastavom i to je donekle i palilo protiv slabijih ekipa. Sve ovo me nekako podsjecalo na sezonu 2008/09 kada je Barca imala u jednom trenutku 13 bodova prednosti nad Realom, pa se do El Clasica ta prednost istopila na 4 boda i kada su se oni nadali stizanju ovi im uvalile šest komada na Bernabeu.

Ovaj se poraz nikako ne moze negativno odraziti na igrace jer gore od onog sinoc ne moze. Ovako se nadam da ce shvatiti da se mora malo dupe oznojiti ako se misli slaviti protiv ovih jacih ekipa, tako da protiv Chelsea ocekujem da izginu na terenu.

Pep se sigurno nece kockati sa sastavom takoda ocekujem nesto ovako:

--------------------Valdes------------------

Alves-----Puyol-------Mascherano-----Adriano

--------------------Busquets--------------------

--------Xavi------------------------Iniesta-----

----------------------Messi---------------------

-------Cuenca(Pedro)-------------Alexis------

Iskreno se nadam da Fabregas nece poceti utakmicu. Alexis je haman beskoristan da desnoj strani, nama treba neko ko moze probiti po lijevom krilu gdje je Alexis odigrao svoje najbolje takmice u Barci. Cesc je odlican u utrcavanju u prostor, ali kad ovi parkiraju autobus pred gol od toga nema nista.
bas radi tog busa ja mislim da ce guradiola krenut sa 4 napadaca cuenca ,pedro po stranama a alexis i messi u sredini ,a postoji opcija isto sve vak samo alves umjesto cuence ,trece nema :D,bar po meni ,
3-3 4 ce igrat formaciju u to sam uvjeren
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 12:37

barca_87 je napisao/la: bas radi tog busa ja mislim da ce guradiola krenut sa 4 napadaca cuenca ,pedro po stranama a alexis i messi u sredini ,a postoji opcija isto sve vak samo alves umjesto cuence ,trece nema :D,bar po meni ,
3-3 4 ce igrat formaciju u to sam uvjeren
S tim da tri nazad moraju biti Javier, Pieque, Puyol. Od Adriana nema fajde, a desno krilo da bude Alves a lijevo Pedro, mozda lijevo Alexis a u spicu Fabregas i Messi, ali tesko da ce to biti tako, lijevo ce ici Iniesta kao sto gledam.

Mes Que Un Club!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 apr 2012, 12:43

KK_Bosna je napisao/la:
JTS je napisao/la:Čuj pročitali im igru, a ljudi od postojanja igraju isti fudbal :lol:
Može samo doći do zasićenja igrača, pa do smjene generacije.

Kao npr. prošla generacija (Deco, Eto'o, Ronaldinho, Larsson), a dođoše (Xavi, Inesta, Messi, Abidal, Alves)..

Uvijek dođe do zasićenja, zato su doveli Cesca, Alexisa, ubacili Tella i Cuencu u prvi tim ..

1) od postojanja igraju tika-taka igru koja je izmisljena prije 4-5 godina?

2) xavi, iniesta i messi su igrali zajedno sa decom etom ronaldinhom i larssonom

Oni imaju svoj stil igranja, po kome su prepoznatljiivi, koji oduvijek forsiraju, kao i 4-3-3 formaciju, koja je kao neka dužnost i obaveza u Barci.

Ta igra tika-tika, samo je "unaprjeđena", jer neke stvari možeš raditi bolje sa jednim, a neke sa drugim igračima.

Pa, Deco, Ronaldinho, Etoo, Larsson, Zambrotta, su prodati da se napravi smjena generacije, da dođu novi igrači, da dobiju veću odgovornost, a to su igrači koji nose današnju Barcu.
Zbog čega su tu Tello, Cuenca, Thiago, ako ne zbog toga da postepeno igraju, da uče, pa poslije da budu nosioci u novoj generaciji.

Proći će ova generacija, Xavi, Abidal, Alves, Villa, Puyol ..

Ali, glupo je pričati da im je pročitana igra ..šta je pročitano u tome, kada lupiš čitavu ekipu na 25 m od gola :roll:
Ne znaš šta je gore protiv njih, igrati napadački, ili braniti se.
Chelsea i Inter su ekipe koje imaju takve igrače, da odgovore tom zadatku, što opet, ne znači nužno da će ih zaustaviti.

Možeš pročitati igrača, ali njihova igra se dobro zna.

Svaki trener donese nešto novo : Cruyff, Rijkaard, Guardiola, ali osnove ostaju iste (na to mislim kada kažem, da oduvijek igraju isti fudbal, te da su smješne priče, kako im je igra pročitana).
A to je ono što krasi Barcu, po čemu se prepoznatljivi.

Igraju najljepši nogomet na svijetu, jednom rječju : umjetnost.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 apr 2012, 12:52

Sinoc je Barca zasluzeno porazena. Jednostavno,kad protiv Reala igraju Thiago i Tello od pocetka,to su 2 igraca manje. I to je svima jasno. S takvom ekipom se ne moze dobiti Real. I ne razumijem Guardiolu da u jednoj takvoj utakmici on odmara Fabregasa i Alexisa. Po mom misljenju i Pique je trebao poceti,ali ok,on je strucnjak,ja nisam.

I da, Tello nema buducnost u Barci,po mom misljenju. Sebican je igrac a takvi u Barci ne prolaze. Iznenadio me koliko je sebican.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 apr 2012, 13:04

@adriano, nemoj se ti više kladit bgt, eno gledam i Miami izgubio od Wizardsa :lol: :lol:

Isto poručujem i mandraxu :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.